Viaplay Abonnement: Uw Toegangspoort Tot Eindeloos Entertainment [2023]

Viaplay abonnement is al een tijdje beschikbaar in Nederland en is in korte tijd erg populair geworden. Dit komt voornamelijk door de Formule 1, die nu uitsluitend wordt uitgezonden op Viaplay. Bijna elke Max Verstappen-fan heeft al een Viaplay abonnement en fans van andere sporten, waaronder voetbal en darts, profiteren ook van een uitgebreid aanbod bij Viaplay.


In dit artikel zul je ontdekken welke abonnementen Viaplay te bieden heeft en hoe je deze nieuwe streamingdienst zo goedkoop mogelijk kunt gebruiken.

Lees verder: Netflix Abonnement 2023: Gedetailleerde Gids!


Viaplay abonnement: Dit zijn jouw opties


We bespreken eerst de reguliere abonnementsmogelijkheden. Later deel ik een aantal tips over hoe je Viaplay goedkoper kunt krijgen.
Als je een Viaplay abonnement wilt afsluiten, heb je twee opties. Je kunt een maandabonnement en een jaarabonnement nemen.
Deze abonnementsvormen hebben elk hun eigen voordelen. Bekijk de specificaties hieronder om te ontdekken welk abonnement het beste bij u past.

zEen groot voordeel van Viaplay is dat je precies dezelfde service krijgt bij beide abonnementen. Je kunt alle inhoud bekijken op Viaplay en je kunt dit doen via alle denkbare apparaten, inclusief je smartphone, tablet, televisie, laptop en desktop.
Het is ook mogelijk om Viaplay te streamen via Chromecast, Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV.


Op mobiele apparaten is het ook mogelijk om video’s te downloaden en ze vervolgens offline te bekijken. Dit is ideaal als je graag een serie, film of sportwedstrijd wilt kijken terwijl je met de trein reist of op de hometrainer in de sportschool zit.


Maandelijkse abonnement


De maandelijkse abonnement van Viaplay geeft volledige toegang tot alle inhoud die de streamingdienst te bieden heeft. Deze inhoud is vrij van advertenties, zodat je films, series en sport in hoge kwaliteit kunt bekijken zonder enige zorgen.
Er zijn honderden video’s op Viaplay in alle genres. Dus je verveelt je nooit.
Wanneer moet je kiezen voor een maandelijkse abonnement?
De maandelijkse abonnementskosten zijn een paar euro duurder dan de jaarlijkse abonnementskosten. Desalniettemin biedt het maandelijkse abonnement een belangrijk voordeel.


Je kunt het per maand annuleren. Dus als je het niet leuk vindt, zit je er niet een heel jaar aan vast.


Jaarabonnement


Ben je zeker dat je het hele seizoen van de Formule 1 wilt kijken? Of wil je een nauwlettend oog houden op de Bundesliga, de Premier League, PDC Darts en MMA?
Dan is het het beste om te kiezen voor een jaarabonnement van Viaplay. Je bent natuurlijk verplicht om dit een jaar lang te doen, maar je bespaart net geen vier euro per maand op abonnementskosten.


Wanneer moet ik kiezen voor een jaarabonnement?


Het feit dat het jaarabonnement goedkoper is, komt doordat je een korting van 25% op de totaalprijs ontvangt wanneer je dit abonnement afsluit. Als je geld wilt besparen, is dit jaarabonnement een goede keuze.


Let op: de 25% korting promotie eindigt binnenkort. Annuleer je pas je abonnement achteraf? Dan verloopt deze korting. Of dit zal worden vervangen door een nieuwe actie is op dit moment nog niet duidelijk.


Hoe kun je Viaplay nog goedkoper bekijken?


Er zijn verschillende manieren om een Viaplay abonnement nog goedkoper af te sluiten. Hieronder vindt u een aantal tips om uw Viaplay goedkoper te maken.

  1. Haal het eruit via uw provider.
    Een andere optie die iets goedkoper is, is om Viaplay te bekijken via je provider. Dan ontvang je een korting op je maandelijkse abonnement.
    Het zal je geen grote winst opleveren, maar het is nog steeds een besparing elk jaar. Hoeveel je betaalt hangt natuurlijk af van de huidige promoties en de tarieven die je provider hanteert.
    Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen bij de verschillende aanbieders.Viaplay (monthly subscription)€15.99€191.88Viaplay (annual subscription)€13.99€167.88Viaplay at KPN€13.99€167.88Viaplay at KPN (+entertainment discount)€8.99€107.88Viapaly at T-Mobile€13.99€167.88Viaplay at Ziggo€13.99€167.88Viaplay via Caiway and Delta€12.99€155.88

Zoals je kunt zien, is de entertainmentkorting van KPN de goedkoopste. Je kunt deze korting gebruiken als je al een KPN-klant bent en een mooie hoeveelheid per maand besparen.

Deel Viaplay abonnement


Het is ook mogelijk om een Viaplay abonnement te delen met collega’s, vrienden of familieleden. Op deze manier kun je veel geld besparen.
Het is mogelijk om vijf apparaten te registreren bij Viaplay, zodat je in feite kunt streamen met vijf verschillende personen.

Houd er rekening mee dat Viaplay je slechts toestaat om gelijktijdig op twee schermen te kijken. Het feit dat jullie Viaplay delen met vijf personen betekent niet dat alle vijf van jullie onafhankelijk van elkaar naar de Formule 1 kunnen kijken op zondag.

Welke streamingdienst is geschikt voor jou?

Nog steeds onzeker over welke streamingdienst het beste voor jou is? Lees dan de onderstaande gidsen voor inspiratie en ontdek meer over de voordelen van Netflix en Videoland.

FAQS

Wat kost Viaplay?

Viaplay kost normaal € 15,99 per maand als je direct bestelt, maar met de 12,5% korting komt dat neer op € 13,99 per maand voor een jaarabonnement.

Hoe kan ik Viaplay bekijken?

Wanneer je via een provider bestelt, kun je bij veel providers tijdelijk naar zender F1 kijken. Bestel je Viaplay direct? Dan kijk je via de app op je mobiel of tablet, op je pc of op veel smart tv’s. Lukt het niet op je tv? Dan kijk je op je tv met een Chromecast of Apple TV box.

Wat kan ik zien met Viaplay?

Viaplay is een online streamingdienst met een groot aanbod. Viaplay is voornamelijk gesloten voor het bekijken van Formule 1- en Max Verstappen-content. Daarnaast kun je verschillende live sporten bekijken, zoals darten en Bundesliga. Er is ook een groot assortiment aan series en films en documentaires en content voor kinderen.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *