Paramount Plus houdt van Shows in Nederland [2023]

Misschien ben je op zoek naar liefdesfilms. Hier bieden we je een lijst met films met goede cinematografie, kunst en regisseurs gebaseerd op de liefde. Je moet deze films zien. Je zult van elke hap genieten.

Lees ook: Paramount Plus Miniserie

Business Proposal

Omschrijving

De chemie tussen Se Jeong en In-A is verdomd perfect; ze zijn beide spelers en zijn zo in hun personages. Ik hou nog meer van hen, omdat ze er niet om geven wat hun imago is. Ik kan zien dat ze plezier hebben tijdens het filmen. ‘SHIN GEUM HI’ Iedereen is zo grappig, zelfs de familie van Hari en de opa van de mu. Zelfs de drama die de vader van de mu kijkt is verdomd grappig. Deze dramaserie is geniaal, van de overgang elke keer als Hari en In-A gaan winkelen tot aan de details en hoe de camera werkt. Het is leuker als je het op Netflix kijkt en niet op illegale sites zoals Facebook, omdat je dan de gedetailleerde shots beter zult waarderen. Beide koppels tonen hun onvoorwaardelijke chemie.

IMDb-score: 8,2/10

Tomato-meter: 92

Fidelity

Beschrijving

De professor probeert zijn studenten te laten schrijven over een echte verhaal, en dan zal je beseffen dat deze drama heel natuurlijk is, met geloofwaardig acteren van de twee hoofdpersonen en de studenten die betrokken zijn. En als het gaat om de laatste aflevering, zo natuurlijk, zo emotioneel, en dan is er het einde. Dit soort liefdesdriehoek gebeurt in de meeste huizen waar de man en de vrouw elkaar niet volledig vertrouwen. De fotografie is perfect, net als het scenario.

IMDb-beoordeling: 6,4/10

Tomatometer: 88%

The Only

Beschrijving

“Deze drama is een juweel. Het zal je veel leren over het leven, de dood, vriendschap, liefde en acceptatie. De laatste paar afleveringen zijn hartverscheurend, maar ze zullen je doen beseffen dat je de dood niet hoef te vrezen omdat we op een gegeven moment allemaal daar aan zullen komen. Sommigen eerder, sommigen later. Geweldig acteren vanaf het begin. De plot is zo goed, en ik hou ook van de cinematografie van deze drama. Zelfs de acteurs hebben hun personages goed gespeeld, vooral Joy. Je zult versteld staan hoeveel ze is gegroeid als actrice. De manier waarop ze haar personage heeft gespeeld was uitstekend. Deze drama heeft mij ook tot tranen toe bewogen. Een achtbaan van emoties. Kortom, ik hou van de les die hierachter schuilt. Kijk het en je zult weten wat ik bedoel

IMDb-waardering: 7,5/10

Tomatometer: 76%

Twenty-Five Twenty-one

Beschrijving

Het lijkt eenvoudig waar twee jongeren door verschillende uitdagingen in het leven verliefd worden, maar ik besefte dat de schrijver zoveel fundamentele kwesties van die tijd weefde. Deze show maakt je aan het lachen (komische stripemoties) en voel elke emotie van het toneel. De set is realistisch en charmant – er zijn veel details overwogen. Je zult angstig en opgewonden zijn om te zien hoe de show zal eindigen. Ik ben me aan het voorbereiden op een bitterszoete hartebreuk, maar ik ben hoopvol. Als ze uiteindelijk samen zijn, zullen alle fans juichen. Als ze dat niet zijn, is het een realistisch resultaat dat we niet altijd bij onze grootste liefde uitkomen.

IMDb-score: 8,7/10

Tomato Meter: 96%

Forecasting Love and Weather

Beschrijving

Park Min Young en Song Kang waren geweldig samen! Deze dramaserie was zo verslavend! Je zult verrast zijn hoeveel ze het weer in deze dramaserie hebben geïncorporeerd! Dat is wat deze serie zo spannend en uniek maakt; elke aflevering en wat er gebeurde met het leven van onze personages kwam perfect overeen met het steeds veranderende weer. Van begin tot eind was het zo goed gedaan. Deze show begint met een knal! Onze hoofdrolspelers worden verstrikt in het ontdekken dat hun partners vreemdgaan, en ze werken allemaal toevallig in dezelfde branche. Ik was gegrepen vanaf het begin! Onze gebroken hoofdrolspelers raakten verstrikt in elkaar, en het was alles! Je gaat van gebroken en huilend tot sterven, lachen en gillen! Ik wachtte en bingde mijn twee afleveringen elke week! Sung Kang’s personage (Lee Shi Woo) was

Ik ben zo verliefd op deze man!!) Park Min Young, die Director Jin Ha-Kyung speelt, was een werkezel, streng en zeer rechtlijnig. Toen ze bedrogen werd door haar verloofde, die voor hetzelfde bedrijf werkt als zij, was het het enige wat haar collega’s konden praten. En toen, om te laten zien hoe klein de wereld is, blijkt de vrouw die haar verloofde bedroog en vervolgens besluit te trouwen, een verslaggever te zijn die nauw samenwerkt met hun station. En omdat het niet kan eindigen, blijkt KMA’s nieuwe weerman Lee Shi Woo te zijn, de vriend van deze Meesteres Verslaggever en de man waarmee onze Director Jin een one night stand heeft! Als ik je zeg dat deze show vol drama is, bedoel ik dat het VOL drama is!!! Je kunt er niet meer mee stoppen! Het is verslavend. Ik raad het ten zeerste aan. Het is de moe

IMDb Rating: 7,1/10

Tomatometer: 89%

Nevertheless

Omschrijving

Gefeliciteerd aan beide hoofdacteurs, Song Kang en Han Soo, voor het aannemen van zo’n moedige rollen, omdat meestal veel mainstreamacteurs bang zijn om zulke rollen aan te nemen, maar deze twee talentvolle acteurs namen de rollen aan. In de eerste aflevering is de weergave van de losbandige en playboy-karakter van Park Jaeon prachtig gedaan door Song Kang. Hij brengt de essentie van Webtoon Jaeon, een jongen die niet geïnteresseerd is in daten en liever fysieke relaties heeft dan emotionele, naar voren. De veelzijdigheid van Song Kang is gek, en geen twijfel waarom hij wordt beschouwd als de beste van de huidige generatie jonge acteurs. Zijn portret van een kwajongenskind is uitstekend. Zelfs als ze weet dat hij een menselijk rood vlag is, kiest ze ervoor om kleurblind te worden vanwege haar aantre

IMDb-beoordeling: 7.2/10

Tomatometer: 92%

Our Beloved Summer

Beschrijving

Onze geliefde zomer is een warme, visueel aantrekkelijke en hartverwarmende dramafilm. Het is een komische romantische film die zich concentreert op individualiteit, gezelschap, familie, liefde en vriendschap op een realistische manier die we allemaal kunnen relateren.

De show blijft ongedwongen; het gaat langzaam maar gestaag. Het feit dat het het verleden, het heden en ook een documentaire laat zien, en dat de een de ander niet stoort of tegenspreekt, is ongelooflijk. Bovendien heb ik door deze dramaserie opnieuw begrepen hoe diepgaand een kunstwerk als (Tekenen) is. Hoe een tekening gevoelens kan uitdrukken.

IMDb-score: 8,4/10

Tomato Meter: 97%

Flower of evil

Beschrijving

De Bloem van het Kwaad is één van de mooiste stukken werk in de Koreaanse dramaindustrie. De openingsscène is de beste openingsscène die ik ooit heb gezien. Binnen enkele seconden was ik meegesleept in het drama en besloot ik onmiddellijk om het tot het einde toe te kijken, wat er ook gebeurde. Bloem van het Kwaad spreekt een breed scala aan smaken aan, waaronder romantiek, spanning, ellende en een paar amusante scenes. Ik heb zoveel nieuwe dingen en concepten ontdekt in dit drama, vooral over onvoorwaardelijke liefde en de invloed van de maatschappij op het leven van iemand. Het heeft een prachtig verhaallijn die mooi samenvloeit met een uniek getrouwd stel.

IMDb-score: 8,7/10

Tomatometer: 92%

Tale of the Nine-Tailed

Beschrijving

De onthullingen worden gegeven met de juiste mix van een klein beetje spanning, sensatie, romantiek en verrassing. Het maakt je klikken op de volgende aflevering, omdat je de volgende scènes zo snel mogelijk wilt zien! De gedraaide maar hartverscheurende broederschap smelt ook je hart, vooral aan het einde. Het acteren is uitzonderlijk voor een fantasyserie. De chemie tussen de acteurs Lee Dong-Wook en Jo Bo-Ah, die de hoofdrollen spelen, is heet. De soundtrack is zo uniek dat je de werken van de artiesten erop kunt verkennen.

IMDb-beoordeling: 7,9/10

Tomatometer: 95%

Run On

Beschrijving

Eerlijk gezegd is deze drama verfrissend; ik kan dat niet genoeg benadrukken. Het is niet te realistisch, als een realiteitscheck, maar het is ook geen complete fantasie. Het is een van mijn favoriete romantische dramas; ik vind het idee leuk wat te zeggen als iemand beweert dat de hoofdrolspelers niet genoeg chemie hebben omdat ze dat wel hebben, en het is zo lief om te zien. Ik vind het vooral leuk hoe de personages van zowel de hoofdrolspelers (mannelijk en vrouwelijk) verschillen en uniek zijn in vergelijking met andere romantische dramas, wat bijdraagt ​​aan het verfrissende gevoel. En omg, de dialogen zijn zo goed geschreven, en op een gegeven moment zou je gewoon het vrouwelijke hoofdpersonage en de tweede vrouwelijke hoofdrol kunnen verzenden XD. Deze drama is ZO

IMDb-score: 7,5/10

Tomatometer: 85%

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *