SkyShowtime aanbod: de ultieme entertainmentervaring ontketenen! [2023]

SkyShowtime is een van de drie nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022. Dit video on demand platform wil de concurrentie aangaan met Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay en andere videodiensten op de Nederlandse markt. In oktober 2022 ging het platform, een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global, live. Deze twee grote bedrijven in de mediawereld omvatten acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. SkyShowtime Films en Series die onder deze acht pijlers van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In totaal zal er meer dan 10.000 uur aan content verschijnen op het video on demand platform.

Het volledige aanbod SkyShowtime op een rijtje

SkyShowtime is inderdaad een streamingdienst van Comcast Corporation en Paramount Global die een breed scala aan entertainmentinhoud biedt van grote studio’s en verhalenvertellers, waaronder Universal, Dreamworks, Nickelodeon, Paramount en meer. Vanaf 25 oktober 2022 heeft het ook de beschikbaarheid naar Nederland uitgebreid.

Als u zich wilt abonneren op SkyShowtime, kunt u verschillende abonnementsopties verkennen.

Hoeveel kost SkyShowtime?

SkyShowtime

SkyShowtime biedt flexibele prijsopties, vanaf 6.99 euro per maand, met de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen. Als alternatief kun je kiezen voor een jaarabonnement van 54.99 euro per jaar.


Als u zich wilt abonneren of meer wilt weten over SkyShowtime, kunt u hun officiële website bezoeken of contact opnemen met uw lokale streamingprovider.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheids- en prijsgegevens in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus het is een goed idee om de officiële SkyShowtime-website te bezoeken of contact op te nemen met hun klantenondersteuning voor de meest actuele informatie en aanbiedingen.

Hoeveel kost SkyShowtime in verschillende landen?

SkyShowtime kost €6,99 in Europese landen die de euro gebruiken, SEK 79 in Zweden, NOK 79 in Noorwegen en DKK 69 in Denemarken.

Gebruikers kunnen vanaf maximaal 3 schermen tegelijk streamen, met een maximum van 5 gebruikers per account.

Welke beste series en films zijn nu in Nederland te bekijken op SkyShowtime?

best-tv-shows-showtime


Met meer dan tienduizend uur aan klassieke films en Amerikaanse series hebben abonnees niets te klagen over de omvang van het aanbod. De oorsprong van de diverse films, series, reality-tv en kindershows is voornamelijk te vinden in de catalogi van Paramount Global, Sky en NBCUniversal. Hieronder vallen onder andere Showtime, Paramount Pictures, Universal, DreamWorks, Peacock en Nickelodeon.

Top 3 series op SkyShowtime in Nederland

Hier zijn 3 van de meest bekende series op SkyShowtime:

Yellowstone

Reden voor de 1e: spannende verhalen en intense karakters, ingebed in het adembenemende landschap van Amerika.

Yellowstone

De Duttons, protagonisten van de Yellowstone saga, strijden elke dag in een viscose strijd om te overleven. Zij beheren de grootste aaneengesloten ranch in heel de Verenigde Staten. Patriarch John Dutton staat aan het roer, standvastig begeleidend de familie terwijl zij strijden om hun land te behouden. Hun nalatenschap wordt ernstig bedreigd door vraatzuchtige grondontwikkelaars, encroachment van een naburige Indianenreservaat, en de grensendringing van Amerika’s gekoesterde eerste Nationale Park. Elke dag brengt een vers conflict in dit rijk suggestieve drama van macht, erfenis, en territorium.

Cast:

Kevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Kelsey Asbille, Danny Huston, Brecken Merrill, Cole Hauser, Gil Birmingham, Jefferson White, Ryan Bingham

Halo

Reden voor de 2e: Buitenaardse wezens bedreigen het menselijk bestaan ​​in een epische confrontatie in de 26e eeuw.

Halo

Deze show is verrassend goed! Deze show is GEWELDIG! Het begon met een epische verbond invasie, en Spartanen kwamen binnen, schieten de plaats op om de dag te redden. De graphics en mix tussen een showstijl en videogame-stijl visuals met camera hoeken en POVs tijdens de gevechten/schietscenes zijn perfect! De graphics, echter! De buitenaardse wezens zien er zo goed uit! Net als de games.

Cast:

Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Natasha Culzac

Star Trek: Strange New Worlds

Reden voor 3e: sciencefictionfranchise met een divers aanbod aan series en films, bekend om zijn verkenning van futuristische thema’s en morele dilemma’s

Star-Trek

Star Trek is weer helemaal terug. Wat begon met de Star Trek: Discovery-serie is uitgegroeid tot een breed scala aan verschillende shows in dit populaire universum. De nieuwste toevoeging is Strange New Worlds. Terwijl Discovery zich stort in een lang, overkoepelend verhaal, bestaan de avonturen van Captain Pike en zijn bemanning in Strange New Worlds uit afzonderlijke afleveringen vol avontuur, verwondering en heldenmoed. Dit voelt dus meer aan als een ouderwetse Star Trek-serie, maar dan met een moderne vibe. Hoewel deze serie officieel een Discovery-spin-off is, hoef je deze niet gezien te hebben om van Strange New Worlds te kunnen genieten.

Cast:

Anson Mount, Ethan Peck, Christina Chong

Top 3 films op SkyShowtime in Nederland

Hier zijn 3 van de meest bekende films op SkyShowtime:

Schindler’s List

Reden voor de eerste: meeslepende en emotioneel impactvolle film omdat deze een waargebeurd verhaal vertelt over heldendom en mededogen

Schindlers-List

“Schindler’s List” is een krachtige en veelgeprezen film geregisseerd door Steven Spielberg. Het vertelt het waargebeurde verhaal van Oskar Schindler, een Duitse zakenman die tijdens de Holocaust de levens redde van meer dan duizend Pools-Joodse vluchtelingen door hen in zijn fabrieken in dienst te nemen. De film is een aangrijpend onderzoek naar de heroïsche inspanningen van één man om Joden te redden van de verschrikkingen van de nazi-vervolging.

Cast:

Liam Neeson, Ralph Fiennes, Ben Kingsley

Pulp Fiction

Reden voor 2e: unieke verhalen, gedenkwaardige personages en geestige dialogen, waardoor het een iconische en invloedrijke film in de filmgeschiedenis is

Pulp-Fiction

“Pulp Fiction” is een iconische Amerikaanse film uit 1994, geregisseerd door Quentin Tarantino. De film vertelt verschillende verhalen van gangsters, huurmoordenaars en andere kleurrijke personages in een niet-lineaire vertelstijl. Het staat bekend om zijn scherpe dialogen, zwarte komedie en onvergetelijke personages. De film heeft een cultstatus verworven en wordt vaak geprezen vanwege zijn unieke stijl en impact op de popcultuur.

Cast:

John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson

Jurassic Park

Reden voor 3e: spannend dinosaurusavontuur met baanbrekende beelden en non-stop spanning.

Jurassic-Park

In Steven Spielberg’s grote blockbuster, paleontologen Alan Grant (Sam Neill) en Ellie Sattler (Laura Dern) en wiskundige Ian Malcolm (Jeff Goldblum) zijn onderdeel van een specifieke groep die is gekozen om rond te dwalen op een eiland-themapark met verschillende soorten dinosauriërs gemaakt van prehistorisch DNA. Hoewel de park-ontwerper en eigenaar, miljardair John Hammond (Richard Attenborough), iedereen garandeert dat het terrein veilig en beveiligd is, worden ze al snel geconfronteerd met het tegenovergestelde wanneer alle soorten angstaanjagende roofdieren losbreken en beginnen hen te jagen.

Cast:

Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Samuel L. Jackson, BD

Meer over SkyShowtime

SkyShowtime-info

Ja, er is nu een andere streamingdienst beschikbaar in Nederland, genaamd SkyShowtime. Voor slechts 6,99 euro per maand (of 3,49 euro als je je voor 6 december abonneert), krijg je toegang tot een gevarieerde selectie series en films die eerder niet beschikbaar waren om te streamen in Nederland.

Hoewel sommige populaire titels zoals Yellowjackets, Dexter: New Blood en Top Gun: Maverick mogelijk nog niet beschikbaar zijn, is er nog steeds genoeg te ontdekken. Deze informatie is met name handig voor degenen die overwegen een proefabonnement te nemen om het meeste uit hun ervaring te halen.

SkyShowtime heeft een uitgebreide contentbibliotheek en biedt “meer dan 10.000 uur aan content”, variërend van scripted dramas, kinder- en familieprogramma’s, grote franchises, premièrefilms, lokale programma’s en documentaires.

Het is vermeldenswaardig dat Comcast, het moederbedrijf van SkyShowtime, een breed scala aan Amerikaanse tv-kanalen bezit, waaronder NBC, MSNBC, CNBC, USA Network, Syfy, Bravo en E!, evenals Universal Pictures. ViacomCBS, de andere partner in dit project, heeft ook een indrukwekkend portfolio van tv-kanalen, zoals CBS, The CW, MTV, Nickelodeon, Comedy Central en Showtime, naast het eigendom van Paramount Pictures. Deze rijke diversiteit aan inhoud biedt een veelbelovende line-up voor kijkers van SkyShowtime in Nederland.

Waar is SkyShowtime beschikbaar?

SkyShowtime is beschikbaar in 22 Europese markten:

 • Albania
 • Andorra
 • Bosnia and Herzegovina
 • Bulgaria
 • Croatia
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Finland
 • Hungary
 • Kosovo
 • Montenegro
 • Netherlands
 • North Macedonia
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Serbia
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Spain
 • Sweden

SkyShowtime sluit contentdeal voor 21 HBO Max Europe-shows

SkyShowtime heeft zijn eerste belangrijke contentovereenkomst gesloten door exclusieve rechten te verwerven voor 21 HBO Max Europe-originelen. Deze stap volgt op het besluit van HBO Max om het laten produceren van content voor de meeste Europese gebieden stop te zetten en de originele programma’s van zijn platform te verwijderen, waardoor er veel scripted shows beschikbaar kwamen voor andere platforms zoals SkyShowtime.

Laatste Gedachten!

In de wereld van entertainment groeit en evolueert SkyShowtime voortdurend om aan de behoeften van zijn Nederlandse kijkers te voldoen. Met een steeds groter wordende bibliotheek van films en series, waaronder exclusieve HBO Max Europe-originelen, belooft SkyShowtime een boeiende en diverse kijkervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar drama, komedie, documentaires of kinderprogramma’s, SkyShowtime heeft voor elk wat wils. Blijf genieten van de beste content uit de catalogi van Paramount Global, Sky, NBCUniversal en meer. Word lid van de SkyShowtime-community en ontdek wat deze opkomende streamingdienst te bieden heeft. Blijf op de hoogte van nieuwe releases, klassiekers en alles daartussenin, want het entertainmentavontuur gaat door op SkyShowtime in Nederland.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *