Beste Paramount Fantasy-films: waar realiteit magie ontmoet [2023]

Als je op zoek bent naar de beste fantasyfilms om te streamen nadat je de inhoud op Netflix en Hulu hebt uitgeput, eindigt je zoektocht bij Paramount Plus. Met een rijke filmproductiegeschiedenis die meer dan een eeuw beslaat, biedt Paramount een uitgebreide bibliotheek van films voor jouw kijkplezier. Van tijdloze klassiekers met John Wayne tot hedendaagse kaskrakers zoals Sonic the Hedgehog, de selectie van fantasyfilms op dit streamingplatform is werkelijk opmerkelijk. Dompel jezelf onder in een wereld van magie, avontuur en Beste Sci-Fi-serie op Paramount Plus in Nederland [2023]. Voor liefhebbers van fantasyfilms heeft Paramount Plus enkele van de beste opties beschikbaar. Je zult niet teleurgesteld zijn met de selectie. Of je nu in de stemming bent voor een klassieke film of een nieuwe release, Paramount+ heeft voor elk wat wils.

Dus, als je je afvraagt wat de beste fantasyfilms op Paramount Plus zijn, hier is je antwoord!

Infinite

Reden voor de 7e: geestverruimend sci-fi-concept, actievolle sequenties en charismatische uitvoering van Mark Wahlberg.

Infinite

In Infinite ontdekt Evan McCauley dat de levendige en verwarrende visioenen die hij zijn hele leven heeft ervaren eigenlijk herinneringen zijn van zijn vorige levens. Deze sci-fi en actievolle film duikt in het concept van reïncarnatie. Het beschikt over goed ontwikkelde personages die hun opgebouwde kennis en ervaringen gebruiken om de wereld te beschermen tegen de Infinites. Dit zijn wezens die ernaar streven om al het leven op de planeet te vernietigen.

Cast:

Sophie Cookson, Mark Wahlberg, Dylan O’Brien

Ghost

Reden voor 6th: tijdloze romantiek, bovennatuurlijke elementen en memorabele optredens van Patrick Swayze en Demi Moore.

Ghost

“Ghost” is een romantische fantasiefilm uit 1990, geregisseerd door Jerry Zucker. Het verhaal draait om een vermoorde man, Sam Wheat (gespeeld door Patrick Swayze), die een geest wordt en probeert zijn vriendin, Molly Jensen (Demi Moore), te beschermen tegen gevaar. Met de hulp van een helderziende medium, Oda Mae Brown (Whoopi Goldberg), ontdekt Sam een samenzwering en zoekt hij gerechtigheid vanuit het hiernamaals, terwijl hij probeert te communiceren met Molly. De film combineert romantiek, drama en bovennatuurlijke elementen, waardoor het een gedenkwaardig en emotioneel geladen liefdesverhaal is.

Cast:

Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg

Teen wolf

Reden voor 5th: mix van tienerdrama, bovennatuurlijke elementen en de reis van zelfontdekking, alles tegen de achtergrond van het leven op de middelbare school.

Teen-wolf

“Teen Wolf” is een bovennatuurlijke dramaserie die het leven volgt van Scott McCall, een middelbare scholier die weerwolfkrachten verwerft na een toevallige ontmoeting in het bos. Hij moet de uitdagingen van het tienerleven doorstaan terwijl hij omgaat met de nieuw verworven krachten en bovennatuurlijke bedreigingen die gepaard gaan met zijn transformatie.

Cast:

Tyler Posey, Crystal Reed, Tyler Hoechlin

Extant

Reden voor 4th: intrigerende mix van sciencefiction, mysterie en meeslepende prestaties van Halle Berry in een unieke ruimtethriller.

Extant

“Extant” feierte 2014 seine Premiere auf CBS und wurde von Mickey Fisher und Steven Spielberg kreiert. Die Serie erzählt die Geschichte der Astronautin Molly Woods, die nach einer 13-monatigen Solomission im Weltraum zur Erde zurückkehrt. Allerdings haben ihre Erfahrungen im Weltraum ihr mehr als nur Erinnerungen hinterlassen. Während Molly versucht, sich wieder an das Leben auf der Erde anzupassen und eine Verbindung zu ihrer Familie herzustellen, stellt sie fest, dass sie unerklärlicherweise schwanger ist. Diese Enthüllung löst eine Reihe von Ereignissen aus, die Molly dazu bringen, ihren eigenen Verstand und die Natur ihrer Existenz zu hinterfragen.

Cast:

Halle Berry, Jeffrey Dean Morgan, Goran Visnjic

Transformers: Rise of the Beasts

Reden voor de derde: must-watch voor Transformers-fans, waarbij nostalgie met een frisse twist wordt gecombineerd en spannende nieuwe personages worden geïntroduceerd

Transformers

“Transformers: Rise of the Beasts” put diepgravend in op het geliefde tijdperk van Beast Wars binnen de Transformers-franchise en introduceert de Maximals, rechtstreekse afstammelingen van de Autobots. De connectie tussen Optimus Primal en Optimus Prime wordt gesuggereerd, wat een spannend wereldwijd avontuur uit de jaren ’90 belooft. Deze film brengt de Maximals, Predacons en Terrorcons in de bestaande strijd op aarde tussen de Autobots en Decepticons. Maak je klaar voor een epische botsing van titanen!

Cast:

Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Reden voor 2e: boeiende overvalplot, charismatische personages en spannende wendingen.

Dungeons-&-Dragons

Een charmante dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers ondernemen een epische rooftocht om een verloren voorwerp terug te halen, maar de zaken nemen een gevaarlijke wending wanneer ze in conflict komen met de verkeerde personen.

Cast:

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Jason Wong, Chloe Coleman, Daisy Head, Bradley Cooper, Hayley-Marie Axe

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Reden voor de eerste: actievolle heldendaden, iconische personages en de strijd tegen het kwaad in het hart van New York City.

ninja-turtles

“In ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ schreeuwt de stad om helden. Duisternis heeft zich over New York City verspreid, want Shredder en zijn kwaadaardige Foot Clan hebben alles in hun greep, van de politie tot de politici. De toekomst ziet er somber uit, totdat vier onwaarschijnlijke broers, verstoten uit de samenleving, opstaan uit de riolen en hun lotsbestemming ontdekken als de Teenage Mutant Ninja Turtles. Samen met de onbevreesde verslaggever April en haar gevatte cameraman Vern Fenwick gaan de Turtles op een missie om de stad te redden en het duivelse plan van Shredder te ontrafelen.”

Cast:


Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek, Johnny Knoxville

Laatste Gedachten!

Met een rijke verzameling betoverende verhalen en verbluffende visuele effecten biedt Paramount in 2023 een reeks fantastische films die de verbeelding prikkelen en realiteit met magie laten samenkomen. Of je nu de voorkeur geeft aan epische avonturen, bovennatuurlijke mysteries of sprookjesachtige werelden, deze films hebben voor elk wat wils. Dus blijf geloven in de kracht van verhalen en laat je meevoeren naar betoverende werelden. Paramount Fantasy-films brengen magie tot leven op het grote scherm en nodigen je uit om deel te worden van deze onvergetelijke reis.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *