Animatie Extravaganza: beste Peacock TV geanimeerde shows [2023]

Zoek je naar de beste geanimeerde shows op Peacock? Na het bekijken van honderden tv-shows, kwamen we met deze lijst van wat wij denken dat de Beste geanimeerde shows op Peacock zijn. Peacock Network is een Amerikaans uitzend entertainment bedrijf. Het uitzendt een verscheidenheid aan programma’s en shows die kinderen leuk vinden. Kinderen houden ervan om animatieshows te kijken, en Peacock Network biedt ze de soort shows waar ze naar verlangen. We zullen enkele van de beste geanimeerde shows uit deze stijl op de lijst hieronder onthullen. Terwijl we onze voorraad doorlopen, zul je zien waarom deze Beste liefdesshows op Peacock TV verdienen om uit te blinken boven andere series. Word je verdacht om meer te weten te komen over hun details? Volg ons hieronder!

Nina’s World

Reden voor de 10e: geweldig voor kinderen, waarbij leuke avonturen worden gecombineerd met waardevolle levenslessen.

Ninas-World

Nina’s World is een kinderanimatieserie uit de Verenigde Staten. Het volgt de avonturen van Nina, een 6-jarig meisje dat lijkt op een vogel maar een persoon is die leeft in haar gedachten met haar vriendje Bird. Ze bezoekt nieuwe plaatsen, probeert verse voedsel, en natuurlijk maakt ze nieuwe vrienden. Vervolgens, voordat ze naar bed gaat, denkt ze na over haar avonturen met haar maatje Ster. Elke aflevering neemt de titulaire personage mee op een unieke ervaring. De piloten van de serie werden in 2007 gefilmd en het werd gelanceerd op Disney Channel en Toon Disney op 11 maart 2012.

Cast:

Isabella Farrier, Tabitha St. Germain, Rita Moreno

Curious George

Reden voor de 9e: geweldig horloge voor kinderen, dat de nieuwsgierigheid stimuleert en leert door leuke avonturen met een lief aapje.

Curious-George

Curious George is een door Nickelodeon geproduceerde animatieserie, gemaakt door Universal Media Studios en Sony Pictures Animation. De serie is gebaseerd op hetzelfde genaamde kinderboek uit 1957, waarin de avonturen van de nieuwsgierige aap George, de Man met de Gele Hoed en zijn eigenaar en beste vriend worden verteld. Als je net zo nieuwsgierig bent als Curious George, weet je nooit wat er om de hoek ligt! iedereen’s favoriete kleine aap komt in de meest hilarische, goedbedoelde problemen tijdens het leren van enkele S.T.E.M.-concepten. Er is altijd iets nieuws en fascinerends te ontdekken voor George en zijn vrienden – Chef Pisghetti Professor Wiseman, Ally, Bill, Jumpy Squirrel en nog veel meer – of ze nu in hun stadswoning zijn of hun plattelandshuis.

Cast:

Will Ferrell, Drew Barrymore, Eugene Levy

Madagascar: A Little Wild

Reden voor 8e: leuke en gezinsvriendelijke serie die humor en waardevolle levenslessen biedt door de avonturen van jonge dierenvrienden.

Madagascar

‘Een klein wild’ is de voorloper van de film uit 2005 van dezelfde naam. Het bevat de geliefde personages als kinderen die leven in de Central Park Zoo. Vorig jaar kregen we de eerste niet-binair geanimeerde personage in een preschool-serie toen Odee de Okapi bezocht. De show staat vol met schattige dieren en positieve boodschappen. Madagascar: Een klein wild volgt Marty, Alex, Gloria en Melman als ze opgroeien in een reddingshabitat in de Central Park Zoo. Ze zijn misschien klein, maar deze jongens hebben grote dromen net als iedereen die in New York terechtkomt. Dus er is niets dat ze kan tegenhouden om het te bereiken!

Cast:

Shaylin Becton, Tucker Chandler, Luke Lowe

The Croods: Family Tree

Reden voor 7e: hilarische en hartverwarmende avonturen van de familie Crood, waardoor het een leuke show is voor alle leeftijden.

The-Croods

De serie neemt waar The Croods: A New Age geëindigd is. Verwacht kluchtige fantasy-geweld, enkele angstaanjagende wilde dieren en actie met hoge intensiteit. Hoewel er geen twijfelachtige taal is, is er gemene gedrag en passief-agressieve uitwisselingen. Eeps en Guys tienerromance blijft bloeien en is een significant plotpunt. Twee heel verschillende families bundelen hun krachten om een ​​nieuwe gemeenschap te vormen, een ons-tegen-de-wereld, holenmens co-op op de meest fantastische boerderij in de prehistorie geschiedenis. De reis van vechtende rivaal tot onwaarschijnlijke vrienden is gevuld met hilarische avonturen. Ondanks dit alles overwonnen de twee families langzaam hun verschillen om een verdeelde boomhut te veranderen in een verenigd thuis.

Cast:

Ally Dixon, Kiff Vanden, Heuvel, Matthew Waterson

Dragons Rescue Riders: Heroes Of The Sky

Reden voor 6e: combineert spannende drakenavonturen met waardevolle lessen in teamwerk

Dragons-Rescue-Riders

“Helden van de lucht” is een “komedie actie-komedie” over twee tweelingen die opgroeiden met draken. Dak en Leyla werden al op jonge leeftijd gered van een schipbreuk door een vriendelijke draak die hen opvoedde samen met haar zoon Winger. Deze twee kinderen en hun vijf drakenvrienden zorgen voor draken en mensen als tegenprestatie voor de vrijgevigheid van hun moeder. Het is een interessante show met een geweldige les, dus moet het echt eens bekijken.

Cast:

Noah Kaye Bentley, Brennley Brown, Zach Callison

Cleopatra In Space

Reden voor 5e: unieke mix van sciencefiction, humor en avontuur

Cleopatra-In-Space

Cleopatra in Space vertelt het onvertelde verhaal van Cleopatra’s tienerjaren. Tijdens deze reis reist ze naar een door sprekende katten geregeerde melkweg en ontdekt ze dat ze de voorspelde redder van het universum is. Om haar voor te bereiden op haar plichten als redder, gaat ze naar een elite. Daar wordt ze getraind om de slechteriken aan te pakken en uit te zoeken hoe ze terug kan keren naar Egypte. Vervolgens wordt Cleopatra naar een tijdportaal gezogen en vindt ze zichzelf 30.000 jaar later.

Cast:

Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet

Trollstopia

Reden voor de 4e: geweldig voor kinderen, het bevorderen van vriendschap, diversiteit en creativiteit door middel van levendige trollenavonturen.

Trollstopia

Trollstopia is een gloednieuwe animatieserie met Queen Poppy uit Trolls World Tour. Ze nodigt vertegenwoordigers uit van de funk, country, techno, klassieke, pop- en rockstammen van het bos uit. Vervolgens leven ze samen in een enorm experiment dat ze (wat anders?) een Utopia voor Trolls noemt. Trollstopia! Ze zullen de humor en de aanstekelijke liedjes met alle favoriete personages van je kinderen en nieuwe vrienden leuk vinden.

Cast:

Amanda Leighton, Megan Hilty, Sean T. Krishnan

Dragons: Defenders of Berk

Reden voor de 3e: spannende avonturen en waardevolle levenslessen terwijl Hiccup en Toothless hun dorp beschermen.

Dragons

Hiccup, Toothless, Astrid, Ruffnut, Tuffnut, Fishlegs en Snotlout zijn terug om hun kleine Viking-eiland Berk te beschermen. Ze voorkomen dat hun stad door slechte mensen wordt aangevallen terwijl ze tegelijkertijd nieuwe regio’s buiten hun archipel verkennen. Bovendien hebben ze zichzelf het doel gesteld om nieuwe drakensoorten te ontdekken, onderzoeken en helpen in hun verlangen dat mensen en deze verkeerd begrepen monsters samen kunnen leven. Dragons: Riders of Berk, ook beschikbaar, is de volgende aflevering.

Cast:

Jay Baruchel, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller

Archibald’s Next Big Thing Is Here!

Reden voor de 2e: heerlijke en hartverwarmende serie die aanmoedigt om de onverwachte avonturen van het leven met positiviteit en humor te omarmen.

Archibald

In de film Archibald Strutter speelt acteur Tony Hale de hoofdrol als een kip die nonchalant improviseren met zijn sidekick Bea (de bij). Hij vindt zichzelf soms ver van huis, maar zijn broers en zussen – de briljante wetenschapper Loy, de buitenluchtige Sage en de kunstzinnige Finly – staan ​​altijd klaar om hem te helpen. De zesde seizoensserie wordt op 14 oktober uitgebracht.

Cast:

Tony Hale, Rosamund Pike, Kari Wahlgren

Minions

Reden voor 1e: hilarische en gezinsvriendelijke animatiefilm die non-stop humor en plezier biedt met de lieve Minions

Minions

“Minions” is een komische animatiefilm die dient als prequel voor de filmreeks “Despicable Me” (Verschrikkelijke Ikke). De film verkent de oorsprong van de Minions, kleine, gele en ondeugende wezens die altijd op zoek zijn naar een schurkachtige meester om te dienen. De film volgt hun reis door verschillende historische gebeurtenissen terwijl ze proberen de meest schurkachtige meester te vinden om voor te werken. Dit leidt uiteindelijk tot hun ontmoeting met Scarlett Overkill, een superschurk, en haar plan om de Britse kroonjuwelen te stelen. De film staat bekend om zijn humor, kluchtige komedie en de vertederende capriolen van de Minions.

Cast:

Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton

Conclusie

Op basis van onze uitgebreide kijkervaring hebben we u een volledige en onbevooroordeelde beschrijving van elke show gegeven. We hopen dat u het leuk vond om de lijst met de cartoon T.V. shows van de pauwen te bekijken. Hoewel veel animatieseries worden uitgezonden, kun je niet anders dan van ze houden. Je kunt zelfs zeggen dat de animatieshows van de pauw verslavend zijn. Vergeet niet om ons te laten weten welke animatieshow je het meest leuk vond uit deze lijst?

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *