Beste komische films op Peacock TV in Nederland [2023]

Op zoek naar de beste komische films op Peacock? Nou, dan heb je geluk! Peacock beschikt over een uitgebreide collectie vermakelijke films en een uitgebreide lijst komische films waar je ongetwijfeld om moet lachen tot je zijden pijn doen. Of je smaak nu neigt naar tijdloze humor of eigentijdse humor, Peacock komt tegemoet aan alle voorkeuren. Van hartverwarmende romantische komedies tot hilarisch absurde verhalen, de selectie humoristische films over Peacock is ongeëvenaard. Dus leun achterover, kom tot rust en bereid je voor op het ontdekken van de beste komische films op Peacock. Onze minutieuze zoektocht door de hele bibliotheek staat garant voor een filmische lachreis van begin tot eind. Het is tijd om te ontspannen en te genieten van de komische schatten die Peacock op tafel brengt!

Lees Ook: Beste films op Peacock TV

Cocaine Bear (2023)

Na de inname van een aanzienlijke hoeveelheid cocaïne gaat een zwarte beer van 500 pond op een waanzinnige aanval, gedreven door drugs. Dit is voor een ongebruikelijke bijeenkomst van wetshandhavers, wetsovertreders, toeristen en adolescenten aanleiding om bijeen te komen in een bos in Georgië.

IMDB5.9/10
Duur1h 35m
SterrencastKeri Russell , O’Shea Jackson Jr.

Puss In Boots: The Last Wish (2022)

Puss in Boots komt erachter dat zijn passie voor avontuur zijn tol heeft geëist wanneer hij ontdekt dat hij acht van zijn negen levens heeft opgebruikt. Puss begint aan een epische reis om de mythische Laatste Wens te vinden en zo zijn negen levens te herstellen.

IMDB7.9/10
Duur1h 40m
SterrencastAntonio Banderas , Salma Hayek Pinault

Stuck in Love (2012)

Bill Borgens, een befaamde schrijver, is verweesd nadat zijn vrouw hem heeft verlaten voor een andere man. Terwijl hij worstelt om zijn tienerkinderen op te voeden, proberen ze gezamenlijk de complexiteiten van liefde te begrijpen.

IMDB7.2/10
Duur1h 37m
SterrencastGreg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Na zijn breuk met Sarah besluit Peter Bretter om op vakantie te gaan naar Hawaï. Echter, hij staat voor een onaangename verrassing wanneer hij ontdekt dat Sarah in hetzelfde resort heeft ingecheckt.

IMDB7.1/10
Duur1h 51m
SterrencastJason Segel , Kristen Bell , Mila Kunis , Russell Brand

American Pie (1999)

In “American Pie” (1999) volgt het verhaal van vier vrienden die vastbesloten zijn om hun maagdelijkheid te verliezen voor hun afstudeerfeest, wat leidt tot hilarische en onverwachte situaties. De film belicht de komische escapades en groeiende banden tussen de personages terwijl ze zichzelf ontdekken in hun zoektocht naar volwassenheid.

IMDB7.0/10
Duur1h 35m
SterrencastJason Biggs , Chris Klein , Eugene Levy

I Love You, Man (2009)

Met in de hoofdrol de acteur uit Ant-Man, Paul Rudd, onderzoekt de film de dynamiek van volwassen vriendschappen en de moeilijkheden van het leggen van nieuwe verbindingen, terwijl het je vermaakt met zijn hilarische one-liners en komische situaties.

IMDB7.0/10
Duur1h 45m
SterrencastPaul Rudd , Jason Segel , Rashida Jones

World’s Greatest Dad (2009)

De satirische kritiek van de film op de druk van het ouderschap en de zoektocht naar validatie is vandaag de dag nog net zo relevant als toen hij werd uitgebracht. Het onderzoek naar verdriet, verlies en menselijke relaties maakt het tot een aangrijkende en emotionele kijkervaring die je zowel amuseert als raakt.

IMDB6.9/10
Duur1h 39m
SterrencastRobin Williams

Bernie (2011)

In “Bernie” (2011) volgen we het waargebeurde verhaal van Bernie Tiede, een geliefde begrafenisondernemer in een klein stadje, die vriendschap sluit met de rijke maar gemene weduwe Marjorie Nugent. Wanneer Bernie Marjorie vermoordt en haar dood verbergt, volgt een intrigerende rechtszaak die de gemeenschap verdeelt en de vraag opwerpt of Bernie een moordenaar of een man van medeleven is. De film onderzoekt de dunne lijn tussen rechtvaardigheid en empathie, met een opmerkelijke mix van komedie en drama.

IMDB6.8/10
Duur1h 44m
SterrencastJack Black, Matthew McConaughey

Meet Cute (2022)

De film volgt een vrouw die een tijdmachine gebruikt om de perfecte date nacht na nacht opnieuw te beleven. Maar wanneer ze haar vriendin probeert te verbeteren, ontdekt ze al snel dat het veranderen van het verleden onverwachte gevolgen kan hebben voor de toekomst. Hoewel Meet Cute misschien niet de meest opvallende romcom is, biedt het een interessante draai aan het timeloop-formaat dat populair is geworden door films als Groundhog Day en Palm Springs.

IMDB5.7/10
Duur1h 29m
SterrencastKaley Cuoco , Pete Davidson , Deborah S. Craig

Afternoon Delight (2013)

De film volgt Rachel, een verveelde en onvervulde moeder die thuisblijft, die regelmatig een stripclub bezoekt om haar leven op te fleuren. Nadat ze een onverwachte band heeft opgebouwd met een van de dansers, nodigt Rachel haar uit om bij haar familie te komen wonen als hun inwonende oppas.

Veelgestelde Vragen over comedy film Peacock TV

Welke komische films komen in 2023 uit op Peacock TV?

Chris Fleming: HELL , ASTEROID CITY , KEVIN HART: REALITY CHECK

Laatste gedachten met betrekking tot beste comedy film

Met een gevarieerde reeks humoristische juweeltjes biedt Peacock TV een scala aan keuzes die het hart zullen verheffen en de zorgen zullen verzachten. Of je nu kiest voor tijdloze klassiekers of moderne humor, de komedies op Peacock TV beloven een onvergetelijke kijkervaring. Dus zet je schrap om te lachen en te genieten van de levendige komische wereld die Peacock TV te bieden heeft.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *