Videoland op TV in Nederland: Volledige Gids! [2023]

Heb je al een abonnement op Videoland en wil je het kunnen bekijken op je televisie? Of wil je een abonnement op Videoland afsluiten? Hier kun je lezen hoe je Videoland op je televisie kunt kijken en met welke providers je dit kunt doen.

Als u nog geen abonnement heeft op Videoland, kunt u ervoor kiezen om dit te doen via uw provider. Een aantal providers bieden Videoland Unlimited aan.

Lees Ook: Videoland Opzeggen: Eenvoudigste Methode Die Werkt! [2023]

Download de Videoland-app op jouw Smart TV

De eenvoudigste manier om Videoland op je televisie te bekijken, is door de app van de streamingdienst op je Smart TV te installeren. Als jouw televisie in de appwinkel voor Nederland geen app heeft om films en series op Videoland te bekijken, kun je een van de andere streamingopties gebruiken die hieronder beschreven staan.

Stream Videoland via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop.

Met een Chromecast of Apple TV is het heel eenvoudig om een film of serie van de Videoland-applicatie op een ander apparaat (zoals een laptop, tablet of mobiele telefoon) op je televisie af te spelen. Koop een van de twee apparaten voor een lage prijs door op de naam hierboven te klikken, installeer het eenvoudigweg op je televisie en begin met streamen naar je televisie.

Download de Videoland applicatie via je Playstation 4.

Veel huishoudens hebben tegenwoordig een Playstation 4 thuis. Deze gameconsole is tevens een compleet entertainment systeem, waarmee de televisie niet alleen gebruikt kan worden om spellen op te spelen, maar ook om films, series of muziek af te spelen. De Playstation 4 heeft een speciale app voor Videoland, waarmee het eenvoudig is om alle films en series via het entertainment systeem te bekijken.

Bekijk via een webbrowser op je televisie.

Sommige slimme televisies hebben een webbrowser. Het verschilt per televisie hoe gemakkelijk het werkt en of de juiste programma’s draaien om Videoland te kunnen bekijken, maar verschillende kijkers hebben al aangegeven dat dit een geschikte methode is om het ontbreken van een applicatie te omzeilen. Om dit te doen, ga naar de webbrowser van je televisie, zoek de Videoland-website op, log in op je account en begin met streamen.

Installeer de Videoland-app op je Smart TV.

Voordat je de Videoland app kunt installeren op een Smart TV, moet je eerst lid zijn van Videoland. Als je dat nog niet bent, kun je een account aanmaken op de Videoland-website.

Open de Videoland-app op de Slimme TV. Je ziet dan een zescijferige code. Je moet deze code invoeren op de Videoland-website. Log in op de Videoland-website, ga naar instellingen en kies de optie “TV’s en set-top boxen” (of klik hier). Druk vervolgens op het plusteken en voer de code in. Je televisie wordt dan gekoppeld en je kunt een film kiezen en afspelen!

Bekijk Videoland op je tv bij Ziggo, KPN.

Bij Ziggo, KPN, Xs4all, Telfort, NLE en Videoland kunt u Videoland ook op uw TV bekijken. U kunt Videoland bestellen bij uw abonnement en het wordt gefactureerd door uw TV aanbieder. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks een abonnement afsluiten bij Videoland.

Bij Ziggo gebruik je de Horizon Mediabox om Videoland te kijken. Als je op het menu klikt en via mijn media naar je apps gaat, vind je Videoland daar. Je vindt Videoland ook op kanaal 151.

Met deze providers kunt u met de afstandsbediening naar het interactieve televisiemenu gaan. Dit doet u door op het menu te drukken met uw afstandsbediening. U kunt ook de Videoland-app vinden in het menu onder meer TV.

Kijk Videoland op je televisie met een Smart TV.

Als je een smart TV hebt van Panasonic, Samsung, Philips, LG of Sony is er een grote kans dat je Videoland gemakkelijk kunt bekijken op je smart TV. Je kunt dit controleren door te zoeken naar de Videoland-app in de APP store van je Smart TV. Zodra je de Videoland-app hebt gevonden, klik je natuurlijk op installeren. Om daadwerkelijk Videoland te kunnen kijken op je smart TV, volg je de volgende stappen:

  1. Open de Videoland-app op je slimme tv; er verschijnt nu een koppelingscode (deze code bestaat uit 6 cijfers).
  2. Log in met een laptop of telefoon op www.koppel.tv met je Videoland-account.
  3. Voer de 6 cijfers in op deze website.
  4. Na het koppelen kun je Videoland bekijken op de slimme tv!

Bekijk Videoland op je televisie via je laptop, iPad of iPhone.

Als de bovenstaande opties je niet aanspreken, kun je ook je laptop, tablet of telefoon met een HDMI-kabel op je TV aansluiten. Omdat het per apparaat verschilt welke HDMI-kabel en adapter je nodig hebt, adviseer ik je om de volgende artikelen te lezen als je van deze opties gebruik wilt maken: iPhone verbinden met TV, iPad verbinden met TV of laptop verbinden met TV.

Bekijk Videoland in het buitenland

Normaal gesproken is het niet mogelijk om Videoland in het buitenland te kijken. Echter, met een VPN-verbinding is het nu ook mogelijk om Videoland in het buitenland op je telefoon, tablet of laptop te kijken. Je kunt hier precies lezen hoe dat werkt. Zodra je verbonden bent met een Nederlandse VPN-server, kun je gewoon Videoland in het buitenland kijken zoals je gewend bent.

Afsluiting!

Videoland op de televisie biedt een handige en plezierige manier om direct vanuit het comfort van je woonkamer toegang te krijgen tot een uitgebreid scala aan entertainmentcontent. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en compatibiliteit met verschillende slimme tv’s en apparaten, maakt Videoland het gemakkelijk om een uitgebreide bibliotheek van films, tv-shows en exclusieve inhoud te verkennen. Of je nu bij wilt blijven met de nieuwste serie, genieten van klassieke films of nieuwe releases ontdekken, Videoland op de televisie zorgt voor een naadloze en meeslepende streamingervaring. De beschikbaarheid van verschillende abonnementen zorgt ervoor dat gebruikers hun kijkopties kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en budget. Al met al is Videoland op de televisie een overtuigende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsentertainment binnen handbereik.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *