Viaplay Account Delen: Kun je Viaplay met iemand delen? [2023]

Viaplay is een streamingdienst die je toegang geeft tot een breed aanbod van live sport, films, series en kinderprogramma’s. Je kunt bijvoorbeeld Formule 1, Premier League, Bundesliga, PDC Darts, Viaplay Originals en Hollywoodfilms kijken op je favoriete apparaten. Maar kun je ook een Viaplay account delen met anderen? En zo ja, hoe werkt dat dan? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt over het delen van een Viaplay account.

Wil je je Netflix-account ook delen? Lees onze gids over hoe u dit veilig kunt doen: Netflix Account Delen: Alles Wat Je Moet Weten

Hoe kan ik mijn Viaplay account delen?

Het is “feitelijk” verboden om een abonnement te delen, net als bij veel streamingdiensten. Maar op het internet staat: Je kunt met een Viaplay-abonnement 2 verschillende streams tegelijkertijd bekijken op hetzelfde account met de app. Dus je kunt je zoon je eigen inloggegevens geven en dan samen kijken.

Kan ik een Viaplay delen account?

Ja, dat kan. Je mag je Viaplay account delen met anderen, zolang je maar binnen de limieten van je abonnement blijft. Dit zijn de voor- en nadelen van het delen van een Viaplay account:

Voordelen:

  • Maximaal vijf apparaten gebruiken en twee streams tegelijkertijd hebben.
  • Samen met een vriend of familielid naar dezelfde of verschillende programma’s kijken op twee schermen.
  • Betaal slechts de helft of zelfs minder, afhankelijk van met hoeveel mensen u het deelt.

Nadelen:

  • Je inloggegevens delen met de persoon met wie je het account deelt. Dat kan een risico zijn voor je privacy en veiligheid.
  • Niet altijd kijken naar wat je wilt als iemand anders al twee streams bezet heeft.
  • Aanbevelingen krijgen die niet aansluiten bij jouw smaak als iemand anders andere dingen kijkt op jouw account.

Wat kost Viaplay?

Viaplay biedt een enkelvoudig abonnement. Hier zijn de details:

SportsTV SeriesFilmsKinderen
Formule 1, Premier League, Darts en meerTopseries uit binnen- en buitenlandEen uitgebreide selectie filmsFilms en series speciaal voor kinderen
Het abonnement kost €15,99/maand of koop 12 maanden voor 13,49/maand

HOUD ER REKENING MEE DAT:

U kunt het pakket niet annuleren/annuleren voordat de contractperiode van 12 maanden is verstreken.

Viaplay Tijdelijke Aanbieding!

Je kunt nu 3 maanden Viaplay bekijken voor SLECHTS € 9,99. Na 3 maanden wordt het dan omgezet naar een maandabonnement. De aanbieding is geldig tot 2 oktober. (Voorwaarden zijn van toepassing)

Voor meer van dergelijke aanbiedingen: Viaplay Korting: Ontgrendel Onbeperkte Opwinding

Hoe Krijg Je Gratis Viaplay?

Momenteel biedt Viaplay geen gratis proefperiode aan in Nederland. Dit kan komen door de aanbieding van €9,99 voor de eerste 3 maanden die momenteel wordt geadverteerd aan nieuwe klanten (geldig tot 2 oktober 2023). Viaplay bood echter eerder een gratis proefperiode van 14 dagen aan en we kunnen speculeren dat de gratis proefperiode in de nabije toekomst weer beschikbaar zal zijn voor nieuwe abonnees.

Kan Je Met 2 Personen Viaplay Kijken?

Ja, je kunt met twee personen Viaplay kijken, zolang je maar binnen de limieten van je abonnement blijft. Dat betekent dat je maximaal twee streams tegelijkertijd kunt hebben en maximaal vijf apparaten kunt registreren op je account. Je kunt dus met twee personen naar dezelfde of verschillende programma’s kijken op twee schermen.

Kan ik Viaplay op Ziggo bekijken?

Ja, dat kan. Het voordeel van het bestellen van Viaplay bij Ziggo is dat je alles op één plek kunt beheren en betalen. Je kunt je abonnement aan- of uitzetten in Mijn Ziggo en alles via je Ziggo factuur betalen.

Het nadeel van het bestellen van Viaplay bij Ziggo is dat je geen korting krijgt als je andere diensten van Ziggo hebt. Je betaalt dus altijd de volle prijs voor Viaplay (€15,99/maand), ongeacht hoeveel andere diensten je afneemt bij Ziggo.

Kan Je Viaplay Account Delen Ziggo?

Ja, je kunt je Viaplay account delen met anderen als je Viaplay via Ziggo hebt besteld. Je kunt dan gebruik maken van de Viaplay app op je favoriete apparaten, net als wanneer je rechtstreeks bij Viaplay hebt besteld. Je kunt ook Formule 1 kijken op de tv-zender Ziggo Sport Select op kanaal 200, maar alleen als je ook Ziggo Sport Totaal hebt. Het delen van een Viaplay account via Ziggo heeft dezelfde voor- en nadelen als het delen van een account rechtstreeks bij Viaplay.

Op hoeveel apparaten kun je Viaplay kijken?

Je kunt op de volgende apparaten kijken:

Op hoeveel apparaten kun je Viaplay kijken?
Je moet een stabiele internetverbinding hebben

FAQ’s

Kun je Viaplay delen via KPN?

Het is niet mogelijk. Niet via de ontvanger want op de ontvanger van KPN zit geen viaplay app. Je kunt via app op Smart TV samen met iemand anders kijken.

Viaplay account delen: hoe werkt het?

Met uw account kunt u maximaal 5 apparaten registreren. Een apparaat kan een smart-tv, computer, tablet, mobiele telefoon of gameconsole zijn.

Conclusie

In dit artikel hebben we je alles verteld wat je moet weten over het delen van een Viaplay account. We hebben uitgelegd wat Viaplay is, welke abonnementen er zijn, hoeveel het kost en hoeveel streams je kunt hebben. We hebben ook de voor- en nadelen van het delen van een Viaplay account besproken. En Als u uw Viaplay-abonnement wilt opzeggen, hebben we een complete gids voor u: Viaplay Opzeggen: Volg deze eenvoudige instructies

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *