Paramount Plus Comedy-Serie in den Niederlanden [2023]

Je zult waarschijnlijk verveeld zijn om tragedie, romantische of horrorfilms te kijken en op zoek zijn naar een serie die je aan het lachen kan maken. Maak je geen zorgen, we hebben een lijst van komische series die vol staan met avontuur, plezier, lachen en grappen. Hier is de lijst van de beste komedieseries die je zullen laten genieten van het kijken:

Lees ook: Paramount Romantische Films

‘Cobra Kai’

Beschrijving

Je zult elk personage in de show geweldig vinden. Er zijn rivaliteiten, achtergrondverhalen en nog veel meer! In 1984 was LaRusso je held; in Cobra Kai Seizoen 1 zal Johnny je held zijn en in Seizoen 2 zul je zien dat ze gewoon twee mannen met verschillende visies zijn. Johnny’s Cobra Kai is zeker anders dan Kreese’s. Er zijn ook veel andere geweldige personages, zoals Miguel, die een echte underdog verhaal is, Robby, die een andere kans op zijn leven probeert te krijgen, Sam, de dochter van Daniel en een verwende kreng; Tory, een meisje dat uit een lage inkomensfamilie komt en geen nee accepteert, Hawk, een eens gepest kind dat de coolste persoon wordt die je ooit hebt ontmoet, en nog veel meer. Een ander geweldig ding aan Cobra Kai is hoe het zo waar is voor de Karate Kid films. Er zijn veel scènes uit Karate Kid-shows;

IMDb-waardering: 8,6/10

Tomatometer: 93%

Call My Agent!

Beschrijving

Het is een geweldig, grappig en goed geschreven show. Ik heb net alle vier seizoenen afgerond en voel me leeg, dus ik ben hier om al mijn liefde voor de serie te uiten.

Veel TV-sitcoms / dramas vertellen conventioneel de verhalen van beroemdheden en acteurs – degenen die altijd in de schijnwerpers staan. Maar Call My Agent! Het biedt zo’n verfrissend perspectief en omvat het leven van degenen die achter de schermen hard werken – van agents zelf. Sterk en levendig cast met geweldige gaststeroptredens ook. In het bijzonder wil ik Camille Cottin (die Andrea speelde) eren. Ze was zo geweldig en gaf zo’n hartverwarmende prestatie dat ik een nieuwe respect kreeg voor sterke vrouwelijke hoofdrollen (bijvoorbeeld een toost aan werkende moeders!). De personages komen tot leven en maken het ongelooflijk geloofwaardige verhaal. Zeer aanbevolen – kijk als je gewoon van showbizz, plotwendingen en kantoorpolitiek houdt. Bonus zijn de prachtige landschappen van Parijs waar de meeste shows w

IMDb-score: 8,3/10

Tomatometer: 96%

Unbreakable Kimmy Schmidt

Beschrijving

Het geeft de trillingen van Hung of 2 Broke Girls (sarcasme, pittige grappen, overtrokken stereotypen van sommige mensen, grappen over de huidige politiek).

Het was vermakelijk om naar te kijken, vooral als je uit dezelfde tijd komt (tieners in de late jaren 90). Het is gemakkelijk om wat grappige scènes te vinden en door sommige vervelende scènes te gaan. Dit is zoals een coming-of-age-serie, maar met oudere mensen. De grappen zijn in de stijl van Friends-afleveringen (met een realistisch gesized appartement).

IMDb Waardering: 7,6/10

Tomatometer: 96%

‘Seinfeld’

Beschrijving

Een simpel uitgangspunt: een man in een appartement met een gekke buren aan de overkant en twee beste vrienden die af en toe onaangekondigd langs kwamen. Dus simpele interacties en gesprekken die eruit zagen als “niets”. Toch was deze kleine show over “alles”…de gedetailleerde observaties waren fenomenaal…wat vaak erg grappig was…Het is ongelooflijk hoeveel Seinfeld verhaallijnen als inspiratie zijn gebruikt voor andere zeer succesvolle shows door de jaren heen.

Ik realiseerde het pas toen ik alle negen seizoenen opnieuw keek. We moesten een week wachten om elke nieuwe aflevering te zien, er was geen pauzeren of terugspoelen in die vroege seizoenen; je ving het op als het aanstond, of het ging je voorbij. Het was een absoluut plezier om volledige toegang te hebben tot elke aflevering na al die tijd.

De einde was gewoon niet waar voor Kramers karakter. Ten minste, hij zou degene zijn geweest die anders had gereageerd. Dus ja, dat heeft de fans diep teleurgesteld.

IMDb-score: 8,9/10

Tomatometer: 89%

Related to Schitt’s Creek and Seinfeld

Beschrijving

Wat een meesterwerk. Het is een reis vol met lach, emoties en leren geweest. Ik vond deze show recentelijk, en binnen de kortste keren vond ik mezelf in de laatste aflevering van seizoen 6. Alle personages hebben zo’n gerechtigheid gedaan aan deze show; Moira’s elegantie en attitude zijn gewoon om voor te sterven, en Johnny’s compassie, liefde voor zijn kinderen en mislukte humor soms zijn zo onschuldig maar toch ook aantrekkelijk. Natuurlijk, de broers en zussen; ik hou van Alexis’ acteren; ze is zo trouw aan haar personage, en het zien van haar groei gedurende de show, en uiteindelijk het ervaren en waarderen van liefde in het leven is zo veel om van te leren, David; zijn expressies zijn zo treffend, ik herinnerde mezelf soms alleen maar om die expressies nog eens te zien, de liefde die we tussen David en Patrick zien is zo pu

IMDb-beoordeling: 8,5/10

Tomatometer: 93%

Never Have I Ever

Beschrijving

Dit is niet alleen een serie die de schoolleven van een Indiase tiener genaamd Devi in de schijnwerpers zet; het is een perfecte mix van familie, liefde, vriendschap, schooltijd en leuke herinneringen aan de tienerjaren. Het is gesitueerd in de landen van LA, Verenigde Staten, waar de hoofdpersoon Devi van de show woont in een prachtig huis gecreëerd door haar overleden vader. De show draait om verschillende situaties waar Devi en haar vrienden mee te maken hebben, terwijl er ook gefocust wordt op haar band met haar overleden vader en opbeurende momenten met haar strenge moeder en haar plezierige oudere nicht.

IMDb-beoordeling: 7,8/10

Tomatometer: 94%

American Vandal

Beschrijving

Echt zo’n grappige show die laat zien hoe ongelooflijk goed geschreven het is. Ik moet zeggen, de filmstijl is zo opwindend en maakt het allemaal zo realistisch. De personages zijn allemaal geloofwaardig (evenals de scenario’s), en elke keer als er een nieuwe plotwending ontstaat, haak je erin. Maar ik merk dat aan het einde van S1 – naar de laatste paar afleveringen – de plotwendingen een beetje te veel zijn, en ze beginnen je te verliezen, hoewel het nog steeds een van de beste Netflix-shows tot nu toe is.

IMDb-rating: 8,1/10

Tomatometer: 98%

She’s Gotta Have It

Beschrijving

Deze show is een verademing! Eerlijk, inspirerend, intelligent, bemoedigend en om stil van te lachen. De soundtrack brengt ook fantastische nieuwe artiesten in mijn leven. Het is moeilijk om een beschrijving te geven om deze show en het fantastische talent van de cast recht te doen, maar Spike Lee faalt nooit. Deze show heeft mijn ziel gevoed, en ongeacht wat voor huidskleur je hebt, seksualiteit, leeftijd of geslacht, deze show spreekt zo’n waarheid. De show maakt me trots om zwart te zijn, maar nog meer als mens, die twee handen heeft, een hart en een geest om kunst te creëren die mensen zal laten nadenken. Net zoals deze show een diepgaand effect op mij heeft gehad.

IMDb-beoordeling: 6,7/10

Tomatometer: 78%

Grace and Frankie

Beschrijving

Dit is een inspirerende show, vooral als je een oudere vrouw bent en je man besluit om te scheiden. Het heeft me geholpen om door een zeer donkere tijd heen te komen door me te laten geloven dat er een gelukkig leven na de scheiding is. De hoofdpersonages, gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin, zijn fenomenale acteurs. Het is verfrissend om te zien hoe ze problemen aanpakken die we elke dag als oudere vrouwen tegenkomen. Het geeft me de moed om op te staan voor mezelf, wat ik al een lange tijd niet heb gedaan. Zo weinig shows kunnen je zo hard laten lachen en je toch inspireren om de wereld in te gaan en verschil te maken. In mijn werk met achtergestelde kinderen heb ik al het mogelijke inspiratie nodig.

IMDb-beoordeling: 8,2/10

Tomatometer: 90%

Happy Endings

Beschrijving

Elk karakter is grappig op zijn eigen manier. Brad is een zwarte jongen die super kinderachtig is, en hij is lief en hij maakte me zo veel lachen. Penny heeft allemaal domme verhalen over haar breuk; Jane is een zeer georganiseerde vrouw die van haar werk houdt en het niet kan hebben als iemand het verprutst, zoals zij altijd de beste wil zijn; Alex is de baby van de groep die niets begrijpt, zoals ze dom maar schattig is; Dave is degene die steeds doelwit wordt in alles, zoals niemand naar hem luistert; en dan komt Max, een homoseksueel met een super grappig karakter, en het paar Penny en Max is gewoon uniek.

IMDb-beoordeling: 7,8/10

Tomato-meter: 76%

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *