Videoland Kosten: Betaal alleen voor het beste aanbod! [2023]

Videoland is een van de meest populaire streamingdiensten in Nederland. Bij Videoland kun je films en series uit zowel Nederland als het buitenland bekijken. Daarnaast vind je in het Videoland-abonnement ook een aantal actuele televisieprogramma’s, zoals Hollands Got Talent, Jinek en Lego Masters.

Dankzij de combinatie van films, series en televisie is Videoland een populaire keuze onder consumenten. Maar wat is de prijs van een Videoland-abonnement? En hoe kun je Videoland zo goedkoop mogelijk bekijken? Op deze pagina vind je antwoord op al deze vragen en meer. Je kunt dan zelf beslissen of het afsluiten van een Videoland-abonnement een goed idee is.

Lees verder: Videoland Aanbod

Wat kost Videoland en welke abonnementen zijn er beschikbaar?

Videoland heeft drie verschillende soorten abonnementen: een basisabonnement, een plusabonnement en een premiumabonnement. Het basisabonnement is iets ongewoons voor streamingdiensten, omdat dit abonnement reclame bevat. Met het plus- en premiumabonnement zul je geen advertenties zien.

  • Videoland Basic
  • Videoland Plus
  • Videoland Premium

Videoland Basic

Videoland Basic is het goedkoopste Videoland-abonnement. Met dit abonnement kun je films, series en programma’s bekijken, maar met advertenties. Je kunt ook maar op één apparaat tegelijk kijken en het is niet mogelijk om video’s te downloaden en offline te bekijken. De maandelijkse abonnementskosten zijn erg laag. Je betaalt slechts 4,99 euro voor dit type abonnement.

Videoland Plus

Als je kiest voor Videoland Plus, kun je films, series en televisie kijken zonder reclame. Je kunt ook tegelijkertijd op twee apparaten kijken, waardoor dit Videoland-abonnement ideaal is voor stellen, huisgenoten en gezinnen. Het maandelijkse bedrag voor Videoland Plus is 9,99 euro.

Videoland Premium

Videoland Premium is op dit moment het meest uitgebreide abonnement van Videoland. Met deze variant kun je ook gratis naar films, series en televisieprogramma’s kijken.

Je kunt Videoland op maar liefst vier apparaten tegelijk kijken en je kunt ook de downloadfunctie gebruiken. Het tarief voor Videoland Premium is EUR 11,99 per maand.

BasisPlusPremium
Prijs per maand€ 4,99€ 9,99€ 11,99
Aantal schermen tegelijkertijd124
Kijken zonder reclames
Downloaden en offline kijken

Biedt Videoland een gratis proefperiode aan?

Videoland biedt 14 dagen, oftewel 2 weken, een gratis proefperiode aan voor nieuwe abonnees. Twee weken is ruim voldoende om te ontdekken of Videoland echt bij je past, en je hoeft er geen cent aan uit te geven. Je proefabonnement wordt automatisch omgezet in een betaald abonnement na 14 dagen.

Wat biedt Videoland aan?

Videoland biedt films, series en programma’s in elk genre. Dus er is voor iedereen iets te vinden. Je kunt meer dan 2000 films en series bekijken op Videoland, waaronder bijna 1000 internationale titels en bijna 300 titels voor kinderen. Dit aanbod wordt wekelijks bijgewerkt.

Wanneer je Videoland betreedt, kun je een profiel kiezen. Je kunt een eigen profiel hebben per gebruiker. Op deze manier kun je bijhouden wat je aan het kijken bent en een lijst maken van titels die je nog wilt zien. Nadat je je profiel hebt gekozen, word je naar de homepage gebracht. Hier kun je door series en films scrollen, maar bovenaan kun je ook kiezen tussen Videoland-series, Videoland-films, Videoland-kids of Videoland-programma’s. Hier kun je ook een keuze maken uit het genre dat je wilt zien. Wanneer je met je muis over het menu zweeft, zie je ook de kop ‘nieuw’. Dit zijn allemaal series, films en programma’s die nieuw zijn op Videoland.

Hoe werkt Videoland?

Videoland is heel makkelijk te gebruiken. Je kunt Videoland gebruiken in je browser, maar je kunt ook de Videoland app downloaden. Je kunt de Videoland app bijvoorbeeld downloaden op je telefoon, tablet, Smart TV of Playstation. Heb je nog geen account? Dan moet je eerst een Videoland account aanmaken. Dit doe je door in te loggen. Hier moet je jouw gegevens invullen. Als je al deze stappen hebt voltooid, heb je een account en kun je inloggen. Als nieuwe gebruiker krijg je een proefperiode van twee weken.

Alternatieven voor Videoland

Videoland is groot in het aanbieden van Nederlandse films en series, maar als je meer interesse hebt in Amerikaanse films of series, zijn er diverse alternatieven beschikbaar.

Naast het bekende Netflix is Disney+ een goede alternatieve optie voor Videoland. Deze streamingdienst heeft veel geanimeerde films van Disney en Pixar, evenals documentaires van National Geographic.

Inpakken

Videoland biedt een handig en divers streamingplatform dat tegemoetkomt aan een breed scala aan entertainmentvoorkeuren. Met zijn betaalbare abonnementsopties kunnen gebruikers toegang krijgen tot een rijke bibliotheek met films, tv-shows en exclusieve content. De flexibiliteit om te kiezen tussen verschillende abonnementsopties zorgt ervoor dat gebruikers hun kijkervaring kunnen afstemmen op hun behoeften. Of het nu gaat om het binge-watchen van populaire series, het ontdekken van klassieke films of het genieten van originele content, Videoland biedt een toegankelijke manier om te genieten van entertainment vanuit het comfort van je eigen ruimte.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *