Beste actieserie op Peacock TV in Nederland [2023]

De beste actieserie op Peacock TV brengen de adrenaline naar het volgende niveau voor liefhebbers van spannende en opwindende verhalen. Met explosieve actie, intrigerende plotwendingen en memorabele personages beloven deze series een meeslepende kijkervaring vol onvergetelijke momenten. Of je nu houdt van politiethrillers, superheldenavonturen of intense spionagedrama’s, Peacock TV heeft een breed scala aan actieseries om aan je behoeften te voldoen.

Bekijk ook onze selectie van Romantische films op Peacock TV voor hartverwarmende verhalen en liefdesavonturen.

Wild West Chronicles (2020- )

1st op de lijst voor: boeiend en boeiend plot

De legendarische Bat Masterson, ooit een gevreesde scherpschutter en sheriff, ruilt zijn badge in voor een pen en wordt journalist. Hij reist door de ongetemde grens op een zoektocht om de beruchte verhalen van het Wilde Westen vast te leggen en ze opnieuw tot leven te brengen.

Cast:

Jack Elliott, Leslie Koch Foumberg, Robert Gatewood

Blacklist (2013-2020)

2nd op de lijst voor: Verhaal gebaseerd op misdaad en actie

De legendarische Bat Masterson, ooit een gevreesde scherpschutter en sheriff, ruilt zijn badge in voor een pen en wordt journalist. Hij reist door de ongetemde grens op een zoektocht om de beruchte verhalen van het Wilde Westen vast te leggen en ze opnieuw tot leven te brengen.

Cast:

James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff

Chicago fire (2012- 2022)

3e op de lijst voor: levensbedreigende situaties.

Chicago Fire is een andere actie- en avonturenserie. Ik moet deze serie aanraden aan degenen die hun vak meer waarderen dan pijnpunten in hun huiselijk leven. In deze serie werken brandweerlieden en paramedici samen om levens te redden in de stad Chicago. Ze staan voor moeilijkheden, hindernissen en levensbedreigende situaties.

Cast:

Taylor Kinney, Christian Stolte, Eamonn Walker

The Legend of Wyatt Earp (1955-1961)

4th op de lijst voor: misdaad en tragische gebeurtenissen

De levens- en legende van Wyatt Earp is de verbazingwekkend goede serie van Peacock TV. Deze serie bestaat uit 6 seizoenen en 229 afleveringen. Volgens de legende is Wyatt Earp op buffeljacht en wil hij zich vestigen op een veerranch, maar de oude sheriff Whitney heeft hem gevraagd om zijn post als sheriff van Ellsworth, Kansas te accepteren. Earp betaalt de jonge Bat Masterson uit, recupereert het geld dat hij verloor in een duistere pokeerpartij, en jaagt de schurken uit de stad, maar hij weigert sheriff te worden. Wanneer de alcoholische Bill Thompson de sheriff op koude bloed neerschiet, neemt Earp de baan, maar een oneerlijk hof zet hem en Bat in de gevangenis.

Cast:

Hugh O’Brian, Jimmy Noel, Ethan Laidlaw

La Brea (2021- )

5th op de lijst voor: sterke en boeiende verhaallijn

Midden in Los Angeles ontstaat een enorm zinkgat, waardoor een gezin tussen twee werelden wordt gescheiden. De moeder en zoon vallen in een onverklaarbaar oerland samen met een groep vreemden die proberen uit te vinden waar ze zijn en hoe ze terug naar huis kunnen komen.

Cast:

Natalie Zea, Eoin Macken, Chiké Okonkwo

Treadstone (2019)

6th op de lijst voor: Gebaseerd op huidige acties van de CIA en een geheim programma

Treadstone onderzoekt het oorsprongsverhaal en de huidige acties van een fictief CIA black-ops-programma dat bekend staat als Operatie Treadstone – een geheim programma dat een gedragsveranderingsprotocol gebruikt om rekruten in bijna bovenmenselijke moordenaars te veranderen.

Cast:

Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally

Twisted Metal (2023-)

7e op de lijst voor: mysterieus actieplot

Volgt een motorische buitenstaander die een kans op een beter leven krijgt, maar alleen als hij met succes een mysterieus pakketje kan bezorgen in een post-apocalyptische woestenij.

Cast:

Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Joe Seanoa

Conclusie

De beste actieseries op Peacock bieden een explosieve en opwindende kijkervaring voor liefhebbers van actie. Met spannende verhaallijnen, adembenemende stunts en boeiende personages brengen deze series een flinke dosis adrenaline naar het scherm. Of je nu op zoek bent naar misdaaddrama, superheldenavonturen, of militaire actie, Peacock heeft voor elk wat wils.Deze actieseries op Peacock zullen je gegarandeerd aan je stoel gekluisterd houden terwijl je wordt meegesleept in een wereld vol gevaar, spanning en onverwachte wendingen. Of je nu van complexe intriges of pure, onversneden actie houdt, deze series hebben het allemaal. Dus, duik in de actie op Peacock en laat je onderdompelen in de opwindende wereld van deze topseries. Het is een avontuur dat je niet wilt missen!

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *