Paramount Romantische Films [2023]

Ben je op zoek naar de beste romantische films? Als dat zo is, dan ben je op de juiste plek. We hebben een lijst samengesteld met de beste romantische films. Het bevat films op basis van klassiekers, tragedie, verdriet, angst, opwinding, actie en romantische gebaren. We bieden je de lijst met de meest romantische films met een hoge waardering aan die beschikbaar zijn op Paramount Plus.

Lees ook: Paramount Plus-foutcodes in 2023

‘Top Gun’

Beschrijving

Het verhaal van deze drama begint met twee piloten genaamd Maverick en Cauger die werden gestuurd naar de missie waar tijdens de interceptie met twee MiG-28 Mevrick vergrendeld werd met één raket en zijn wingman Couger aan de andere kant. Aangezien Maverick een erg moedig mens was, repelleerde hij de overgebleven MiG-28, dat was het moment waarop ze allebei moesten landen, maar Couger was erg bang en wilde niet landen, maar Maverick overtreedde de regels en bracht hem naar de grond. Toen besloot Couger om de marine te verlaten omdat hij bang was en werd hem verteld dat als er iets met hem gebeurde, hij zijn pasgeboren kind niet zou kunnen zien. Toen stuurde CAG Goose en Maverick naar Fighter Weapon School. Maverick ontmoette een meisje genaamd Charlie; ze was een astrofysicus en instructeur bij TOPGUN. En ze begon Maverick leuk te vinden. Eenmaal tijdens het

ICEMAN bewonderde vroeger de moed en technieken van Maverick van een vliegende jet. Maar één ongeluk veranderde zijn leven volledig toen zijn vriend Goose stierf tijdens een missie. Hij beschouwde zichzelf verantwoordelijk voor de dood van Goose. Maar toen nam zijn mentor, Viper, zijn moed terug en haalde hem uit de depressie. Maverick slaagde, maar ICEMAN won de trofee van TOPGUN. Tijdens die afscheidsceremonie kreeg Viper onmiddellijk een opdracht. Hij stuurde drie piloten; twee van hen waren Maverick en Goose; maverick voltooide die missie. Toen hij terugkeerde naar TOPGUN, vroeg hij Viper om hem aan te stellen als instructeur bij TOPGUN. Aan het einde van het verhaal ontmoeten Charlie en Maverick elkaar.

IMDb Rating: 6,9/10

Tomatometer: 57%

Titanic

Beschrijving

Visueel gezien is de film onmiskenbaar indrukwekkend; er is geen twijfel waar al het geld naartoe ging. Als het gaat om liefdesverhalen, is dit een solide verhaal, maar het is ver van opmerkelijk. De jonge geliefden, gespeeld door de getalenteerde Leonardo Di Caprio en Kate Winslet, zijn mooi en gezegend om elkaar te vinden. Zoals verteld door de oudere vrouw, vermenselijkt hun verhaal een gebeurtenis die overweldigend is in omvang en impact.

IMDb-score

7,9/10

Tomatometer: 87%

‘Forrest Gump’

Beschrijving

Deze film is zo perfect als het maar kan. Het is fascinerend om deze eenvoudige man te zien die zijn weg vindt door sommige van de turbulentere tijden in de Amerikaanse geschiedenis. Maar met hoe onschuldig Forrest Gump is, voelt hij de zwaarte van al deze belangrijke gebeurtenissen waar hij deel van uitmaakt niet. Tom Hanks is perfect in de hoofdrol en ik kan geen enkele acteur in een bijrol vinden waarvan ik het optreden kan terugpraten. Sally Field, Robin Wright, Gary Sinise, Mykelti Williamson en zo nog veel meer. De cast was geweldig. Forrest Gump is mooi, heeft veel hart en is heel goed gespeeld. Dit zou Tom Hanks’ beste prestatie kunnen zijn; hij is zo overtuigend met zijn rol en iedereen doet een goed werk. Forrest Gump is erg sentimenteel, maar op de juiste manier en is een van mijn favoriete films!

IMDb-beoordeling: 8,6/10

Tomatometer: 70%

Grease

Beschrijving

Deze bewerking van de musical uit 1971 slaat de juiste snaar aan en beweegt zich op de juiste manier. Vol met levendige en elektriserende zang- en dansnummers, en de charme en charisme van zijn twee jonge geliefden (Travolta en Newton-John), is Grease het woord en de film om jonge liefde op al zijn subtiele manieren te verbeelden. Thumbs up voor de originaliteit, coolheid, goede muziek, vriendelijke stemmen en ongelooflijke choreografie, Grease heeft energie en een toewijding om zijn publiek te plezieren en plezier te maken.

Tomatometer: 76%

Three Days of Condor

Beschrijving

“Drie Dagen van De Condor” in 3 woorden: actievol, spannend en opwindend! Redford speelt competent een CIA-onderzoeker die op de vlucht is — van de CIA, ook al is hij een beetje te jock om een nerd te spelen. Dunaway is ongewoon terughoudend en daarmee redelijk als een informele geïnteresseerde toeschouwer. En Von Sydow is (altijd goed) een werkman-moordenaar. De plot staat niet toe dat hij nauwkeurig wordt bekeken, maar het is ook zeker niet het punt.

IMDb-rating: 7,4

Tomatometer: 88%

Life is beautiful

Beschrijving

Ik denk niet dat een film zo zoet ooit met kwade bedoelingen gemaakt zou kunnen zijn. Het is een van de meest inspirerende en magische films die er zijn en je zou een hart van steen en een ziel zo zwart als kool moeten hebben om niet meegesleept te worden door zijn betoverende charme. Zo oprecht als het maar kan, levert Roberto Benigni een ongelooflijk opwekkend, oprecht optreden. Je kunt klagen over een film die te saai of te schokkend is, maar klaag nooit over een film die te mooi is.

IMDb-score: 7,4

Tomatometer: 80%

Shakespeare in love

Beschrijving

Een uitstekende combinatie van het oude-stijl en het nieuwe. Buiten de romantiek, het heeft ook een grote diepte en inzicht in de aard van showbusiness. Soms zijn het de kleine dingen die de grootste verrassingen bieden. Dat is zeker het geval met Shakespeare in Love, een tong-in-cheek romantiek geschreven over de meest romantische. Shakespeare in Love leeft op tot zijn naam met zijn vrolijke sensualiteit. Shakespeare in Love is leuk, sentimenteel en een prachtig uitzicht.

IMDb-score: 7.1/10

Tomatometer: 92%

Bound

Beschrijving

Geweldig en cool zouden de beste woorden zijn om het verhaal van de film te beschrijven. Met onvergetelijke scènes van gewelddadige moord, laat Bound zien hoe de Wachowski-broers niet miljoenen dollars nodig hebben om een fantastisch verhaal te leveren. Bound is een van die films die je opwindt, uitput en je naar adem laat happen. Het is puur cinema, verspreid over verschillende genres. Bound is een van de grote Trojaanse paarden in de cinema geschiedenis.

Tomatometer: 90%

IMDb-beoordeling: 7.3/10

Chocolade

Omschrijving

Een autistisch meisje met een natuurlijke aanleg voor martial arts gebruikt haar vaardigheden om geld terug te krijgen dat haar moeder met kanker verschuldigd is, zonder dat ze zich ervan bewust is dat ze allemaal lid zijn van de criminele onderwereld. De Karate Kid ontmoet Rain Man is een film van de producenten van Ong Bak, bekend om de opmerkelijke fysieke prestaties van de ster die afhankelijk was van puur vakmanschap in plaats van SFX en wirework. De vechtscènes van Chocolate zijn vergelijkbaar bone-crunching, en de out-takes-rol benadrukt de brute werkelijkheid van de gewelddadige showreeks; het is pijnlijk om naar te kijken! Het belangrijkste verschil tussen de twee films is het feit dat de protagonist een lief-natuurlijk meisje is, wat alle gebruikelijke opstellingen, macho-onzin die meestal bij dit soort dingen kom

IMDb-score: 7.3/10

Tomatometer: 72%

The Quiet man

Beschrijving

De sappige mix van komedie en melodrama in deze film is een van de grootste charmes, hoewel het je soms een whiplash kan bezorgen als je niet gewend bent aan Fords grote, schouderklappende komedie. Het is misschien geen western, maar het is een van John Fords beste samenwerkingen met John Wayne. Ford begint vroeg om de meer dramatische momenten van de film te vangen, voordat hij plaatsmaakt voor zijn luchtig romantische humor. Een prachtige film. Een plattelands romance met een western ziel.

IMBd Waardering: 7,7/10

Tomatometer: 91%

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *