Peacock TV Vs. HBO Max: welke streamingdienst neemt de leiding

Indien je klaar bent om je te verdiepen in meer conventionele webgebaseerde opties, zoals Netflix en Hulu, dan zijn HBO Max en Peacock twee goede opties. HBO Max heeft een verscheidenheid aan topkwaliteitsunieke inhoud voor bijna iedereen. NBCUniversal’s Peacock heeft een volledig gratis plan met een verscheidenheid aan films, tv-programma’s en live sportevenementen, terwijl het premiumniveau toegang geeft tot nog meer prachtige entertainment. Welke zou je moeten kiezen? Laten we dieper ingaan op de details en uitmaken welke dienst voor jou geschikt is.

Lees ook: Peacock Vs. Disney Plus

Hoe stream je HBOMAX of PeacockTv vanuit het comfort van je huis?

Wanneer we niet in een gebied zijn waar de diensten van Paramount en Peacock beschikbaar zijn, gebruiken we VPN om onze regio te veranderen en ze te bekijken, en we gebruiken uitsluitend Pure VPN en Express VPN hiervoor.

1.ExpressVPN:

Express VPN is de gouden standaard voor wat een supersterke VPN zou moeten zijn. Er zijn VPN-diensten die het op specifieke criteria kunnen verslaan, maar geen van hen kan het totale pakket aanbieden dat deze VPN biedt. Als gevolg hiervan zijn wij ervan overtuigd dat Express VPN de beste VPN is die je nu met geld kunt kopen. Je krijgt 5 gelijktijdige verbindingen met deze VPN, wat behoorlijk gul klinkt. Daarnaast werkt het op elk platform.

2. PureVPN:

Als je naar de Pure VPN-website kijkt, zie je een heleboel interessante functies en beloftes. Pure VPN voldoet aan de meeste van deze eisen, maar heeft wel een paar nadelen.

Kenmerken van PureVPN:

  • Door het gebruik van een VPN om uw locatie te veranderen, heeft u snel toegang tot de content die u wilt, zelfs als deze niet beschikbaar is in uw land.
  • Gebruikers kunnen gemakkelijk streamen, altijd en overal, dankzij hoogwaardige, gestroomlijnde en beveiligde servers.
  • Ads verspillen niet alleen bandbreedte, maar ze verpesten ook je kijkervaring door je uitzicht te blokkeren. PureVPN elimineert ze op serverniveau.

Wat is het verschil tussen HBO Max en Peacock?

Beide zijn echte tijd functies, maar Peacock en HBO Max zijn helemaal verschillend.

Kalkoen is net zoals administraties als Central Plus. Net als Fundamental Bovendien, wordt Kalkoen bediend met een groep televisiestations en filmstudio’s – met name NBC en General Studios (met Vital Bovendien is het CBS en Foremost) – dus het is gevuld met natuurlijke Programma’s en live televisie die je vanaf de koppeling kunt waarnemen.

HBO Max is gebaseerd op het HBO-merk. U vindt originele programma’s van de beroemde kabelnetwerk, zoals “The Sopranos” en “Game of Thrones”, evenals recent uitgebrachte films van alle studio’s – met name de Warner-eigende studio’s omdat WarnerMedia eigenaar is van HBO. HBO Max heeft ook licentie-inhoud, waaronder van Peacock’s eigen verbonden kanaal; “Friends”, dat op NBC werd uitgezonden, is nu op HBO Max.

Overzicht

Een belangrijk verschil tussen de twee diensten is toegang tot live televisie. HBO Max biedt alleen maar aanvraagmateriaal, terwijl je bij Peacock live sport en nieuws kunt bekijken. Je kunt ook overschakelen naar het tabblad Stations, waar de inhoud in een kabel-achtige configuratie wordt afgespeeld en waardoor je niet meer telkens op zoek hoeft te gaan naar iets om te kijken, aangezien er een georganiseerde afspeellijst is.

Een ander groot contrast is de kosten. De twee diensten hanteren maandelijkse abonnementskosten, en beide bieden goedkopere advertentieondersteunde opties. Maar Peacock is duidelijk de voordeligere van de twee: HBO Max’s duurste abonnement is $14.99, terwijl dat van Peacock slechts $9.99 is. Peacock biedt ook een gratis plan, terwijl dat bij HBO Max niet het geval is.

De gratis abonnementsplan van Peacock biedt toegang tot veel inhoud zonder dat je je creditcardgegevens hoeft op te geven. Al wat je nodig hebt is een e-mailadres, en klaar ben je om gratis plezier te beleven, waaronder live spellen. De streamingapp van Peacock is beschikbaar op Roku, Android TV, Xbox One, PlayStation 4, Chromecast, iOS- en Android-telefoons en Vizio- en LG-slimme tv’s. Als je een Amazon Fire TV of Samsung TV gebruikt, ben je echter in moeilijkheden, omdat Peacock momenteel niet beschikbaar is op deze apparaten.

HBO Max heeft ongeveer 50% van de lange periodes van inhoud – 10.000, in vergelijking met Peacock Premium’s 20.000 – maar voor HBO Max is het hogere normen in het algemeen. U krijgt voldoende toegang tot WarnerMedia-films en shows, evenals hoogwaardige originele inhoud waar iedereen over praat.

HBO Max versus Peacock: Welke is een goed idee om te kiezen?

Welke administratie is geschikt voor jou? HBO Max zal je niet teleurstellen: zijn uitstekende debuten en geweldige filmbibliotheek geven het waarschijnlijk de beste tevredenheid in streaming. Als je een filmliefhebber bent of van unieke series houdt, is HBO Max waarschijnlijk je beste keuze, mits je de kosten niet erg vindt.

Als je verlangt naar live spellen of een super-fan bent van NBC sitcoms, zoals “The Office”, dan moet je Peacock zeker overwogen hebben. Peacock Premium is echt goedkoop en geeft toegang tot zoveel “The Office” als je maar kunt verwerken. Of je nu geen fanatiekeling bent of niet, we raden aan om de gratis Peacock-plan te bekijken – het is immers gratis!

Indien u op zoek bent naar meer opties, neem dan een kijkje bij onze Vital Plus-recensie voor een online functie die lijkt op Peacock en onze Disney Plus-recensie voor iets dat meer lijkt op HBO Max.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *