Voel de kerstsfeer: de beste Paramount+ Holiday films [2023]

Ik zal niet liegen over hoe ik me voel; deze tijd van het jaar maakt me altijd buitengewoon enthousiast. Sommige van mijn favoriete manieren om de feestdagen te vieren zijn een pepermunt mocha van Starbucks, kerstfilms kijken, pepermunt stokjes knabbelen en mijn kerstboom veel te vroeg opzetten. De feestdagen brengen altijd een magische sfeer met zich mee, en wat is er nu fijner dan die kerstvreugde te delen met geliefden en betoverende films? In 2023 heeft Paramount Plus een speciale traktatie voor alle liefhebbers van de feestdagen: een schitterende verzameling van de beste Holiday-films en Beste Paramount+ familiefilms. Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers, hartverwarmende verhalen of een flinke dosis humor om je in de feeststemming te brengen, wij hebben het allemaal voor je. Dus, trek je kerstsokken aan, zet een mok met warme chocolademelk klaar, en laten we samen de magie van de feestdagen ontdekken met de beste Paramount+ Holiday films van 2023.

Elf

Reden voor de eerste: pittige, goedaardige familiekomedie, die enorm profiteert van de grappige en charmante uitvoering van Will Ferrell

Elf

In de hartverwarmende kerstfilm “Elf” ontvouwt het verhaal zich wanneer een jongen genaamd Buddy per ongeluk in de cadeautjeszak van de Kerstman belandt op een magische kerstavond. Getransporteerd naar het betoverende Noordpoolgebied, wordt Buddy liefdevol opgevoed door de ijverige helpers van de Kerstman en komt hij te geloven dat hij een van de betrouwbare speelgoedmakende elfen van de Kerstman is. Maar naarmate hij volwassen wordt, kan Buddy het aanhoudende gevoel niet negeren dat hij er niet helemaal bij hoort. Vastbesloten om zijn ware identiteit te ontdekken, begint Buddy aan een buitengewone reis naar het bruisende Manhattan, waar hij hoopt herenigd te worden met zijn echte vader, een toegewijde maar overwerkte uitgever.

Cast:

Will Ferrell, Zooey Deschanel, Daniel Tay, James Caan, Bob Newhart, Ed Asner, Amy Sedaris

Daddy’s Home 2

Reden voor de tweede plaats: luidruchtige humor, vermakelijke familiedynamiek en de komische genialiteit van de ensemblecast.

Daddys-Home-2

“Daddy’s Home 2” is een komische film die de chaotische en hilarische interacties verkent tussen twee vaders en hun respectieve families tijdens het vakantieseizoen. De film duikt in de botsing van opvoedingsstijlen, tradities en persoonlijkheden terwijl ze het feestelijke seizoen doorlopen, wat leidt tot komische en hartverwarmende momenten die de essentie van familiedynamiek tijdens deze bijzondere tijd van het jaar vastleggen.

Cast:

Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow, Mel Gibson, Alessandra Ambrosio, Scarlett Estevez, Didi Costine

Santa Hunters

Reden voor de derde: hartverwarmende boodschap over het belang van het geloof in de Kerstman, vermengd met komische escapades en de vakantiesfeer.

Santa-Hunters

In “Santa Hunters” proberen vier kinderen, waaronder Alex en zijn neven en nichten Zoey (Yde) en Richard (Coronel), een ingewikkeld plan uit te voeren om de Kerstman op camera vast te leggen. Maar hun plan neemt een onverwachte wending wanneer ze beseffen dat hun acties de Kerstman zijn kostbare kerstmagie kunnen ontnemen. Nu moeten ze de belastende videoband beschermen om de kerstgedachte te behouden en uiteindelijk ontdekken dat geloven in de Kerstman veel belangrijker is dan hem op film vastleggen.

Cast:

April Telek, Benjamin Flores Jr., Breanna Yde, Mace Coronel, Laya DeLeon Hayes

A Christmas Carol  (1984)

Reden voor de 4e: klassieke verhalen vertellen, uitzonderlijk acteerwerk van George C. Scott en de blijvende les van kerstsfeer en transformatie.

A-Christmas-Carol

De kerstfilm Carol uit 1984 was een voor televisie gemaakte productie ontwikkeld voor zowel het Verenigd Koninkrijk als de Verenigde Staten. Het werd bekend geadapteerd van Charles Dickens’ beroemde novella met dezelfde naam. Het verhaal van Ebenezer Scrooge, die bezocht wordt door de geesten van Kerstmis Verleden, Heden en Toekomst om hem een les te leren over zijn hebzucht, wordt getrouw weergegeven in deze bewerking van Charles Dickens’ klassieke kortverhaal “A Christmas Carol”.

Cast:

George C. Scott, Frank Finlay, Angela Pleasence

A Christmas In New York (2016)

Reden voor de 5e: vakantieromantiek, feestelijke sfeer en de betoverende achtergrond van de iconische stad tijdens de kerstperiode.

A-Christmas-In-New-York

Een Kerstmis in New York was een feestfilm die specifiek voor televisie is gemaakt en in 2016 is uitgebracht. Het verhaal richt zich op zes verschillende koppels die samen de feestdagen doorbrengen in een luxe hotel in Manhattan. De gebeurtenissen van het verhaal spelen zich af gedurende één nacht, en gedurende die tijd gaan alle koppels door de hoogte- en dieptepunten van de liefde, en sommige van hun ervaringen overlappen elkaar.

Cast:

Ross McCall, Jaime Ray Newman, Jamie Bamber

A Fairly Odd Christmas (2012)

Reden voor 6e: charmante verhaallijn voor de feestdagen en geliefde Fairly OddParents-personages, waardoor het een heerlijke keuze is voor feestelijk entertainment.

A-Fairly-Odd-Christmas

De Fairly OddParents is een van de meest iconische series in de geschiedenis van Nickelodeon en ook een van de programma’s die het langst hebben uitgezonden. De animatieserie, die vaak nieuwe animatietechnieken verkent, maakte zijn eerste incursie in live-action met de productie van de made-for-television-film A Fairly Odd Christmas, die in 2012 debuteerde. Timmy, die nu volwassen is, en zijn trouwe feeën houden zich bezig door de wereld te verkennen om de wensen van andere jonge kinderen die geen feeën hebben te vervullen. Maar hun goede daad backfiret wanneer kinderen ophouden in Sinterklaas te geloven door Timmy’s magie. Dit maakt hun goede daden verkeerd lijken. Het is aan Timmy om samen te werken met Sinterklaas om iedereens geloof te herstellen.

Cast:

Drake Bell, Daniella Monet, David James Lewis

A Loud House Christmas (2021)

Reden voor 7e: hartverwarmende familiethema’s, herkenbare chaos en de hilarische vakantiecapriolen van de levendige familie Loud

A-Loud-House-Christmas

Er staat een live-action televisiefilm gepland voor Nickelodeon in 2021, gebaseerd op The Loud House. Dit is geen verrassing, aangezien de animatieserie een van de populairste van Nickelodeon is geweest in recente jaren. Hoewel er in het verleden al verschillende animatie Kerst-episodes gemaakt zijn voor deze serie, is dit zowel de eerste kerstfilm als de eerste film van de serie. Lincoln had erop gehoopt om met kerst met zijn familie door te brengen, maar zijn zussen hebben kerstarrangementen gemaakt die hem niet meenemen. Lincoln is vastbesloten om kerst en alle andere favoriete familietradities te redden voordat de rest van de familie weggaat op vakantie.

Cast:

Wolfgang Schaeffer, Jahzir Bruno, Lexi DiBenedetto

Christmas In The Heartland (2017)

Reden voor 8e: hartverwarmend verhaal over vriendschap, culturele uitwisseling en de vreugde van de feestdagen, tegen een charmante landelijke achtergrond

Christmas-In-The-Heartland

Het verhaal van Kerstmis in de Heartlands draait om twee jonge volwassenen die elk de reis naar het Midwesten maken om tijd door te brengen met hun lange verloren grootouders voor het eerst. De meisjes, die allemaal vergelijkbare ontevredenheid over hun omstandigheden voelen, concluderen dat de beste manier om de dingen voor de vakantie op te vrolijken het verplaatsen van huizen is. Hoewel ze aanvankelijk geïrriteerd waren, werden de meisjes uiteindelijk op een manier aan elkaars grootouders verbonden die ze nooit hadden verwacht. Christmas in the Heartlands is een gevoelige kerstfilm die perfect is voor Hallmark- en Lifetime-kerstfilmfans. De film speelt zich af in Kansas, waar de vakantie wordt gevierd.

Cast:

Sierra McCormick, Brighton Sharbino, Bo Derek

Christmas Survival (2018)

Reden voor 9e: humoristische kijk op familiebijeenkomsten tijdens de feestdagen, met eigenzinnige personages en hilarische ongelukken

Christmas-Survival

Christmas Survival is een film uit 2018 die zich richt op twee zussen die hun families meebrengen naar het huis waar ze vroeger met hun ouders Kerstmis vierden. Het feit dat de vrouwen snel erkennen dat het huis van hun ouders in een slechte staat is, is de vonk die een ketenreactie van ongelukkige gebeurtenissen in gang zet. Deze Britse film over het kerstseizoen is niet voor iedereen, en het heeft zeker niet de meest acceptabele beoordelingen op Rotten Tomatoes. Toch bevat het enkele hilarische scènes, net zoals de meeste films over dysfuntionele gezinnen die kerst vieren.

Cast:

Julian Ovenden, Gemma Whelan, Joely Richardson

Laatste Gedachten!

Met deze overvloed aan hartverwarmende films en de unieke sfeer die alleen de feestdagen kunnen brengen, sluiten we ons overzicht van de beste Paramount+ Holiday-films af. Of je nu houdt van tijdloze klassiekers, moderne komedies of ontroerende verhalen, er is voor elk wat wils om je in de kerstsfeer te brengen. Dus nestel je op de bank, omring jezelf met geliefden en geniet van deze prachtige films die ons herinneren aan de betekenis van deze speciale tijd van het jaar: liefde, samenzijn en het koesteren van wat echt belangrijk is. Laat deze films je verwarmen en inspireren terwijl je de feestdagen viert met Paramount+. Vrolijk kerstfeest en veel kijkplezier!

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *