Videoland Series: Wat is er nieuw? [2023]

Dit is een lijst met de beste nieuwe series die momenteel beschikbaar zijn op Videoland. Deze series kunnen nu bekeken worden op Videoland. Houd er rekening mee dat je een Videoland-abonnement moet hebben om deze series te kunnen kijken. Videoland biedt films en series aan en is een Nederlandse dienst. Wil je liever series kijken van een andere video-on-demand-provider, zoals Netflix of Pathé Thuis? Selecteer dan de juiste provider in de filter.

Lees verder: Videoland Films In Nederland: Beste Aller Tijden

1) The Rookie Season 04

IMDb Rating: 8.0/10

Genres: Comedy, Crime, Drama

Agent Nolan en Agent Chen zijn op zoek naar een vermiste persoon die mogelijk internationale connecties heeft, wat het leven van iedereen in gevaar brengt. Ondertussen zet Harper haar zoektocht naar een seriële brandstichter voort nadat ze reageerde op een melding van een gewonde fietser. Elders moet Wesley een onmogelijke taak overwinnen.

2) Scott & Bailey Season 02 Ep03

IMDb Rating: 8.0/10

Genres: Crime, Drama, Mystery

Gill en Rachel gaan naar Bristol om advies te geven over een verkrachting en moordzaak die lijkt op een zaak van 13 jaar geleden. Ondertussen ontdekt Rachel dat het Openbaar Ministerie Nick Savage niet gaat aanklagen.

3) Blablabla Met Schaap Season 01 Ep04

IMDb Rating:

Genres: Comedy

Actrice Elise Schaap wordt uitgedaagd door verschillende beroemdheden om een bepaald accent onder de knie te krijgen. Ze wordt in de leer genomen voor de laatste opdracht van een undercoveractie waarin ze veranderd wordt in een echte Limburger, Volendammer, Hagenaar, Tukker, Utrechter of zelfs Vlaamse. Gelooft de lokale bevolking haar of wordt ze voor de gek gehouden?

4) Rich Listers

IMDb Rating: 2.0/10

Genres: Reality-TV

Rich Listers is een ongescript reality-format dat zich afspeelt in de wereld van luxe onroerend goed in Nieuw-Zeeland.

5) Kick-Ass 2

IMDb Rating: 6.5/10

Genres: Action, Adventure, Comedy, Crime, Thriller

Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als tieners Mindy en Dave. Wanneer er nieuwe superhelden opduiken en allemaal de wereld willen redden, wordt het team ‘Justice Forever’ gevormd en sluit Dave zich hierbij aan. Wanneer Red Mist wraak zoekt op Kick-Ass voor de moord op zijn vader, vormt hij een groep gemaskerde slechteriken. Dit zorgt voor een oorlog tussen de slechteriken en Justice Forever. Kick-Ass heeft opnieuw de hulp nodig van Hit-Girl.

6) Juf Roos (Season 06)

IMDb Rating: N/A

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag door zingt. Alle Nederlandse kinderliedjes worden gespeeld voor jong en oud, zoals ‘Haal twee emmertjes water’, ‘De wielen van de bus’, ‘Hop paardje hop’ en ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’.

Conclusie

Videoland Series biedt een uitgebreide en diverse collectie die tegemoetkomt aan verschillende smaken en voorkeuren. Met zijn gebruikersvriendelijke interface en toegankelijke abonnementsplannen kunnen gebruikers gemakkelijk een breed scala aan filmische ervaringen ontdekken en genieten. Of je nu op zoek bent naar blockbusters, klassieke favorieten of exclusieve releases, Videoland Films biedt een handig platform om aan je filmbehoefte te voldoen. De beschikbaarheid van verschillende abonnementsniveaus zorgt ervoor dat kijkers hun keuzes kunnen afstemmen op hun kijkgewoonten en budget. Al met al is Videoland Films een waardevolle optie voor filmliefhebbers om zich te ontdekken, te genieten en onder te dompelen in de wereld van cinema vanuit het comfort van hun eigen huis.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *