De definitieve gids voor het oplossen van alle Paramount Plus-foutcodes in 2023

In deze tijd waarin streamingplatforms de entertainmentsector domineren, is er hevige concurrentie tussen de topaanbieders zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en anderen. Eén van deze streamingnetwerken is Paramount Plus. Dankzij de samenwerking met het CBS All Access-netwerk zijn de meeste toonaangevende livekanalen beschikbaar op Paramount Plus, samen met een goede variëteit aan films en tv-series. Als je een veelgebruiker bent van Paramount Plus maar problemen hebt die je streaming ervaring in de weg staan, dan ben je hier op het juiste adres! Lees verder om alle Paramount Plus foutcodes te leren kennen en te verhelpen.

Lees ook: Hulu versus Paramount Plus

Hoe Paramount Plus Foutcodes te repareren

Foutcodes helpen u om precies te bepalen wat er fout is met de service of uw apparaat, en Paramount Plus biedt een goed stel foutcodes waar u naar moet kijken als u een slechte streamingervaring heeft. De volgende zijn de meest voorkomende Paramount Plus-foutcodes, samen met hun oorzaken en oplossingen:

Codes 4201 en 1200

Schakel alle advertentieblokkeringsplugins uit die u hebt geïnstalleerd in uw webbrowser of op uw mobiele apparaat.

Check to see whether your firewall is preventing access to the Paramount Plus network.

Controleer of je antivirusprogramma de Paramount Plus-app of -website als gevaar detecteert.

Codes 1106, 6999, 3002, 3005, 6290 en 6310

Sluit de Paramount Plus-app af of herstart je smartphone en start het opnieuw op.

Code 7: Herstart je Chrome-browser na het bijwerken ervan naar de nieuwste versie op je laptop of pc.

Code 14: Controleer of uw Windows-versie up-to-date is en herstart uw machine.

Code 111: Veroorzaakt door een stroomuitval tijdens het gebruik van de app. Herstart uw computer en probeer het programma opnieuw te starten.

Code 404: Probeer de pagina te verversen of de browser opnieuw te starten.

Code 3004: Herstart uw WiFi-router en start de Paramount Plus-app opnieuw om het probleem op te lossen.

Code 3200: Veroorzaakt door een afspeelprobleem op Comcast smart-tv’s, consoles of andere apparaten. Hard reset je apparaat door het 30 seconden los te koppelen en daarna opnieuw te verbinden.

Code 3205: Herstart zowel uw pc als uw WiFi-router.

Code 3301: Herstart uw browser en machine.

Code 6320: Sluit de Paramount Plus-app af op uw Fire TV- of Android TV-apparaat en wis daarna de appgegevens en cache.

Maar als je op zoek bent naar manieren om Paramount Plus via een VPN te bekijken, volg dan onderstaande stappen:

Hoe Paramount Plus via een VPN te installeren

  1. Download een VPN (ExpressVPN of PureVPN omdat ze geoptimaliseerd zijn voor het kanaal).
  2. Kijk door de abonnementsplannen en koop er een (Optie beschikbaar: PureVPN / ExpressVPN).
  3. Verbind met een van de servers in de VS.
  4. Ga naar de website en log in met je gegevens.
  5. Geniet van je stream nu!

Los alle Paramount Plus-fouten op: algemene oplossing

Als de Paramount Plus-app geen foutcode weergeeft, kunnen er verschillende redenen zijn waarom u problemen heeft met het streamen van video. Het probleem kan met de app of met het apparaat waarmee u probeert te streamen, te maken hebben. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende oplossingen die de meest voorkomende Paramount Plus-foutcodes voor u moeten oplossen. Volg de stappen in de volgorde zoals hieronder aangegeven, totdat een ervan het probleem voor u oplost.

1. Controleer uw accountinformatie

Het is volledig denkbaar dat je niets hebt kunnen kijken met de Paramount Plus-app op je smartphone omdat je account problemen heeft. Misschien is je abonnement verlopen of is je betaalmethode uitgeschakeld. Wij raden je aan om je Paramount Plus-account te openen en daar je onderzoek te starten.

2. Zoek naar software-updates

Controleer op software-updates in de Instellingen-app op je smartphone. De meeste apps voor smartphones en smart-tv’s vereisen de meest recente versie. Als je beschikbare software-updates hebt, raden we je aan om je apparaat te upgraden met een stabiele internetverbinding.

3. Installeer de nieuwste versie van de Paramount Plus-app

Controleer de app-winkel op je apparaat om te zien of er updates beschikbaar zijn voor de Paramount Plus-app. De fouten kunnen zijn ingevoerd door een eerder slechte update, waarvoor een patch bijna onmiddellijk beschikbaar is.

4. Voer een harde reset uit op je smartphone

Als je je console of Android TV-box continu aangesloten en ingeschakeld houdt, het opnieuw opstarten kan eventuele problemen met de op je apparaat geladen applicaties oplossen. Schakel een apparaat uit, haal de stekker er 30 seconden uit, steek de stekker terug in en zet het apparaat daarna weer aan om het hard te resetten.

5. Controleer uw WiFi-verbinding

Controleer of uw apparaat correct is verbonden met uw WiFi-netwerk. Zo niet, ga dan naar de instellingen-app en voeg het netwerk opnieuw toe. Alternatief, als uw apparaat een ethernet-verbinding heeft, zorg er dan voor dat deze correct is aangesloten. Tenslotte kunt u proberen uw WiFi-router opnieuw in te stellen om te zien of het verbindingsproblemen oplost.

6. Doe een fabrieksreset op je smartphone.

Als niets anders werkt om het vervelende probleem met Paramount Plus op te lossen, raden we u aan om uw smartphone te resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit kan worden gedaan met de instellingen-app, maar wees ervan bewust dat dit leidt tot het verlies van alle op uw smartphone opgeslagen gegevens, waaronder alle gedownloade applicaties, games en bestanden.

Herstel alle Paramount Plus-foutcodes: het afronden!

We hopen dat onze gids over hoe Paramount Plus foutcodes te repareren nuttig voor je was. Als je nog meer suggesties hebt, deel ze dan alsjeblieft met de andere lezers in de reactiessectie hieronder!

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *