Netflix versus Paramount versus. Hulu versus. Peacock: Welke service is beter in Nederland?

We hebben de afgelopen drie jaar meer opties voor tv-streamingservices gehad dan ooit. Daarmee komt een streamingabonnementsbudget dat uitbreidt of samenkrimpt afhankelijk van welke services de moeite waard zijn om jouw tijd en geld aan te besteden. Er is ook veel concurrentie voor jouw tijd en geld. In dit artikel kijken we hoe Netflix, Paramount, Hulu en Peacock vergelijken.

Lees ook: Netflix Vs. Disney Plus Vs. HBO Max

Hoe Netflix, Paramount, Hulu en Peacock te bekijken:

Wanneer we niet in een gebied zijn waar de diensten van Netflix, Paramount, Hulu en Peacock niet beschikbaar zijn, gebruiken we VPN om onze regio te veranderen en ze te bekijken.

Express VPN heeft de minste invloed op mijn reguliere internetverbindingssnelheden (wat betekent dat het je niet zal vertragen) in vergelijking met zijn concurrenten. Ik heb Express VPN gebruikt op mijn Windows-laptop om verbinding te maken met een server in Melbourne, het verste van mijn locatie. Mijn downloadsnelheid werd met slechts 25% verminderd, wat niet veel is in aanmerking nemend de afstand.

Het heeft een groot serversnetwerk dat u gemakkelijk toegang geeft tot Netflix, Paramount, Hulu en Peacock. Het heeft een supersnelle streamingsnelheid en een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u het risicovrij kunt proberen.

Met behulp van een Express VPN, deblokkeer je Netflix, Paramount, Hulu en Peacock.

Stap voor stap instructie:

ExpressVPN zorgt voor een veilige streaming in ultra-snelle HD! Hier zijn vier methoden om een VPN te gebruiken om te streamen:

2. PureVPN:

Als je naar de Pure VPN-website kijkt, zie je een hele reeks intrigerende functies en beloften. Pure VPN voldoet aan de meeste van deze eisen, maar heeft wel enkele nadelen.

Kenmerken door PureVPN:

  • Door een VPN te gebruiken om in wezen uw locatie te wijzigen, heeft u mogelijk snel toegang tot de gewenste inhoud, zelfs als deze niet beschikbaar is in uw land.
  • Gebruikers kunnen altijd en overal gemakkelijk streamen dankzij zeer efficiënte, gestroomlijnde en veilige servers.
  • Advertenties verspillen niet alleen bandbreedte, maar verpesten ook uw kijkervaring door uw zicht te belemmeren. PureVPN elimineert ze op serverniveau.

Met een pure VPN, deblokkeer Netflix, Paramount, Hulu en Peacock:

Je hebt een VPN-verbinding op je apparaat nodig om te beginnen. Daarna kun je meteen toegang krijgen tot elke show op deze diensten door een account te maken zoals volgt:

  • Maak een account aan met een pure VPN en installeer deze op uw pc of mobiele apparaat.
  • Log in op de pure VPN-app met uw inloggegevens.
  • Maak verbinding met de server in het Verenigd Koninkrijk.
  • In de Verenigde Staten zijn deze diensten nu gratis beschikbaar.

Netflix

Netflix is een wereldwijde streaming entertainment service die commerciële vrije films en tv-shows biedt met onbeperkte weergave op elk internetverbonden scherm voor een lage, niet-bindende maandelijkse prijs. Netflix is een doe-het-allen merk, geen gespecialiseerd passie merk: Starbucks in plaats van 7-Eleven; Southwest in plaats van United; HBO in plaats van Dish.

Reelgood concentreerde zich op het meest populaire plan van Netflix, het basisplan van 15,49 dollar per maand, maar het bedrijf biedt ook een tarief van 9,99 dollar in de Verenigde Staten.

Paramount Plus

Paramount Plus, de nieuwe naam voor CBS All Access, voegt inhoud toe van MTV, BET, Comedy Central, CBS en andere ViacomCBS-kanalen en -merken, evenals films van de Paramount Pictures-studio en sommige originele, zoals Picard. In de meeste markten biedt de nieuwe optie, net als CBS All Access, toegang tot uw lokale CBS-zender, met inbegrip van live sport en lokale nieuws. Een abonnement met advertentie-ondersteuning begint bij $6 per maand, met advertentievrije streaming voor $10 per maand. Het is de moeite waard om op te merken dat het nieuwe basispakket van $5 geen live CBS-lokale kanalen meer bevat. U moet upgraden naar het advertentievrije tarief van $10 om uw lokale CBS-zender te behouden.

Peacock

De pauw is het enige spel op deze lijst met een gratis niveau. Herhalingen van klassieke NBC-krakers zoals The Office, 30 Rock en Parks and Recreation, evenals nieuwe originele stukken zoals een revival van Saved by The Bell en filmfranchises zoals John Wick en Harry Potter, zijn allemaal te zien op het streamingdienst van NBCUniversal. De WWE sloot zich aan bij het feest in maart, en live nieuws en sport zijn ook toegankelijk. Hoewel sommig materiaal gratis is, vereist de complete ervaring een abonnement van 5 dollar per maand om met reclames te kijken of een abonnement van 10 dollar per maand om zonder reclame te bekijken.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *