Het oplossen van de YouTube TV VPN-proxy gedetecteerde fout in 3 eenvoudige stappen

Krijg je een “Youtube TV VPN Proxy detected error” als je probeert YouTube TV te bekijken met een VPN? Maak je geen zorgen; ik help je met deze fout. Alles wat je hoeft te doen is de stappen in dit artikel volgen en je kunt elke geografische beperking op YouTube TV omzeilen.

YouTube TV is een relatief nieuw streamingplatform in vergelijking met anderen, maar het heeft al een sterke volgelingenbasis opgebouwd. Het heeft ook een slimme VPN-detector geïnstalleerd, vergelijkbaar met die van zijn concurrenten, die snel klanten kan identificeren en blokkeren die een VPN of proxy gebruiken.

Echter, je moet je ervan bewust zijn dat als je gebruik maakt van premium VPN-diensten, de kans om deze fout tegen te komen bijna nihil is. Vanwege hun onveilige beveiligingsnormen worden gratis VPN’s en proxies gemakkelijk gespoten.

Ga door met lezen om meer te weten te komen over “Hoe het Youtube TV Proxy Detected Error te verhelpen” simpele hacks.

Lees ook: FIX NETFLIX PROXY ERROR VIA VPN

Voorlopige problemen oplossen voor de YouTube TV-proxyfout

Als je de foutmelding “YouTube TV Proxy Not Found” ziet, moet je eerst de volgende stappen uitvoeren:

  1. Controleer of je verbonden bent met de VPN-server. Controleer je DNS- en IP-adres om te zien of deze zijn gemaskeerd; als dat zo is, is de verbinding actief.
  2. Controleer of de VPN die je gebruikt je DNS of IP-adres lekt.
  3. Het is een goed idee om vanuit de Verenigde Staten servers te wisselen.

Als het probleem aanhoudt, moet je van VPN-provider wisselen omdat je huidige VPN klaarblijkelijk niet in staat is om de geografische beperkingen van YouTube TV te omzeilen.

Gids] Hoe het YouTube TV Proxy Detected Error te repareren

Je hebt een VPN nodig om de YouTube TV Proxy Detected Error te verhelpen door deze vier eenvoudige stappen te volgen:

  1. Meld je aan voor een VPN-service zoals ExpressVPN.
  2. Download en installeer de app op je apparaat.
  3. Maak verbinding met een Amerikaanse server met je inloggegevens.
  4. Open YouTube TV en meld je aan voor de service.

Moet ik YouTube TV kijken met een gratis VPN?

Gratis VPN’s zijn een schok voor het systeem, en ik raad ze nooit aan iemand aan om te streamen. Ze gebruiken onstabiele beveiligings- en encryptie technologieën, en ze kunnen geen geo-blokkades overwinnen. Als je YouTube TV buiten de VS wilt kijken, moet je altijd een premium VPN gebruiken.

Tweede, ze slaan gebruikerslogboeken op en verkopen mogelijk uw persoonlijke gegevens aan data-mijnbedrijven, wat niemand wil. Als gevolg hiervan, vermijd het gebruik van gratis VPN’s en proxies.

Hoe detecteert YouTube-tv het gebruik van een proxy/VPN?

Websites die geo-gerestricteerd zijn, zoals YouTube TV, zijn goed bekend met VPN-technologie en hun toepassing. Met de toenemende gebruik van VPN’s, hebben veel websites steeds strengere maatregelen genomen om VPN-functionaliteit uit te schakelen.

YouTube TV gebruikt een algoritme dat IP-adressen detecteert, wat meestal wordt gebruikt om kijkcijfergegevens voor een specifieke show te verzamelen, maar ook om VPN’s te volgen.

Een VPN brengt elke gebruiker een uniek IP-adres toe. Als je echter geen gedeeld IP-adres van je VPN-provider krijgt, zal YouTube je toegang kunnen blokkeren door hetzelfde IP-adres te herkennen dat door verschillende logins wordt gebruikt.

Conclusie

Als gevolg hiervan moet je kiezen voor een premium VPN-service met veel servers in de Verenigde Staten die u een gededicateerd IP-adres zullen leveren dat YouTube TV niet zal herkennen. Wij raden aan om ExpressVPN te gebruiken.

FAQs

Vertaalt de een VPN lokale kanalen voor YouTube TV?

Ja, door verbinding te maken met een server in een andere Amerikaanse staat, kun je de lokale kanalen op YouTube TV veranderen.

Welke is de beste VPN om te gebruiken op YouTube TV?

ExpressVPN is de beste VPN voor YouTube TV omdat het een groot aantal servers in de Verenigde Staten biedt en snel verbinding maakt. Bovendien geeft het een continue streaming ervaring zonder onderbrekingen of verbrekingen.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *