Videoland Gratis in Nederland: Gemakkelijkste gids [2023]

Heb je een aflevering gemist van B&B Vol Liefde, RTL Boulevard of een ander RTL-programma? Vanaf nu heb je geen Videoland of NLZIET meer nodig om de uitzending alsnog te bekijken. RTL is onlangs begonnen met het aanbieden van een gratis Videoland-abonnement waarmee je al je favoriete programma’s tot 7 dagen geleden kunt bekijken.

Bekijk Videoland gratis: werkt dat ook in 2023? En wat zijn de mogelijkheden om films, series en televisie gratis of met korting te kijken via deze streamingdienst? Op deze pagina vind je een gedetailleerde uitleg over hoe je Videoland gratis of met korting kunt gebruiken.

Lees Ook: Videoland Kosten: Betaal alleen voor het beste aanbod! [2023]

Bekijk Videoland gratis: wat zijn de mogelijkheden?

Videoland is recentelijk beschikbaar geworden in Nederland. Deze online film-service maakt het mogelijk om onbeperkt films en series te kijken voor een vast bedrag per maand. Je betaalt 9,99 euro per maand, waarna je zelf kunt bepalen of je 5 films wilt kijken of dat je de hele dag op de bank wilt liggen en meer dan 100 films wilt zien.

In tegenstelling tot Netflix biedt Videoland nog steeds een gratis proefperiode aan voor nieuwe klanten. Tijdens deze proefperiode kun je Videoland gratis uitproberen om te ontdekken of de streamingservice iets voor jou is. Maar deze aantrekkelijke proefperiode is niet de enige optie.

Je kunt ook kiezen voor een korting van zes maanden of voor het delen van een Videoland-abonnement om de kosten te verlagen. Hieronder vind je meer informatie over je mogelijkheden.

1. Gratis 14-daagse proefperiode

Wil je Videoland gratis uitproberen? Dan kun je Videoland 14 dagen lang gratis uitproberen via een proefabonnement. Dankzij dit proefabonnement kun je twee weken lang gratis naar Videoland kijken en profiteren van de beste films, series en televisieprogramma’s. Twee weken is ruim voldoende om te ontdekken of Videoland echt bij je past, en daar hoef je geen cent aan uit te geven.

2. Kijk een jaar lang gratis naar Videoland via Ziggo

Wanneer je een Ziggo-abonnement afsluit voor internet en televisie, ontvang je een klantenvoordeel ter waarde van 250 euro. Je kunt één jaar lang gratis Videoland en Netflix kijken.

Na dit jaar kun je kiezen uit de volgende Videoland-abonnementen:

  • Videoland Basis
  • Videoland Plus
  • Videoland Premium

3. Kijk met korting via de Black Friday-deal

Tijdens de Black Friday Deal kun je eind november met een mooie korting een Videoland Basic-abonnement afsluiten.

Gratis naar Videoland kijken is natuurlijk niet mogelijk, maar je kunt wel kijken voor slechts 2,99 euro per maand. Deze kortingsactie is geldig voor de eerste zes maanden na aanmelding. Daarna wordt je abonnement automatisch omgezet naar een standaard abonnementsvorm waarbij de prijs 4,99 euro per maand bedraagt.

4.Bespaar geld door je videoland abonnement te delen

Een veelvoorkomende manier om geld te besparen is door je Videoland abonnement te delen met vrienden, collega’s of familieleden.

Hoewel dit geen gratis Videoland hack is, biedt het wel financiële voordelen. Het delen van accounts wordt ook veel gebruikt op andere streamingdiensten, waaronder Netflix en Spotify, en is een populaire manier om geld te besparen.

Andere Videoland-abonnementen

Als je graag tv-programma’s vooruit wilt kijken en toegang wilt hebben tot alle Videoland Originals, dan heb je de keuze uit drie verschillende abonnementen. Je kunt kiezen voor Basis (€4,99 per maand), Plus (€9,99 per maand) of Premium (€11,99 per maand).

BasisPlusPremium
Prijs per maand€ 4,99€ 9,99€ 11,99
Aantal schermen tegelijkertijd124
Kijken zonder reclames
Downloaden en offline kijken

Met het Basis abonnement kun je series en films op slechts één scherm bekijken, je kunt ook commercials tussendoor bekijken en het is ook niet mogelijk om series en films te downloaden. Als je kiest voor het Plus abonnement, kun je alle films en series zonder reclame bekijken, op twee schermen tegelijk streamen en titels downloaden. Met het Premium abonnement kun je zelfs op vier schermen tegelijk kijken.

Conclusie

De mogelijkheid om gratis toegang te krijgen tot Videoland biedt een spannende en toegankelijke manier om een wereld van entertainment te verkennen. Door gebruik te maken van gratis proefperiodes, speciale acties of tijdelijke aanbiedingen kunnen gebruikers kennismaken met de uitgebreide collectie films, tv-series en exclusieve content die Videoland te bieden heeft. Deze ervaring stelt individuen in staat om de aanbiedingen, gebruikersinterface en diversiteit van de inhoud van het platform te beoordelen voordat ze zich abonneren. Of het nu gaat om een proefperiode of een tijdelijke promotie, de kans om gratis van Videoland te genieten opent de deuren naar een breed scala aan entertainmentopties die aansluiten bij diverse smaken en voorkeuren.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *