Nieuw op SkyShowtime in Oktober: Spanlende Toevoegingen! [2023]

Oktober 2023 belooft een opwindende maand te worden voor liefhebbers van series en films, want SkyShowtime heeft een indrukwekkende line-up van nieuwe content klaarstaan. Van spannende thrillers tot hartverwarmende drama’s, deze maand biedt voor elk wat wils. We hebben een overzicht samengesteld van enkele van de meest veelbelovende releases die je niet mag missen. Dus ga er lekker voor zitten en ontdek wat er nieuw is op SkyShowtime in oktober!

Kijk je SkyShowtime op Samsung TV? Hier is onze gids over: Skyshowtime Samsung TV: Gemakkelijkste Gids! [2023]

The Family Stallone (2023)

Komt naar SkyShowtime op: 2 oktober 2023 | TV-Series

The Family Stallone (2023)

In de nieuwste docuserie met Sylvester Stallone, naast zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone en hun drie dochters, Sophia, Sistine en Scarlet, worden kijkers uitgenodigd voor een kijkje in de levens van een van de meest iconische families van Hollywood.

Cast: Sylvester Stallone

Fleeting Lies (2023)

Komt naar SkyShowtime op: 9 oktober 2023 | TV-Series

Fleeting Lies (2023)

Lucía wordt een maand voor haar huwelijk geconfronteerd met een wervelwind van uitdagingen en staat op het punt bedrijfsdirecteur te worden. Haar wereld stort in wanneer Santi, haar rivaal voor promotie, haar verraadt, wat resulteert in beschuldigingen van bedrijfsspionage en haar onmiddellijke ontslag. Nu haar toekomst aan een zijden draadje hangt, moet Lucía de lastige taak uitvoeren om haar naam te zuiveren en te ontsnappen uit de klauwen van de gevangenis, terwijl ze tegelijkertijd probeert haar huwelijksplannen en het leven dat ze ooit kende te redden.

Cast: Quim Gutiérrez, Elena Anaya

The Patrick Star Show (2021)

Komt naar SkyShowtime op: 12 oktober 2023 | TV-Series

The Patrick Star Show (2021)

Patrick Star staat centraal als hij de rol van talkshowhost op zich neemt, met zijn altijd ondersteunende familie aan zijn zijde. Sluit je aan bij de geliefde zeester uit Bikini Bottom terwijl hij aan dit spannende nieuwe avontuur begint, dat entertainment, gelach en een vleugje onderwatercharme belooft die alleen Patrick kan waarmaken.

Cast: Bill Fagerbakke, Thomas F. Wilson, Cree Summer

The Good Fight Club (2023)

Komt naar SkyShowtime op: 17 oktober 2023 | TV-Series

The Good Fight Club (2023)

Ervaar de reis van een vastberaden groep jonge Mixed Martial Arts (MMA)-atleten terwijl ze zich een weg banen van hun sportschool in Zuid-Londen naar het oogverblindende hart van MMA in Las Vegas. Ga met ze mee op hun zoektocht naar glorie, terwijl ze uitdagingen, obstakels en tegenstanders tegenkomen op hun pad om hun dromen te verwezenlijken in ‘s werelds ultieme MMA-arena.

Cast: Liz Biggs

The Magic Flute (2022)

Komt naar SkyShowtime op: 19 oktober 2023 | Film

The Magic Flute (2022)

Tims levenslange droom om naar de muziekschool te gaan neemt een onverwachte wending als hij wordt geconfronteerd met een vijandige directeur, de uitdagingen van de eerste liefde moet overwinnen en worstelt met twijfels over zijn zangstem. Wanneer hij echter een mystieke toegangspoort in de schoolbibliotheek tegenkomt, wordt hij meegevoerd naar de betoverende wereld van Mozarts opera ‘Die Zauberflöte’. Hier verdwijnen de grenzen van de verbeelding en heeft de Koningin van de Nacht de macht, waardoor Tim op een fantastische reis vol grenzeloze mogelijkheden gaat.

Cast: Jack Wolfe, F. Murray Abraham, Niamh McCormack

The Super Mario Bros (2023)

Komt naar SkyShowtime op: 21 oktober 2023 | Film

The Super Mario Bros (2023)

Terwijl loodgieters en broers en zussen Mario en Luigi uit Brooklyn ondergronds werken om een ​​waterleiding te repareren, worden ze onverwachts door een mysterieuze pijp naar een betoverd rijk getransporteerd. Maar als de broers uit elkaar raken, beginnen ze aan een episch avontuur in deze nieuwe wereld vol verwondering en gevaar.

Cast: Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black enAnya Taylor-Joy

Forced Out (2023)

Komt naar SkyShowtime op: 25 oktober 2023 | Film

Forced Out (2023)

‘Forced Out’ duikt in de aangrijpende verhalen van individuen die vanwege hun seksuele geaardheid werden ontslagen uit het leger, de marine en de RAF. Deze moedige mannen en vrouwen hebben niet alleen hun eigen onrechtvaardige ontslagen weten te overwinnen, maar hebben ook hun steun verleend aan degenen die in het geheim bleven dienen. Hun moedige inspanningen speelden een cruciale rol in de historische strijd om het verbod op LGBTQ+-personen die openlijk in het leger dienen, ongedaan te maken.

Cast: Martha Aroha, Reece Barnard, Benjamin Darlington

Special Ops: Lioness (2023)

Komt naar SkyShowtime op: 30 oktober 2023 | TV-Series

Special Ops Lioness (2023)

In de wereld van terrorismebestrijding waar veel op het spel staat, staat Joe voor de enorme uitdaging om haar persoonlijke en professionele verplichtingen te combineren terwijl ze fungeert als de leidende CIA-agent in de oorlog tegen terreur. Om de complexiteit nog groter te maken, rekruteert het Lioness-programma Cruz om zich undercover bij Joe te voegen, waardoor ze allebei worden ondergedompeld in het ingewikkelde web van machtsspelers op het gebied van staatsterrorisme. Hun gezamenlijke inspanningen beloven een intens en aangrijpend verhaal terwijl ze door dit gevaarlijke landschap navigeren.

Cast: Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Dave Annable

Conclusie

Met een scala aan boeiende series en films die deze maand worden uitgebracht, biedt SkyShowtime een fantastische entertainmentervaring voor kijkers van alle genres. Of je nu op zoek bent naar spanning, humor, romantiek of avontuur, de line-up van oktober 2023 heeft het allemaal. Dus zorg ervoor dat je je agenda bij de hand hebt en klaar bent om te genieten van deze nieuwste releases. Veel kijkplezier!

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *