Beste misdaadfilms komen naar Netflix in Nederland [2023]

De grootste misdaadserie tot nu toe op Netflix is Ozark, en nu dat het is afgelopen, is er een enorme leegte. Maar maak je geen zorgen; Netflix heeft een heleboel nieuwe misdaadprogramma’s in de maak, en wij begeleiden je door de meerderheid ervan hieronder. Dit is een van de vele genre-voorbeelden die we recentelijk hebben samengesteld, waarin we kijken wat Netflix in 2023 en daarna te bieden heeft. Als je van het misdaadgenre houdt, dan is hier een lijst van de beste misdaadfilms die naar Netflix komen in 2023.

Lees ook: Netflix Vs. Amazon Prime

Lijst van misdaadfilms op Netflix in 2023

Bodies 

Vier detectiven in vier verschillende perioden in Londen die zichzelf ervan bewust worden dat ze hetzelfde moordonderzoek uitvoeren, zullen het onderwerp zijn van een nieuwe misdaadcomic adaptatie die naar Netflix komt van Moonage Pictures, de makers van Curfew, Intergalactic, en The Pursuit of Love.

Inside man 

Er komt binnenkort een Britse misdaadserie met Stanley Tucci, David Tennant, Lydia West, Dolly Wells en Katie Dickie. Dit is wat te verwachten: “Op de meest onwaarschijnlijke manier komen een vrouw gevangen in een kelder onder een Engelse pastorie en een gedetineerde op de doodstraf uit de VS elkaar tegen.”

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Deze beperkte serie over Jeffrey Dahmer, een van de beruchtste moordenaars uit de Amerikaanse geschiedenis, is een van de meest gewilde projecten die voortvloeien uit het lucratieve Ryan Murphy Netflix-contract. Deze serie zal worden verteld vanuit het perspectief van de slachtoffers en de politieonbekwaamheid die de inwoner van Wisconsin in staat stelde om jarenlang te moorden, net zoals in zijn eerdere serie American Crime Story (die helaas Netflix verliet).

Griselda

Een nieuwe reeks (onafhankelijk, we benadrukken dit) van de makers van Narcos zal gaan over Griselda Blanco, een andere drugsmisdaad leider, die Sofa Vergara van Modern Family fame zal portretteren. De nieuwe limited series, die nu wordt geschoten in de eerste helft van 2023, wordt geproduceerd door Ingrid Escajeda.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

De populariteit van international materiaal is de afgelopen tien jaar toegenomen, en Money Heist is nu de tweede grootste Netflix Original misdaadserie. Na de conclusie van de hoofdserie uit Spanje staat de eerste spin-off gepland om in juni 2023 te debuten op Netflix met de release van een K-drama-adaptatie van het programma.

Painkiller

De makers van deze nieuwe Netflix-tv-miniserie die de oorzaken van het opioïdprobleem in de VS onderzoekt, zijn Micah Fitzerman-Blue en Noah Harpster. De serie zal zich richten op individuen die hebben geprofiteerd van de crisis, de gevolgen hebben ondervonden, samengezworen hebben in bestuurskamers en hebben geprobeerd alarm te slaan.

Jigsaw

Dit gloednieuwe Netflix-programma, dat 24 jaar beslaat en het verhaal vertelt van een van de meest gewaagde bankovervallen uit de geschiedenis terwijl ze proberen $70 miljard aan obligaties te stelen tijdens orkaan Sandy in New York City, wordt geproduceerd door Ridley Scott.

Supercrooks

Een live-action serie gebaseerd op de Supercrooks comics is een van de verschillende Millarworld-aanpassingen die momenteel in productie zijn (de strip werd ook aangepast in een anime in het laatste kwartaal van 2021). “Een bende super-schurken, oplichters, kleine dieven en benenbrekers komen bij elkaar voor de kraak van de eeuw en het meest bizarre criminal thriller dat je ooit in je leven hebt gezien,” volgens de strip.

The Gentlemen

De Gentlemen, een enorme hit in de bioscoop over de hele wereld, markeerde Guy Ritchie’s terugkeer naar zijn oorsprong in 2019. Nu zal hij bezig zijn met het aanpassen van het IP naar een nieuwe Netflix-serie voor op televisie. Hoewel er weinig details zijn en het onduidelijk is welke filmpersonages zullen terugkeren, heeft dit veel belofte.

Beste misdaadfilms die in 2023 naar Netflix komen: Afronden!

Ten slotte, zoals u ongetwijfeld al goed weet, wachten we nog steeds op het nieuws over de voortzetting van Mindhunter op Netflix. De televisieserie van David Fincher, Mindhunter, gaat over nieuwe FBI-agenten die seriemoorden onderzoeken. De show staat nu op een oneindige pauze, hoewel het nog niet volledig is geannuleerd. We hopen dat deze gids u alle beste misdaadfilms op Netflix in 2023 heeft gegeven.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *