Videoland Account Delen: Tips en Richtlijnen! [2023]

In het digitale tijdperk waarin we leven, is het delen van streamingdiensten een gangbare praktijk geworden. Het Videoland account delen is een onderwerp dat veel gebruikers bezighoudt. Of je nu je favoriete series en films wilt delen met vrienden of familie, het is essentieel om te weten hoe je dit veilig en volgens de regels van Videoland kunt doen. In dit artikel duiken we dieper in de mogelijkheden, voordelen en aandachtspunten van het delen van je Videoland account.

Overweeg je om Videoland te bekijken via je Ziggo-abonnement? Lees dan ons uitgebreide artikel over hoe je je kunt abonneren op Videoland via Ziggo.

Hoe Videoland-account delen?

Het delen van een Videoland-account is een eenvoudig proces dat veel gebruikers aantrekkelijk vinden. Door je inloggegevens te delen met vrienden of familieleden, kunnen zij ook genieten van het brede scala aan content dat Videoland biedt. Dit betekent dat meerdere personen toegang hebben tot series, films en andere programma’s zonder dat ze elk een afzonderlijk abonnement hoeven aan te schaffen. Echter, het is belangrijk om voorzichtig te zijn en te weten met wie je je gegevens deelt.

Kan ik met meerdere mensen een account delen?

Met Videoland kun je vijf profielen aanmaken onder één account. Eén hiervan is aangewezen als het primaire profiel, waardoor de gebruiker toezicht kan houden op het account en andere profielen kan wijzigen of zelfs verwijderen. Dit primaire profiel is gekoppeld aan de persoon die het abonnement heeft.

Met hoeveel apparaten kan ik mijn videoland-account delen?

Benieuwd naar het aantal gelijktijdige streams? Het is afhankelijk van uw abonnementstype, dat we hieronder verder zullen beschrijven.

Basis:

 • Bekijk series, films en programma’s met advertenties.
 • Stream op 1 apparaat tegelijk.
 • Offline kijken is niet mogelijk.
 • Kosten: €4,99 per maand.

Plus:

 • Geniet van series, films en programma’s zonder reclames.
 • Stream op 2 apparaten tegelijk.
 • Maak gebruik van de Download to Go-functie voor offline kijken.
 • Kosten: €9,99 per maand. (€4,99 per apparaat)

Premium:

 • Kijk naar series, films en programma’s zonder onderbrekingen van advertenties.
 • Stream op 4 apparaten tegelijk.
 • Download to Go is beschikbaar voor offline kijken.
 • Kosten: €11,99 per maand. (€2,99 per apparaat)

We hebben een complete gids over

Videoland Abonnement 2023

Hoe maak je een profiel aan op Videoland?

Je kunt naast je hoofdprofiel nog 4 andere profielen toevoegen. Dit is ideaal om je kijklijst gescheiden te houden. Om een profiel aan te maken, ga je naar accountinstellingen, kies ‘Profielen bewerken’, voeg details toe en selecteer een avatar. Na het opslaan is je nieuwe profiel klaar voor gebruik!

Hoe kun je Videoland gratis krijgen?

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op een Videoland abonnement. Een populaire methode is om je aan te melden voor een gratis proefperiode van 14 dagen om zonder langdurige verplichtingen een voorproefje te krijgen van wat Videoland te bieden heeft.

Er zijn nog een paar andere manieren om Videoland goedkoop te krijgen. Lees onze gids over:

Videoland Gratis in Nederland: Gemakkelijkste gids [2023]

Wat zijn de risico’s van het delen van een Videoland-account?

 • Privacy-inbreuk: Door je Videoland-account te delen, kunnen anderen mogelijk je kijkgeschiedenis en persoonlijke voorkeuren zien. Dit kan leiden tot ongewenste inzichten in je kijkgedrag.
 • Accountbeveiliging: Als je je inloggegevens deelt, loop je het risico dat je account wordt overgenomen of dat je wachtwoord wordt gewijzigd zonder jouw toestemming.
 • Beperkte toegang: Als meerdere mensen tegelijkertijd proberen te kijken en je hebt een beperkt abonnement, kan dit leiden tot toegangsproblemen.
 • Ongecontroleerde aanbevelingen: Videoland biedt aanbevelingen op basis van kijkgedrag. Door je account te delen, krijg je mogelijk aanbevelingen die niet relevant zijn voor jou.

Hoe u iemand van uw Videoland-account kunt verwijderen?

Om iemand van uw Videoland-account te verwijderen, kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Log ze uit op een specifiek apparaat: Ga naar Accountinstellingen en zoek naar de optie ‘Toegang en apparaten beheren‘. Hier kunt u alle actieve logins op uw account zien. Kies ‘Uitloggen‘ voor elke login die u wilt verwijderen, en Videoland zal de toegang intrekken.
 2. Wijzig uw wachtwoord: Als de persoon uw inloggegevens kent, kunnen ze opnieuw inloggen. In dit geval moet u uw wachtwoord wijzigen.

Veelgestelde Vragen

Op hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd kijken?

Volgens de officiële richtlijnen van Videoland kun je op maximaal 4 apparaten tegelijkertijd kijken. Dit betekent dat als je je account deelt, je ervoor moet zorgen dat niet meer dan 4 mensen tegelijkertijd streamen.

Is het legaal om een ​​Videoland-account te delen?

Ja, het is legaal om je Videoland-account te delen met vrienden en familie. Echter, je moet je houden aan de beperkingen en richtlijnen die door Videoland zijn vastgesteld om problemen te voorkomen.

Kun je Videoland-account delen via KPN en Ziggo?

Nee, als u zich via een derde partij zoals KPN of Ziggo abonneert op Videoland, kunt u uw account niet delen.

Conclusie

Het delen van een Videoland-account kan een geweldige manier zijn om kosten te besparen en toegang te krijgen tot een breed scala aan content. Echter, het is belangrijk om de regels en richtlijnen te volgen en voorzichtig te zijn met wie je je inloggegevens deelt. Met de juiste voorzorgsmaatregelen kan iedereen genieten van het beste dat Videoland te bieden heeft.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *