Gangsterfilms op Paramount Plus in Nederland [2023]

Als je een fan bent van gangsterfilms en op zoek bent naar de beste gangsterfilms, dan ben je hier op de juiste plaats, want we bieden een lijst met de beste Bollywood-films. Deze films zijn avontuur, plezier, romantiek, liefde en actie. Het is moeilijk om de beste gangsterfilms te vinden, dus we hebben hier de hoogst gewaardeerde films voor je gemak opgesomd.

Lees ook: Paramount Plus Comedy-Serie

The Godfather

Beschrijving

De Godfather heeft 3 Academy Awards gewonnen, waaronder Beste Film en Beste Aangepaste Scenario. Het is een van de meest geprezen films aller tijden, en zijn bijdrage aan de filmindustrie is opmerkelijk. Deze film zal u intrigeren door zijn grote verbeelding van de maffia en onderdompelen in zijn wereld vanaf het begin terwijl je onder de indruk bent van zijn technische en verhalende aspecten.

Gebaseerd op de roman van Mario Puzo met dezelfde naam, bestrijkt The Godfather tien jaar. Hij beschrijft de geschiedenis van de Corleone-familie onder haar patriarch, Vito Corleone, een gerespecteerde Mafia-don met de bijnaam de Godfather. Maar wanneer Don Corleone weigert om deel te nemen aan het drugsbedrijf, worden er een reeks gebeurtenissen in gang gezet, waardoor de poging tot moord op de Don ontstaat en waardoor zijn jongste zoon de leiding over de zaken van zijn vader op zich neemt.

IMDb-beoordeling: 9,2/10

Tomato Meter: 97%

Léon

Beschrijving

Deze film is een kunstwerk. Echt uniek in zijn genre. Het slaagt erin om actie, drama en thrillers perfect te mengen. Luc Besson regisseerde het meesterlijk, wat bewijst dat je geen grote budgetten nodig hebt om een geweldige film te maken. Het filmen is ongelooflijk: camerahoeken, close-up camerafocus, scènes zoals het gezicht van Mathilda dat verlicht als de deur opengaat, en de witte flits aan het einde is gewoon fantastisch! Sting en Björk keren terug naar de muziekscore en soundtrack. Zeer goed gekozen en past perfect bij de film! De film bevat ook enkele onvergetelijke dialogen en scènes. De scène waar er een uitbarsting van gelach is in het restaurant of de toiletscène met Gary Oldman is gewoon een traktatie om die kerel te zien acteren! Vanaf het explosieve begin tot het briljante einde, worden er geen segmenten saai, all

IMDb-score: 8,5/10

Tomatometer: 73%

Road to perdition

Beschrijving

Deze film overtreft in het verkennen van nieuwe ideeën, voornamelijk dingen die draaien rond de plot en de achtergronden van de betrokken personages, en de man; je kan geen betere cast krijgen om dat te doen. Het beste aan al dit is dat het verhaal nooit contact verliest met zijn hart, ook al is de montage een beetje twijfelachtig en een zestiende van de tijd voelt het een beetje gehaast door de korte 100 minuten durende duur, in tegenstelling tot de rest van Mendes’ werk, met Skyfall dat minstens tweeëneenhalf uur duurt. Desondanks is de film een meesterwerk van het misdaadgenre, waarschijnlijk de beste misdaadfilm sinds Goodfellas, hoewel Sam Mendes geen Martin Scorsese is op het gebied van filmmaken. Maar het enige wat kijkers kunnen verwachten, is de cinematografie.

IMDb-waardering: 7,7/10

Tomatometer: 81%

Black Rain

Beschrijving

Net als bij de meeste cop films uit de jaren tachtig heb je een hardleerse politieagent uit New York met een ‘devil may cry’-attitude ten opzichte van de wet en de bovenste lagen van de politie; hij denkt dat zijn manier de beste is om met de situatie om te gaan. Wat betreft het verhaal zelf is het ongeveer waar je een nieuwe generatie yakuza hebt die probeert om criminele activiteiten zoals ze in Azië gebeuren uit te voeren, met de nadruk op het vervalsen en witwassen, waar de politieagent tegen probeert op te treden. Andy Garcia, Ken Takakura, Yusaku Matsuda en Tomisabur Wakayama zijn de ware krachten achter deze film. Ik voel dat Michael Douglas gewoon de typische ’80s politieagent speelt terwijl vele andere acteurs de rol ook hadden kunnen spelen. Sorry voor Douglas’ fans daar buiten, maar ik voel gewoon dat hij niet de aantrekkingskracht van deze

IMDb-score: 6.6/10

Tomatometer: 50%

Bugsy

Beschrijving

Ontmoet de maffiabaas die Las Vegas maakte? Benjamin Siegel verlaat de drukke straten van New York voor de vermaarde stad Las Vegas, waar hij een nieuw geldmakingsplan bedenkt. Hij plant een reeks casino’s te bouwen in het midden van de woestijn om de aandacht te trekken van de goede mensen die wat avontuur zoeken. Zijn baas in New York is echter bezorgd over de twijfelachtige financiële beslissingen die hij neemt en overweegt of hij een belemmering voor hen is. Een biografische gangsterfilm die je doet houden van een van de meest beruchte criminelen. Met een gevoel van opwinding en angst in elke scène, zal Bugsy een naam zijn die je voor lange tijd zult onthouden.

IMDb-score: 8,4/10

Tomatometer: 68%

Fresh

Beschrijving

Deze film was echt een kunstwerk van Sebastian Stan als Steve en Daisy en Edgar Jones als Noa. Het niveau van intense scènes en de chaotische chaos waarin zij zich bevonden maakten de film echt voelen als wat een thriller zou moeten voelen. Zoals gedurende het hele verhaal was mijn geest weggeblazen. Als je een fan bent van Sebastian Stan, begrijp je meteen de werkelijke inspanningen die hij heeft gedaan toen hij aan deze film werkte. Ik geloof dat veel mensen niet begrijpen dat wanneer Sebastian een rol speelt, hij dieper ingaat op hoeveel onderzoek hij heeft gedaan, hoe hij een personage is geworden, en hoeveel ervaring hij heeft gehad uit het leren van dingen van de regisseur, wat ik moet zeggen, de manier waarop deze film is opgenomen, zoals Ah, Chef’s Kiss, was zo goed, je voelt elk gevoel gewoon vanwege de manier

IMDb-score: 6,7/10

Tomatometer: 81%

Tsotsi

Beschrijving

Alle aspecten van deze film zijn van topklasse: acteren, regie en cinematografie. Het verhaal pakt je aandacht vanaf de eerste frame. Het is zeer denkbeeldig en goed gespeeld – een originele film met een rand. Ik beveel het sterk aan als je iets betekenisvols en unieks wilt. Deze film is prachtig gedaan en je zult zien waarom deze film een Oscar heeft gekregen. De conclusie van het verhaal zal tranen in je ogen brengen.

IMDb Rating: 7,2/10

Tomatometer: 87%

The Warriors

Beschrijving

Deze film is een klassiek meesterwerk. Het is over bendes die worden uitgenodigd voor een grote bijeenkomst. Er is een wapenstilstand. Slechts negen leden van elke bende zijn uitgenodigd voor deze grote bijeenkomst. Wanneer de Warriors aankomen bij deze grote bijeenkomst, gaat het allemaal mis voor hen. En ze moeten terug naar Coney Island. Dit alles gebeurt in één nacht van pogingen om terug te keren naar Coney Island, onbekend voor hen, de wapenstilstand is afgelopen en andere bendes zijn op jacht naar hen na wat er is gebeurd tijdens deze grote bijeenkomst. Deze film is een klassiek meesterwerk dat ik zou aanbevelen. En als laatste, de soundtrack van deze film is indrukwekkend. Het gaat goed samen met de film.

IMDb-beoordeling: 7,5/10

Tomatometer: 87%

J.D’s Revenge

Beschrijving

Het bevredigt fans van zowel horror als blaxploitation, wat een zeldzaamheid is in beide genres vanwege het unieke onderwerp. Haar aantrekkingskracht is breder dan alleen een Blaxploitation-nieuwsgierigheid en het overschrijdt elk label om een ​​geweldig thriller, horrorfilm en maatschappelijke commentaar te zijn. Het is zo wild dat het je geboeid houdt gedurende de gehele film.

IMDb-beoordeling: 6/10

Tomato Meter: 44%

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *