Comedy Stand Up op Paramount Plus in Nederland [2023]

Ben je op zoek naar de beste komedieshows? Als dat zo is, dan ben je hier op de juiste plek. Wij bieden je een lijst met geweldige schrijvers en nog beter gecasten komedieshows. Dus sla je handen ineen voor de beste komedieshow door de beste komieken.

Lees Ook: Paramount Romantische Films

‘Key & Peele’

Beschrijving

Dit is een van de grappigste sketch comedy-shows op kabel vandaag. De sketches zijn puur comedy goud en creëren echte lach-out-loud momenten. Het comedy schrijven voor deze show is een van de grappigste en meest originele comedy sinds The Carol Burnett Show en vroege SNL. Kijk gewoon naar een paar van deze comedie-episodes en bereid je voor om zo hard te lachen dat je zijden pijn doen. De comedian-acteren en de grappen zijn zo grappig dat het je goed zal doen. Als je zo hard wilt lachen dat je niet kunt stoppen, kijk dan naar Key and Peele. Deze show is legendarisch. Beide acteurs staan bovenaan. De afleveringen hebben een besmettelijke gekte over zich. Geweldig en origineel.

IMDb-beoordeling: 8,3/10

Tomatometer: 97%

Chappelle’s Show

Beschrijving

Dave Chappell is fabuleus, maar hij geeft de indruk dat hij nog steeds terugdeinst en zijn tong inhoudt. Beste comedy show ooit gemaakt. Alle sketches waren hilarisch en uniek. De personages en plotinstelling van elke aflevering worden zeer slim gemaakt. Sommige sketches zijn zo grappig dat je ze steeds opnieuw wilt bekijken. Deze show is een meesterwerk en portretteert vele facetten van het leven in Amerika en de wereld. Deze show breekt steeds weer nieuwe grond aan met zijn aanval van hilarische stukjes en observaties over het leven in het nieuwe millennium.

IMDb-beoordeling: 8,8/10

Tomato Meter: 96%

SpongeBob

Beschrijving

Deze show is zonder twijfel één van de, zo niet DE beste animatie/kindershow van allemaal. Hoewel Spongebob zelden goed is en meestal ok mid-seizoen, en op zijn slechtst, is het verschrikkelijk. Vroege SpongeBob en Nieuwere SpongeBob zijn de beste delen van de serie. Hoewel Vroege SpongeBob waarschijnlijk voorlopig niet verslagen zal worden, wordt Nieuwere SpongeBob steeds beter naarmate de tijd verstrijkt en worden er goede afleveringen geproduceerd die net zo legendarisch zijn als de originele drie seizoenen. Misschien zal er ooit een seizoen van SpongeBob zijn dat beter is dan alle drie de seizoenen, wat waarschijnlijk binnenkort gebeurt. Kijk zelf SpongeBob om de volle omvang te begrijpen. Er zijn ook meervoudige formules zoals Plankton-schema-episodes, Patrick en SpongeBob, Annoying Squidward, Krusty Krab-capriolen, enz.

IMDb Rating: 8.2/10

Tomatometer: 89%

I Love Lucy

Beschrijving

Deze show was en is nog steeds een van de beste komedieshows die ooit voor televisie gemaakt zijn, en zelfs vandaag nog steeds hou ik er erg veel van. Deze show toont het talent van Lucille Ball-Desi Arnaz, Vivian Vance en William Frawley. Ze waren allemaal het beste bij het maken van een geweldige komedieshow zoals deze. En ik ben zo blij dat de volgende generatie deze show nu ook op DVD kan krijgen, evenals als je ze op de Hallmark Channel op de kabel kunt vangen. Het was een uitstekend jaar voor Lucille Ball en Desi Arnaz toen ze deze shows maakten, evenals het goed op gang krijgen van Desilu Productions tijdens die tijd, en ik geloof zelf dat deze show I Love Lucy een van de beste van alle tv-shows was die ooit gemaakt zijn in de geschiedenis van de klassieke televisie. Ik hoop dat je I love Lucy leuk vindt, of je het nu op DVD be

IMDb-beoordeling: 8.5/10

Tomatometer: 89%

‘Star Trek: Prodigy’

Omschrijving

Een van de beste animatieseries die ik ooit heb gezien. De kwaliteit van de animatie is verbluffend. Het universum is helder en kleurrijk en het gebruik van licht benadrukt deze prachtige productie. De interpretatie van de toekomstige technologie en de exterieur- en interieurontwerpen van het schip zijn goed doordacht, gedetailleerd en consistent. Het verhaal en de personages zijn immersief. Er is een constante snelheid en stroom en soepele overgangen tussen scenes. Er zijn geweldige hoeken en perspectieven, van meer uitgebreide scenes tot close-ups. Met veel irritante en luie schrijfwerk is dit een verfrissende sciencefiction actie animatie die je weer zal laten houden van het genre.

Star Trek, net als Star Wars, is een enorm universum. Er is geen behoefte om te mollen en bestaande erfenissen te vernietigen zoals Star Trek Discovery en de Kelvin Timeline hebben gedaan. Er is ruimte om nieuwe personages en verhalen verder te ontwikkelen dan het verleden zonder de integriteit van het erfgoed te vernietigen. Prodigy leent veel van wat cliché sci-fi is, dus het loopt het risico er meer uit te zien als Star Wars of een ander franchise dan Star Trek. Maar het behoudt veel van de essentie en bekende aspecten van het franchise om het te laten voelen als een nieuwe belofte.

IMDb-beoordeling: 6,8/10

Tomatometer: 93%

Mom

Beschrijving

Deze show is net alsof je elke avond naar een vergadering gaat zonder er naar toe te gaan. Het heeft zoveel realiteit vanuit verschillende standpunten, van verschillende mensen, verschillende kleuren en verschillende levensstijlen. Het laat zien dat ondanks het streven naar een sober leven, één dag tegelijk, terwijl we door echt pijnlijke tijden gaan, veel mensen denken dat we niet zouden kunnen overleven zonder alcohol of drugs. Deze show brengt glimlachen, tranen, pijn, warmte, geluk en meer. Je zult humor ervaren uit verschillende ervaringen omdat het thuis raakt, problemen aanpakt waar ik nooit aan had gedacht en door een andere dag sober te gaan. De acteurs kunnen echte situaties aanpakken met behulp van komedie en drama tot het beste effect en uiteindelijk geweldige morele lessen geven die we allemaal kunnen leren.

IMDb-beoordeling: 7.3/10

Tomatometer: 70%

Cheers

Beschrijving

Deze show is gewoon legendarisch. Zijn originele personages, uitstekend schrijven en entertainmentwaarde worden alleen maar overtroffen door de sensationele, individualiseerde prestaties van de acteurs. Deze tijdloze klassieker is de basis voor alle situatiekomedies, wat Cheers misschien wel de beste sitcom aller tijden maakt. Bijvoorbeeld, Sam Malone is de eerste vrouwenversierder, zelfverzekerde “sigma-persoonlijkheid” die dom en egoïstisch kan lijken, maar over solide waarden en een gevoelige kant beschikt. Deze must-watch show is voor iedereen die van een diep personageverbond, een betoverend verhaal en lachen houdt.

IMDb-beoordeling: 7,9/10

Tomatometer: 87%

Everybody Hates Chris

Beschrijving

Iedereen haat Chris was van 2005 tot 2009 een uitstekende tv-show. Deze show was geweldig en was een van mijn favoriete shows in mijn top 20. De shows Gravity Falls, F.R.I.E.N.D.S. en Kickin zijn mijn favoriete shows aller tijden omdat die twee shows de hele tijd hilarisch waren, ook al lachte ik niet bij de scènes omdat ze mij niet zo grappig leken. En een leuk feit over Chris Rock is in deze show te vinden. Lijkt hij je bekend? Nou, Chris Rock was de stem van Marty in Madagascar in 2005, toen hij hem opnieuw insprak in 2008 en weer in 2012, en dat is waarom ik de Madagascar films zo leuk vind en een grote fan ben van Chris Rock, want hij is grappig en cool tegelijk. Mijn favoriete personage was Chris, omdat ik hem grappig, rustig en uniek vind en Tyler James Williams hem insprak. Ik ken ook hem en Terry Crews en dat zijn de acteurs die ik ken, en Chris Rock, Jack Nicholson, Jim Carry

IMDb-beoordeling: 7,5/10

Tomatometer: 95%

The Fairly Odd Parents

Beschrijving

Dit is een klassieke Nickelodeon-show, en ik zou liever deze kijken dan SpongeBob Square pants. Timmy Turner is een fantastisch tv-personage, maar helaas zien sommige mensen het als verpest. Ik vind de show zoals hij is; Poof en Sparky waren geweldige toevoegingen, en Chloe die moet delen met Cosmo en Wanda is een spannend concept. Ik hou ook van hoe deze show een crossover had met Jimmy Neutron, een van de meest gemiste shows van Nickelodeon! Een prachtig meesterwerk. Natuurlijk met zijn tekortkomingen. Maar het kan toch worden beschouwd als een van de grootste, meest fantabuleuze shows in de recente geschiedenis van de entertainmentindustrie. Het publiek vindt zichzelf betoverd door de buitengewone personages die worden gepresenteerd door de verschillende personages.

IMDb-waardering: 7,2/10

Tomato Meter: 92%

Family Ties

Beschrijving

Het is hilarisch, en Michael J Fox is een goed, schattig en grappig personage gedurende het hele programma. Mallory en Jennifer en de moeder en vader waren ook grappig. Ik zou zelfs zeggen dat de vader grappig is, net als Alex. In ieder geval, een geweldige cast, geweldige show. Gewoon geweldig. Uitstekend programma met een prachtige cast, met inbegrip van de zeer talentvolle Michael J. Fox! De openingscredits toonden iemand die het familieportret schilderde.

IMDb-rating: 7.2/10

Tomatometer: 86%

Taxi

Beschrijving

Werkende mensen bij de Taxi Cab Company, kopen, dromen hun Amerikaanse dromen, maken ons lachen. Of je nu van hun Grinch-baas Danny Divo houdt, de herstellende kind uit de jaren 60, Reverend Jim, of Marylou Henner’s briljante, vurige aanwezigheid, zet je gewoon neer voor wat kwaliteitslach tijd in een N.Y. City taxi garage. Geniet ervan!

IMDb-beoordeling: 7.7/10

Tomatometer: 86%

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *