SkyShowtime Opzeggen: Probleemloze Methode! [2023]

Als je een abonnement hebt op SkyShowtime, kun je onbeperkt genieten van 10.000 uur aan films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder exclusieve Sky- en Showtime-titels op je smartphone, tablet, laptop, smart-tv of Chromecast. Je kunt ook maximaal vijf apparaten tegelijk gebruiken en maximaal 25 titels offline downloaden. Het abonnement kost € 6,99 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Maar misschien ben je niet meer tevreden over SkyShowtime of heb je het niet meer nodig. Hoe kunt u SkyShowtime opzeggen? In dit artikel leggen wij uit hoe je dat in vier stappen kunt doen. We geven u ook meer informatie over SkyShowtime en de belangrijke dingen die u moet weten voordat u zich afmeldt.

Lees ook: Skyshowtime Korting: Profiteer Van Mooie Aanbiedingen! [2023]

[Snelle stappen] Opzeggen SkyShowtime  in 4 eenvoudige stappen

SkyShowtime annuleren is niet moeilijk, maar hangt wel af van hoe je je hebt aangemeld. Er zijn drie manieren om je te abonneren op SkyShowtime: via de website, via de App Store of via de Google Play Store. Afhankelijk van de methode die je hebt gekozen, zul je ook een andere manier van opzeggen moeten gebruiken. Hieronder leggen wij per optie uit hoe je dat kunt doen.

SkyShowtime Opzeggen

SkyShowtime opzeggen via de website

 1. Ga naar [SkyShowtime’s website] en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
 2. Klik rechtsboven in het scherm op je profielicoon en kies ‘Account’.
 3. Klik op ‘Abonnement’ en vervolgens op ‘Abonnement beheren’.
 4. Klik op ‘Abonnement Skyshowtime opzeggen’ en volg de instructies op het scherm om uw opzegging te bevestigen.

SkyShowtime opzeggen in de App Store

 1. Open de app “Instellingen” op uw apparaat en tik op uw naam bovenaan het scherm.
 2. Tik op ‘Abonnementen’ en zoek naar SkyShowtime in de lijst.
 3. Tik op ‘SkyShowtime’ en vervolgens op ‘Abonnement opzeggen’.
 4. Tik op “Bevestigen” om uw annulering te bevestigen.

SkyShowtime opzeggen in de Google Play Store:

 1. Open de app “Google Play Store” op uw apparaat en tik op het menupictogram linksboven in het scherm.
 2. Tik op ‘Abonnementen’ en zoek naar SkyShowtime in de lijst.
 3. Tik op ‘SkyShowtime’ en vervolgens op ‘Abonnement opzeggen’.
 4. Volg de instructies op het scherm om uw annulering te bevestigen.

SkyShowtime account verwijderen

Als u SkyShowtime heeft opgezegd, betekent dit niet dat uw account ook is verwijderd. Uw account blijft bestaan, maar u heeft geen toegang meer tot de inhoud. Om uw account te verwijderen, moet u contact opnemen met de klantenservice van SkyShowtime of u kunt dit doen door uw SkyShowtime-account instellingen op uw apparaat te openen, waarna u uw e-mailadres en wachtwoord moet invoeren en vervolgens moet vragen om uw account te verwijderen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag.

Houd er rekening mee dat als u uw account verwijdert, u niet meer kunt inloggen op SkyShowtime en al uw gegevens verliest, zoals uw kijkgeschiedenis, uw favorieten en uw downloads. Ook kunt u niet meer profiteren van eventuele aanbiedingen of kortingen als u in de toekomst weer lid wilt worden.

Maandelijkse opzeg is mogelijk

Een van de voordelen van SkyShowtime is dat u geen langdurig contract hoeft af te sluiten. Je kunt elke maand opzeggen, zonder extra kosten of boetes. Je zit dus nergens aan vast en kunt zelf bepalen hoe lang je gebruik wilt maken van de streamingdienst.

Als u annuleert, kunt u SkyShowtime nog steeds gebruiken tot het einde van uw huidige factureringsperiode. Dit betekent dat je niet direct gesloten bent, maar dat je nog steeds van de inhoud kunt genieten tot de datum waarop je normaal gesproken voor de volgende maand zou moeten betalen.

Wil je later weer meedoen, dan kan dat ook eenvoudig. U hoeft alleen maar in te loggen op uw bestaande account (als u deze nog niet heeft verwijderd) en een nieuw abonnement te starten. Je hebt dan weer toegang tot al je gegevens, zoals je kijkgeschiedenis, je favorieten en je downloads.

Belangrijke dingen die je moet weten voordat je je afmeldt

Voordat u besluit SkyShowtime opzeggen, zijn er een paar dingen die u moet weten. Wij zetten ze hier voor je op een rij:

 • SkyShowtime heeft regelmatig nieuwe content: Maandelijks worden er nieuwe films, series, documentaires en kinderprogramma’s aan het assortiment toegevoegd. Zo kun je altijd iets nieuws ontdekken of iets kijken dat je gemist hebt.
 • SkyShowtime heeft exclusieve content: Het is de enige streamingdienst die Sky- en Showtime-titels aanbiedt in Nederland en België. Je kunt Chernobyl, Billions of The Affair dus nergens anders bekijken.
 • SkyShowtime heeft een gratis proefperiode: Als je nog niet zeker weet of SkyShowtime iets voor jou is, kun je het 7 dagen gratis uitproberen. U heeft dan onbeperkt toegang tot alle inhoud en functies. U kunt de proefperiode op elk moment kosteloos annuleren.
 • SkyShowtime heeft een goede klantenservice: Als u vragen of problemen heeft met SkyShowtime, kunt u contact opnemen met de klantenservice via [deze link]. Bekijk ook de veelgestelde vragen voor meer informatie en tips.

Meer over SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die zich richt op kwaliteit boven kwantiteit. Het heeft een uitgebreid aanbod aan films, series, documentaires en kinderprogramma’s, waaronder exclusieve titels van Sky en Showtime. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar:

Exclusieve Populaire Animatie
ChernobylDexterPeppa Pig
BillionsThe Hunger GamesSesamstraat
The AffairThe Wolf of Wall StreetThe Lion King
Penny DreadfulInterstellarPuss in Boots
HomelandLa La LandDespicable Me

U kunt enkele populaire aanbevelingen vinden van SkyShowtime Films en Series in Nederland in 2023.

Conclusie

Als u overweegt om afstand te doen van uw SkyShowtime abonnement opzeggen, is het proces eenvoudig en aanpasbaar aan uw voorkeuren. Of u zich nu heeft aangemeld via de website, de App Store of de Google Play Store, het opzeggen van uw abonnement is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Met maandelijkse opzegopties heeft u de controle over uw abonnement, zodat u naadloos uw toegang tot de uitgebreide inhoudsbibliotheek van SkyShowtime kunt stopzetten wanneer u maar wilt. Houd er rekening mee dat uw account na annulering blijft bestaan, maar dat de privileges voor toegang tot inhoud, kijkgeschiedenis en downloads vervallen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te leren over SkyShowtime en hoe je het kunt annuleren. Als u vragen heeft, kunt u deze hieronder stellen of contact opnemen met de klantenservice van SkyShowtime. Bedankt voor het lezen!

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *