Heeft Peacock live tv? Uw Complete Gids

Je kunt een heleboel films en tv-series op aanvraag bekijken op Peacock. Maar heeft Peacock ook live tv? Laten we aan de slag gaan en het uitvinden.

De hoofdattracties van Peacock zijn zijn on-demand films en tv-series, maar wist je dat het ook live tv biedt om dat te complementeren? Tegenwoordig is het een echte kwelling om alle talrijke streaming-applicaties te beheren. De streamingmarkt is meer concurrentieel dan ooit dankzij Netflix, Hulu, HBO Max en nog veel meer mogelijkheden.

Elke streaming-app moet dus verschillende strategieën ontwikkelen om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie. Originele inhoud en het verkrijgen van exclusieve streamingrechten voor bekende films zijn de belangrijkste methoden die hiervoor worden gebruikt. On-demand streaming-applicaties hebben begonnen om steeds meer live-tv-functies te bevatten. Live-uitzendingen voor regionale CBS-stations, klassieke tv-programma’s, Star Trek-afleveringen en meer kunnen worden gezien op Paramount+. Bovendien is er live-tv beschikbaar op Discovery+, waarmee oneindige live-streams mogelijk zijn voor House Hunters, 90-Day Fiancé, enz.

De Peacock-app van NBC weerspiegelt ook de trend van live tv. Zoek naar de knop “Kanalen” op de Peacock-mobiele app, smart TV-app of desktopwebsite. Op de Peacock-mobiele app bevindt deze zich onderaan het scherm. Als je Peacock gebruikt op een computer of televisie, bevindt de knop “Kanalen” zich bovenaan het scherm. Je kunt nu meteen live tv kijken op Peacock door op de knop “Kanalen” te klikken of te tappen.

Hoe Live TV op Peacock te bekijken: Tips

Traditionele live tv-inhoud is beschikbaar op Peacock, waaronder Sky News en enkele regionale NBC-nieuwszenders. De meerderheid van de live tv-kanalen op Peacock zijn echter 24/7-herhalingen van de meest populaire programma’s. Zo is het kanaal Below Deck alleen afleveringen van die show. Het kanaal SNL Vault speelt vintage SNL-afleveringen, het kanaal Peacock Originals speelt een verscheidenheid aan shows van Peacock Originals en zo verder.

Daarnaast biedt Peacock live TV-inhoud voor specifieke sport- en entertainmentevenementen. Een exclusieve “Olympics”-knop in de app bood gemakkelijke toegang tot een live stream van de competities tijdens de Beijing 2022 Olympics. Live atletische activiteiten worden ook benadrukt op de “Sports”-pagina, terwijl live WWE-evenementen worden weergegeven op de “WWE”-pagina. Nog meer maakt Peacock het kiezen van live TV uit on-demand-opties eenvoudig. De liveprogrammering van de app wordt geïdentificeerd door een gele “LIVE”-knop. De app toont eerdere live-evenementen op dezelfde manier, volledig met een gele “REPLAY”-knop.

Er is nog iets om in gedachte te houden met Peacocks live tv. Iedereen kan toegang krijgen tot de live kanalen op de specifieke Kanalen pagina. U kunt die live tv-zenders prima bekijken, of u nu Peacock Premium, Peacock Premium Plus of Peacock Gratis hebt. Maar alleen Peacocks Premium en Premium Plus-klanten krijgen toegang tot live sporten en andere live evenementen (zoals WWE).

Hoeveel live kanalen zijn er beschikbaar op Peacock?

Peacock biedt momenteel abonnees toegang tot meer dan 50 kanalen. De meeste daarvan zijn gericht op reality-tv, nieuws en sport. Chrisley, Hell’s Kitchen, Great Finds, Million Dollar Listing en In It To Win It zijn slechts enkele van de beschikbare reality-kanalen. NBC News Now, NBC Philadelphia News, NBC Boston News, NBC Chicago News, NBC South Florida News en Sky News zijn slechts enkele van de nieuwsopties. Wat betreft sport hebben abonnees toegang tot NBC Sports, NFL Channel, Premier League TV, WWE Network en NBC Golf Pass.

Peacock biedt ook een aantal exclusieve livekanalen die alleen beschikbaar zijn op het platform, zoals Peacock Latino, Peacock Originals, Peacock Reality, Peacock Picks: Comedy Movies en Peacock Picks: Family Movies. Hoewel de livekanalen van Peacock niet hetzelfde zijn als traditionele live tv, hebben gebruikers die niet zeker weten wat ze moeten kijken nog steeds veel alternatieven.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *