De beste vakantiefilms op PeacockTV in Nederland [2023]

Stap in de feestelijke sfeer en verspreid wat vakantievreugde met de beste vakantiefilms die PeacockTV te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar hartverwarmende kerstverhalen, komische avonturen tijdens de vakantie of klassieke favorieten om samen met je dierbaren van te genieten, PeacockTV heeft een gevarieerde selectie vakantiefilms om je in de stemming te brengen voor het seizoen. Laat je onderdompelen in een wereld van kerstbomen, lichtjes en vreugde terwijl we de beste films ontdekken om je vakantie magisch te maken.

Terwijl je geniet van de beste vakantiefilms op PeacockTV, kun je ook onze selectie van de ‘Beste romantische films op Peacock TV’ verkennen voor wat extra liefde en warmte tijdens de feestdagen.

How the Grinch Stole Christmas! (2000)

1st op de lijst voor: briljante en hilarische interpretatie van het geliefde verhaal van Dr. Seuss

De Grinch, gespeeld door Jim Carrey, is een groen, harig wezen dat een intense afkeer heeft van Kerstmis en de festiviteiten die ermee gepaard gaan. Hij woont hoog boven Whoville, een stadje dat dol is op Kerstmis en zich voorbereidt op de feestdagen. De Grinch besluit om de kerstvreugde van de inwoners van Whoville te verpesten door hun cadeautjes, decoraties en festiviteiten te stelen.

Cast:

Jim Carrey, Taylor Momsen, Kelley

One Special Night (1999)

2nd op de lijst voor: hartverwarmend verhaal & liefde in een onverwachte situatie

Catherine (gespeeld door Julie Andrews) is een gerespecteerde chirurg die na een lange dag op weg naar huis wordt overvallen door een hevige sneeuwstorm. Ze strandt in een afgelegen herberg waar ze David (gespeeld door James Garner), een bouwvakker met een hartprobleem, ontmoet.

Cast:

James Garner, Julie Andrews, Patricia Charbonneau

The Bourne Ultimatum (2007)

3rd op de lijst voor: adembenemende actiescènes en meeslepend spionageverhaal

In “The Bourne Ultimatum” wordt Jason Bourne, gespeeld door Matt Damon, opgejaagd door zijn verleden en de geheime overheidsorganisatie die hem heeft gecreëerd. Terwijl hij probeert te overleven en de waarheid over zijn identiteit te achterhalen, reist Bourne de wereld rond en ontdekt hij steeds meer over zijn duistere verleden en de geheime operaties waar hij bij betrokken was.

Cast:

Matt Damon, Edgar Ramírez, Joan Allen

The Office: Christmas Party (2016)

4th op de lijst voor: humoristische kijk op de chaos en hilariteit

Tijdens deze speciale kerstaflevering van “The Office” besluit het personeel van Dunder Mifflin om een kerstfeest te organiseren om in de vakantiestemming te komen. Er worden cadeautjes uitgewisseld via een “Secret Santa” trekking, waarbij elke medewerker een cadeau voor een collega moet kopen zonder zijn of haar naam bekend te maken.

Cast:

Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller

Hitched For The Holidays (2012) .

5th op de lijst voor: lichte en charmante benadering van vakantieromantiek

Julie (gespeeld door Emily Hampshire) is een jonge vrouw die de druk van haar familie om een partner te vinden tijdens de feestdagen beu is. Drew (gespeeld door Joey Lawrence) is een man die hetzelfde probleem heeft en liever niet terugkeert naar huis zonder een date. Wanneer ze elkaar ontmoeten, besluiten ze een deal te sluiten om elkaars “vakantiepartner” te worden.

Cast:

Joey Lawrence, Emily Hampshire, Linda Darlow

A Stone Cold Christmas (2018)

6th op de lijst voor: charmante mix van romantiek en kerstsfeer

Julia (gespeeld door Demetria McKinney) is een ambitieuze zakenvrouw die zich volledig richt op haar carrière en weinig tijd heeft voor de liefde. Tijdens de kerstperiode wordt ze echter onverwachts naar Los Angeles gestuurd voor zaken. Daar ontmoet ze Mason (gespeeld door Andra Fuller), een getalenteerde chef-kok met een charmante persoonlijkheid.

Cast:

Demetria McKinney, Andra Fuller, Pauline Dyer

Naughty Or Nice (2011)

7th op de lijst voor: hartverwarmende boodschap over de kracht van vriendelijkheid en compassie

Krissy Kringle, gespeeld door Hilarie Burton, is een enthousiaste medewerkster van een liefdadigheidsinstelling. Op een dag vindt ze per ongeluk de lijst van de Kerstman, waarop staat wie zich goed heeft gedragen en wie niet. In plaats van de lijst terug te geven, begint ze deze te gebruiken om goed te doen en mensen te helpen hun gedrag te verbeteren.

Cast:

Hilarie Burton, Matt Dallas, Gabriel Tigerman

12 Days Of Christmas Eve (2004)

8th op de lijst voor: eenvoudig maar hartverwarmend verhaal over persoonlijke transformatie en herontdekking

Calvin Carter, gespeeld door Steven Weber, is een workaholic en egoïstische zakenman die vooral om zichzelf geeft en weinig om anderen geeft. Op kerstavond krijgt hij de kans om zijn leven te heroverwegen wanneer hij vast komt te zitten in een tijdlus die hem dwingt om dezelfde kerstavond telkens opnieuw te beleven.

Cast:

Steven Weber, Stefanie von Pfetten, Mark Krysko

Conclusie

In een wereld vol feestelijke films op PeacockTV, bieden deze vakantiepareltjes precies de juiste dosis kerstvreugde, humor en warmte. Of je nu geniet van tijdloze klassiekers of op zoek bent naar nieuwe favorieten, PeacockTV heeft voor ieder wat wils. Dompel jezelf onder in de vakantiesfeer en laat je betoveren door deze geweldige films die je hart verwarmen tijdens het feestseizoen.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *