SkyShowtime Films en Series in Nederland [2023]

SkyShowtime – de volgende geweldige streamingdienst voor Europa – zal in 2023 zijn succesvolle uitrol voortzetten. De volgende reeks lanceringen zal de grootste uitbreiding van de dienst tot nu toe betekenen, waarbij acht nieuwe markten in Centraal- en Oost-Europa worden opgenomen. Op 14 februari brengt SkyShowtime zijn premium aanbod naar klanten in Albanië, Tsjechië, Hongarije, Kosovo, Noord-Macedonië, Polen, Roemenië en Slowakije. Deze uitrol over meerdere gebieden brengt het aantal actieve markten voor de streamingdienst op 20.

Vorig jaar hebben we in Nederland drie nieuwe streamingdiensten verwelkomd, waaronder het video-on-demand-platform SkyShowtime sinds oktober. Benieuwd naar welke titels je daar kunt bekijken? Hier vind je wat het aanbod aan films en series op de streamingdienst is.

Lees verder: SkyShowtime aanbod

SkyShowtime biedt een uitgebreid aanbod aan films en series in Nederland.

SkyShowtime is een van de drie nieuwe streamingdiensten in Nederland. Dit video on demand platform wil de concurrentie aangaan met Netflix, Disney +, HBO Max, Viaplay en andere videodiensten op de Nederlandse markt. In oktober 2022 ging het platform live, als een gezamenlijke onderneming van Comcast Corporation en Paramount Global.

Deze twee enorme bedrijven in de mediawereld omvatten acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De films en series die onder deze acht pijlers van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In totaal zullen meer dan 10.000 uur aan content verschijnen op het video on demand-platform.

1) Marcel the Shell With Shoes On (July 3)

IMDb Ratings: 7.7/10

Released Year: 2021

Berooid documentairemaker Dean verhuist naar een Airbnb waar hij ontdekt dat hij niet alleen is. Op de plek woont de zeester Marcel samen met zijn oma Connie en hun huisdier Alan. Marcel en Connie zijn hun gemeenschap kwijtgeraakt door een mysterieuze ramp.

2) Babylon (July 6)

IMDb Ratings: 7.2/10

Released Year: 2022

Set in het Hollywood van de jaren 1920, tijdens de overgang van stomme films naar praatfilms, richt het verhaal zich op een mix van historische en fictieve personages. Babylon toont de opkomst en ondergang van verschillende personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

3) Puss in Boots: The Last Wish (July 7)

IMDb Ratings: 7.9/10

Released Year: 2022

Puss komt tot de grote ontdekking dat zijn passie voor avontuur zijn tol begint te eisen. Hij heeft al acht van zijn negen levens gebruikt. Dit kan niet langer doorgaan, hij begint aan een bizar avontuur op zoek naar de mythische “laatste wens ster” om al zijn vorige levens terug te krijgen.

4) Sonic the Hedgehog 2 (2022)

IMDb Ratings: 6.5/10

Released Year: 2022

Sonic is enthousiast om de wereld te laten zien dat hij een echte held is. Hij krijgt die kans wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik terugkeert. Die gek lijkt nu samen te werken met Knuckles en is op zoek naar een smaragd met een allesverwoestende kracht. Het is aan Sonic en zijn nieuwe vriend Tails om hen tegen te houden voordat het te laat is.

5) Bros (2022)

IMDb Ratings: 6.4/10

Released Year: 2022

Bobby, die een succesvolle podcast heeft, gelooft niet langer in liefde. Dat verandert wanneer hij hunk Aaron ontmoet op een feestje. Beide mannen voelen zich tot elkaar aangetrokken. Misschien hebben ze toch ware liefde gevonden. Tenminste, dat denken ze. Ze kampen echter met een angst voor toewijding. Bovendien hebben ze het allebei druk.

6) Nope (2022)

IMDb Ratings: 6.8/10

Released Year: 2022

Paarden trainer OJ Haywood en zijn zus Em wonen op een afgelegen ranch net buiten Los Angeles. Ze maken verschillende bizarre dingen mee en op een dag zien ze een vliegende schotel tussen de wolken. Een angstaanjagende en ijzingwekkende ontdekking, want de vliegende schotel blijkt een bloeddorstige alien te zijn die alles en iedereen op zijn pad opslokt.

7) M3GAN (2022)

IMDb Ratings: 6.4/10

Released Year: 2022

Een briljante speelgoedfabrikant en robotica-deskundige maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om M3GAN te ontwikkelen, een levensechte pop geprogrammeerd om een emotionele band te creëren met haar pas wees geworden nichtje. Maar wanneer de programmering van de pop te goed werkt, wordt ze overbeschermend ten opzichte van haar nieuwe vriendin, met angstaanjagende gevolgen.

8) Top Gun: Maverick (2022)

IMDb Ratings: 8.3/10

Released Year: 2022

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de beste vliegers van de marine, en het ontwijken van de promotie die hem aan de grond zou houden, bevindt Pete “Maverick” Mitchell zich in de positie om afgestudeerden van TOP GUN op te leiden voor een gespecialiseerde missie die geen enkele nog levende piloot ooit heeft meegemaakt.

9) Jurassic World Dominion (2022)

IMDb Ratings: 5.6/10

Released Year: 2022

Vier jaar nadat Isla Nublar werd verwoest, leven dinosauriërs nu en jagen ze langs de mensheid over de hele wereld. Deze delicate balans zal de toekomst vormgeven en uiteindelijk bepalen of mensen de hoogste roofdieren blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Conclusie

SkyShowtime biedt een opmerkelijke selectie van films die aan een breed scala van smaken en voorkeuren voldoen. Met een gevarieerd aanbod van genres, van meeslepende drama’s tot hartverwarmende komedies, intense actiefilms tot prikkelende documentaires, belooft de filmselectie van SkyShowtime het publiek van alle soorten te boeien en te betrekken. De inzet van het platform om een collectie samen te stellen die zowel klassieke favorieten als hedendaagse juweeltjes combineert, zorgt ervoor dat kijkers een cinematografische reis kunnen maken die even verrijkend als vermakelijk is. Of je nu op zoek bent naar cinematografische ontsnapping, emotionele resonantie of intellectuele stimulatie, SkyShowtime’s films hebben iets speciaals te bieden. Terwijl we duiken in de wereld van verhalen vertellen via film, is SkyShowtime een betrouwbare bestemming die blijft herdefiniëren hoe we films ervaren en ervan genieten, waardoor elke kijkervaring echt memorabel wordt.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *