De 10 Meest Bekeken Viaplay Series In Nederland [2023]

Top 50 Beste series op Viaplay (augustus 2023) Dit zijn de beste series op Viaplay, gerangschikt op IMDb-beoordeling. Je weet altijd meteen wat de beste series op Viaplay zijn! Kies een serie om meer te weten te komen over de Viaplay-serie. Je kunt alle series direct online bekijken via Viaplay.

Lees verder: Viaplay Korting: Ontgrendel Onbeperkte Opwinding [2023]

1) Cosmos: A Spacetime Odyssey

Neil deGrasse Tyson gaat aan boord van het Schip van de Verbeelding om het Kosmische Adres van de Aarde te ontdekken en de coördinaten ervan in tijd en ruimte. Het verhaal van Giordano Bruno wordt verteld om uit te leggen hoe de mensheid vandaag de dag het universum bekijkt.

2) The Following

Een briljante, charismatische en psychotische seriemoordenaar communiceert met andere actieve seriemoordenaars en activeert een sekte van gelovigen die zijn elk bevel opvolgen.

3) The Blacklist

4) Blue Bloods

De serie volgt de Reagans, een familie met een geschiedenis in de rechtshandhaving. Frank Reagan is de politiecommissaris van het New York Police Department. Frank’s oudste zoon, Danny, is een rechercheur bij de NYPD, zijn jongste zoon, Jamie, is een sergeant bij de NYPD, en zijn dochter, Erin, werkt als assistent-officier van justitie.

5) The Good Fight

Een enorme financiële zwendel heeft de reputatie van een jonge advocaat, Maia Rindell, vernietigd, terwijl het tegelijkertijd de spaargelden van haar mentor en peetmoeder Diane Lockhart heeft weggevaagd. Gedwongen om Lockhart & Lee te verlaten, sluiten ze zich aan bij Lucca Quinn bij een van de vooraanstaande advocatenkantoren in Chicago.

6) Exit 

Yong-nam blijft erop staan zijn verjaardag te vieren in Dream Garden om zijn grote liefde, Eui-ju, te zien. Maar wanneer een mysterieus wit gas een deel van Seoul omhult, moeten ze samenwerken om de dag te redden.

7) Private Eyes

8) The Machinery

Olle hoopt vrijgelaten te worden uit de gevangenis vanwege goed gedrag. Maar wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die zijn ex-vrouw heeft gepleegd, moet Olle er alles aan doen om zichzelf en zijn familie te redden.

Conclusie

Viaplay-series getuigen van het evoluerende landschap van streaming content en bieden een rijk en gevarieerd aanbod van shows die aansluiten bij een breed scala aan smaken en voorkeuren. Met een mix van meeslepende drama’s, meeslepende thrillers, lachwekkende komedies en prikkelende verhalen heeft Viaplay zich gevestigd als een platform dat verder gaat dan conventionele televisie. Het platform’s toewijding aan het produceren van originele en hoogwaardige content heeft geleid tot boeiende verhalen, overtuigende personages en innovatieve verhaallijnen die het publiek boeien. Terwijl het streaming landschap blijft evolueren, voorspelt Viaplay’s toewijding om grenzen te verleggen en frisse, boeiende content te leveren veel goeds voor de toekomst. Met het potentieel om trends te bepalen, genres opnieuw te definiëren en culturele gesprekken op gang te brengen, blijven Viaplay-series een belangrijke speler in het steeds groeiende rijk van digitale verhalenvertelling, waarbij ze kijkers een meeslepende en verrijkende kijkervaring bieden voor de komende jaren.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *