Nieuw op Videoland: Kies je Binge Worthy Favoriet! [Oktober 2023]

Welkom terug bij een gloednieuwe dosis binge-waardig entertainment op Videoland voor de maand oktober. Terwijl de herfst zijn intrede doet, brengt Videoland je een frisse lading aan series, films en shows die je ongetwijfeld aan je kijklijst wilt toevoegen. Of je nu hunkert naar meeslepende drama’s, spannende misdaadverhalen, of lachwekkende komedies, we hebben voor ieder wat wils.

Dus leun achterover, ontspan en maak je klaar om te ontdekken welke nieuwe parels deze maand op Videoland te vinden zijn. Het is tijd om je nieuwe binge-worthy favoriet te kiezen! En mocht je nog niet geabonneerd zijn: Videoland Abonnement 2023

Boys Don’t Cry (1999)

Drama/Romantiek ‧ 1u 58m

Boys Don't Cry (1999)

Een jonge transgender, Teena Brandon, neemt een mannelijke identiteit aan en gaat een romantische relatie aan met Lana, een alleenstaande moeder. Toch verbergt Teena zowel een roerige geschiedenis als de details van de overgang van Lana, wat de weg vrijmaakt voor een web van bedrog.

Cast: Hilary Swank, Chloë Sevigny, Peter Sarsgaard

Absolutely Fabulous: The Movie (2016)

Komedie/Misdaad ‧ 1u 31m

Absolutely Fabulous The Movie (2016)

Edina en Patsy, twee fantastische bejaarde socialites, worden beschuldigd van een schokkende misdaad: de moord op supermodel Kate Moss. Om de autoriteiten te ontwijken, vluchten ze naar Frankrijk om hun verloren rijkdom en fortuin te herstellen, wat de weg vrijmaakt voor een meeslepend avontuur.

Cast: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Jane Horrocks

Shit Happens (2019)

Drama ‧ 1u 36m

Shit Happens (2019)

Jan en Lea, de toegewijde ouders van een hecht en aanhankelijk gezin, hebben hun vier kinderen de waarden van veerkracht, vastberadenheid en kracht bijgebracht, in de overtuiging dat deze principes hen zouden toerusten om de uitdagingen van het echte leven het hoofd te bieden. .

Cast: Aiko Beemsterboer, Guy Clemens, Rebecca de Nooijer

Without Sin (2022)

Drama ‧ 1 seizoen

Without Sin (2022)

Duikt in de zich ontwikkelende connectie tussen een rouwende moeder en de man van wie ze vermoedt dat hij de moordenaar van haar dochter is.

Cast: Vicky McClure, Johnny Harris

Super Wings – S5 (2013-)

Avontuur ‧ 7 seizoenen

Super Wings - S5 (2013-)

In deze animatieserie begint het vrolijke straalvliegtuig Jett aan wereldwijde avonturen om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Samen met de Super Wings, een team van transformerende vliegtuigen, pakken ze uitdagingen aan, brengen ze probleemoplossende vaardigheden bij en vieren ze de culturele diversiteit. Onder leiding van missiedirecteur Jimbo en bijgestaan ​​door Dizy, Donnie en Jerome navigeren ze door 52 steden in 45 landen, waardoor Jerome’s expertise essentieel is voor hun reizen.

Cast: Luca Padovan, Hudson Loverro, Chasden Gilson-Walker

Het Perfecte Plaatje (2016-)

Season 8

In deze wedstrijdshow nemen Nederlandse beroemdheden het tegen elkaar op en laten ze hun fotografische vaardigheden zien terwijl ze ernaar streven de perfecte foto te maken door hun lenzen.

Cast: Tijl Beckand, Cynthia Boll, William Rutten

The Real Housewives of Orange County (2006-)

Realiteit ‧ 17 seizoenen

The Real Housewives of Orange County (2006-)

Het zeventiende seizoen van de Amerikaanse reality-tv-serie ‘The Real Housewives of Orange County’ wordt momenteel uitgezonden op Bravo. Dit seizoen, dat in première ging op 7 juni 2023, speelt zich voornamelijk af in Orange County, Californië. De show blijft de levens volgen van prominente castleden, waaronder Tamra Judge, Heather Dubrow, Shannon Storms Beador, Gina Kirschenheiter, Emily Simpson en Jennifer Pedranti, samen met het gastoptreden van Taylor Armstrong als vriend van de huisvrouwen.

Cast: Tamra Judge, Heather Dubrow, Shannon Storms

Zomer in Frankrijk (2023)

Komedie

Zomer in Frankrijk (2023)

Twee hechte koppels gaan op vakantie naar Frankrijk, maar hun banden worden geconfronteerd met onvoorziene uitdagingen als hun relaties onverwachte wendingen nemen te midden van de schilderachtige achtergrond.

Cast: Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman, Fockeline Ouwerkerk

Vliegende Hollanders (2020)

8 afleveringen, actie/avontuur/biografie

Vliegende Hollanders (2020)

Een boeiende kroniek duikt in de onstuimige maar symbiotische relatie tussen KLM-oprichter Albert Plesman en baanbrekende vliegtuigfabrikant Anthony Fokker. Samen worstelen zij met de uitdagingen die gepaard gaan met het vestigen van de Nederlandse aanwezigheid in de mondiale burgerluchtvaart tijdens het interbellum.

Cast: Jan Willem Smit, Leny Breederveld, Daan Schuurmans

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

Familie ‧ 1 uur

Juf Roos Op Reis naar de Regenboog

Juf Roos en Gijs kijken reikhalzend uit naar hun vakantie, vol enthousiasme en goed voorbereid. Maar hun plannen raken in de war wanneer Gijs per ongeluk de rode roos van Juf Roos’ jurk beschadigt, waardoor ze haar magische krachten verliest. Dit vormt een groot probleem, aangezien de jurk hen overal naartoe kon brengen. Gelukkig ontdekken ze in de kist van Oma Rosalinde een oplossing: door alle kleuren van de regenboog te verzamelen, kunnen ze de jurk herstellen. De zoektocht naar de juiste kleuren blijkt een avontuur op zich, maar wel een heel plezierige.

Cast: Melissa Drost, Jörgen Scholtens

GLORY 89: Badr Hari vs Uku Jurjendal

Zwaargewicht gevecht

GLORY 89 Badr Hari vs Uku Jurjendal

Op zaterdag 10 juli 2023 presenteert Glory Kickboxing Glory 89 in de Arena Burgas in Burgas, Bulgarije. Het evenement biedt een spannende kaart, waaronder wedstrijden als P. Kiatmoo9 vs. David Meija in de categorie 143 lbs, S. Koprivlenski vs. S. Căliniuc in de categorie 154 lbs, Levi Rigters vs. Martin Terpstra in de categorie 265 lbs, Eduard Gafencu versus Teodor Hristov in de categorie van 170 lbs, Luis Tavares versus Bogdan Stoica in de categorie 209 lbs, Aleksandar Petrov versus Karim Mabrouk in de categorie 187 lbs, M. Touchassie versus Eduard Aleksanyan in de categorie 187 lbs, en Chris Wunn versus Dragomir Petrov in de categorie van 154 lbs.

De Club van Sinterklaas en de Race Tegen de Klok (2022)

Familie ‧ 1u 13m

De Club van Sinterklaas en de Race Tegen de Klok (2022)

In de film dreigt Sinterklaasavond te worden afgelast nadat een jonge Piet per ongeluk de Sinterklaasklok laat vallen. Tot overmaat van ramp gaat het paard van de Sint zich vreemd gedragen omdat het Britt Dekker tegenkomt.

Cast: Wilbert Gieske, Beryl van Praag, Anouk de Pater

The Real Housewives of Amsterdam (2022)

Realiteit ‧ 2 seizoenen

The Real Housewives of Amsterdam (2022)

‘De Echte Huisvrouwen van Amsterdam’ is een Nederlandse reality-tv-serie die op 24 november 2022 in première ging op Videoland. De serie maakt deel uit van de internationale ‘De Echte Huisvrouwen’-franchise en volgt de levens van verschillende vrouwen die in Amsterdam wonen en biedt een kijkje in zowel hun persoonlijke en professionele wereld.

Cast: Maria Tailor, Hella Huizinga, Cherry-Ann Person

Conclusie

Met een overvloed aan nieuwe content om van te genieten, is oktober op Videoland een maand vol opwinding en avontuur. Of je nu geniet van intense plotwendingen, romantische escapades, of adrenaline-pompende actie, deze maand heeft Videoland voor elk wat wils. Dus, pak je favoriete snacks, nestel je op de bank, en laat je verrassen door de verhalen die deze maand te bieden heeft. Blijf afstemmen op Videoland en mis geen enkel moment van deze spannende reis door het entertainmentuniversum. Je volgende binge-worthy favoriet wacht op je!

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *