Hoe krijg je in 2023 een gratis proefperiode van YouTube TV?

Je bent op de juiste plek beland als je geïnteresseerd bent in het leren hoe je een gratis proefperiode van YouTube TV kunt krijgen in 2023.

Veel live tv- en streamingservices bieden tegenwoordig gratis proefperiodes aan om potentiële abonnees te lokken en hen de mogelijkheid te geven hun aanbod uit te proberen voordat ze zich aanmelden voor een betaald lidmaatschap. En als het gaat om waar voor je geld, is YouTube TV moeilijk te verslaan, met een indrukwekkend aanbod van kanalen en toegevoegde waarde functies.

Voordat we in de details duiken, is het belangrijk om te benadrukken dat als je op zoek bent naar een gratis proefperiode van YouTube TV, de service momenteel beperkt is tot bepaalde regio’s. Om gebruik te kunnen maken van dit proefaanbod, moet je fysiek aanwezig zijn in de Verenigde Staten. Maak je echter geen zorgen – zolang je aan die vereiste voldoet, ben je slechts een paar stappen verwijderd van het ervaren van alles wat YouTube TV te bieden heeft!

Wat is YouTube TV?

YouTube TV is een op abonnementen gebaseerde live TV-streamingservice aangeboden door YouTube. Het biedt toegang tot live TV-kanalen, on-demand content en cloud DVR-opslag. YouTube TV biedt een scala aan populaire kabel-tv-kanalen en lokale uitzendnetwerken, evenals premium-netwerken zoals Showtime, en het kan worden bekeken op meerdere apparaten, waaronder smart-tv’s, gameconsoles, mobiele apparaten en webbrowsers.

Naast deze kanalen zijn AMC Premiere, EPIX, CuriosityStream, Shudder, Showtime en STARZ slechts enkele van de premiumkanalen inbegrepen in het YouTube TV-pakket. Zo kun je shows zoals Creepshow, Genius van Stephen Hawking, Doctor Who, Neil Gaimans Likely Stories, Outlander, The Walking Dead en Pennyworth kijken wanneer je maar wilt.

De hoogtepunten van YouTube TV zijn onder meer negen maanden onbeperkte cloud DVR-opslag, zes accounts per huishouden en drie gelijktijdige streams.

Is er een kans om een gratis proefperiode te krijgen voor YouTube TV?

Voor het aangaan van een betaalde abonnement op YouTube TV hebben gebruikers de optie om de kanalen en andere functies van de service uit te proberen zonder geld uit te geven. De YouTube TV Gratis Week promotie duurt meestal zeven volle dagen. Af en toe biedt YouTube TV gebruikers een gratis proefperiode van 14 of 30 dagen om de service uit te proberen.

Aanmeldingen zijn niet langer beschikbaar via de YouTube-app voor iOS. Toegang tot YouTube TV-content op iOS-apparaten is mogelijk na het instellen van een YouTube-account of het aanschaffen van een YouTube TV-abonnement met de juiste inloggegevens.

Kunt u me vertellen hoe ik een gratis proefperiode van YouTube TV krijg?

Om je aan te melden voor een gratis proefperiode van YouTube TV is een eenvoudig proces. Bezoek de YouTube TV-homepage vanaf je computer of mobiele apparaat en klik op de knop ‘Gratis proberen’ om te beginnen. Kies je voorkeurs-Google ID en voer je adres in.

Dan, bij het venster dat verschijnt, selecteer Probeer het gratis uit. Hierna kun je een uitgebreide lijst met alle beschikbare kanalen in jouw regio bekijken. Vervolgens voeg je eventuele pay-per-view-kanalen toe door op de overeenkomstige knop te klikken. De gratis proefperiode zal ook deze netwerken omvatten, hoewel de duur ervan kan variëren afhankelijk van de extra’s die u kiest. Voorbeeld: STARZ biedt alleen een gratis proefperiode van 3 dagen.

Als u een couponcode hebt, kunt u deze nu invoeren, of u kunt klikken op Volgende als u hebt besloten welke premiumfuncties u wilt proberen. De volgende stap is een beoordeling van uw bestelling voorafgaand aan de definitieve bevestiging. Kies vervolgens hoe u wilt betalen. U kunt dit doen met een betaalpas of creditcard, of met een PayPal-account.

Vul gewoon uw betalingsinformatie in en klik op de knop “Start Trial” om te beginnen. Hou er rekening mee dat YouTube TV in eerste instantie een klein bedrag zal afschrijven van uw geselecteerde betaalmethode om deze te verifiëren, maar daarna het bedrag terug te storten na voltooiing van de verificatie.

De YouTube TV-app kan worden gedownload op iOS, Android, Roku, Apple TV en Chromecast, onder andere apparaten. Tik op de knop om je gratis proefperiode te beginnen en doorgaan zoals voorheen.

Wanneer heeft YouTube TV een gratis proefperiode?

De typische proefperiode van YouTube TV duurt zeven dagen, net zoals die van zijn concurrenten. Je zult blij zijn om te weten dat het service vaak komt met beperkte-periode deals waarbij je langere gratis proefperiodes kunt krijgen als dit niet lijkt genoeg tijd te zijn om een gevoel te krijgen voor zijn kanaalaanbod.

In januari bijvoorbeeld, werd de gratis proefperiode van YouTube TV verdubbeld naar vier weken. Hoewel de promotie is beëindigd, biedt de service meestal elke paar maanden promoties aan. Sommige van deze aanbiedingen zijn niet gebonden aan een speciaal feest of evenement, maar YouTube TV biedt seizoens- en feestelijke promoties, zoals tijdens Cyber Week.

In andere woorden, houd een oogje in het zeil voor de volgende promotiedeal voor YouTube TV en wacht even. Verizon Wireless en YouTube TV hebben samengewerkt om klanten een betere prijs aan te bieden. Met een Verizon mobiele plan of 5G Home Internet plan, kun je momenteel een gratis maand YouTube TV krijgen.

Hoe kan ik een gratis proefperiode van YouTube TV krijgen?

Om een gratis proefperiode van YouTube TV te krijgen, volg deze stappen:

 1. Ga naar de YouTube TV-website (tv.youtube.com) op je computer of mobiel apparaat.

2. Klik op de knop “Probeer het gratis”.

3. Meld je aan met je Google-account. Als je geen Google-account hebt, kun je er gratis een aanmaken.

4. Voer uw betaalgegevens in. YouTube TV vereist een creditcard of PayPal-account om de gratis proefperiode te starten, maar u wordt niet belast totdat de proefperiode is afgelopen.

5. Klik op “Gratis proefperiode starten” om je proefperiode te beginnen.

6. Geniet van je gratis proefperiode van YouTube TV!

Wat is de kosten van YouTube TV?

Voor het aangaan van een maandelijkse abonnementsprijs van $65, kun je YouTube TV gratis proberen gedurende een week. De prijs kan op elk moment stijgen of dalen, dus het is in jouw beste belang om de situatie nauwlettend in de gaten te houden voordat je een definitieve keuze maakt.

Maak je geen zorgen als je al hebt betaald voor YouTube Red (voorheen YouTube Premium) of Google Play Music en wil beginnen met het gebruik van YouTube TV. Als je je tegelijkertijd aanmeldt voor alle drie de diensten, betaal je maar één factuur per maand.

In aanvulling op hun Engelstalige plannen heeft YouTube TV een betaalbaarder Spaanstalig alternatief. Als alternatief voor het standaard Engelstalige Base Plan biedt YouTube TV nu een Spaanse optie tegen een gereduceerde prijs. De eerste zes maanden van het Spaanse Plan kosten slechts $24,99 per maand, de verlengingsprijs is $34,99 per maand.

Je kunt zoveel programma’s opnemen als je wilt uit 28 verschillende Spaanse netwerken met dit pakket. Netwerken zoals Telemundo, Univision en Galavision worden als voorbeelden gegeven. Live sportevenementen uit de NBA, MLB en andere grote competities zijn ook inbegrepen.

Wat moet ik doen als mijn gratis proefperiode van YouTube TV verloopt?

De service biedt een gratis proefperiode aan, waarna maandelijks een abonnementsprijs van 49,99 dollar in rekening wordt gebracht als je besluit om het te blijven gebruiken. Hiermee kun je meer dan 70 kanalen tegelijkertijd of naar je eigen gemak bekijken. Premium kanalen zoals EPIX, Showtime en STARZ kunnen toegevoegd worden aan je abonnement voor een extra kost.

Voor dat je je definitieve keuze maakt, kun je een aantal verschillende live TV streamingdiensten uitproberen om de beste te vinden die bij je past. Hulu + Live TV en Philo bijvoorbeeld, hebben beide gratis proefperiodes van een week. Het Sling TV-programma is echter de enige plek waar je je kunt aanmelden voor de gratis proefperiode van de dienst. In beide gevallen kun je $ 10 besparen op je eerste maand van de dienst.

Kanalen beschikbaar op YouTube TV met een gratis proefperiode

YouTube TV biedt een breed scala aan meer dan 70 kanalen die beschikbaar zijn tijdens de gratis proefperiode. Hieronder staan ​​enkele van de populairste kanalen die je gratis kunt kijken:

 • ABC
 • NBC
 • CBS
 • FOX
 • ESPN
 • FX
 • AMC
 • HGTV
 • Cartoon Network
 • National Geographic

Hoe annuleer ik de gratis proefversie van YouTube TV?

Dit zijn de stappen om je YouTube TV gratis proefperiode te annuleren:

 1. Ga naar de YouTube TV-website op uw computer of mobiele browser.
 2. Klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek.
 3. Selecteer ‘Instellingen’ uit het drop-downmenu.
 4. Klik op ‘Lidmaatschap’ in het linkermenu.
 5. Klik op ‘Lidmaatschap deactiveren’ of ‘Gratis proefperiode annuleren’.
 6. Volg de aanwijzingen om uw annulering te bevestigen.

FAQ’s

Is een creditcard vereist om je aan te melden voor de gratis proefperiode?

Ja, je moet je creditcardgegevens verstrekken om je aan te melden voor de gratis proefperiode. Er wordt echter niets in rekening gebracht tijdens de proefperiode.

Kan ik mijn abonnement annuleren tijdens de gratis proefperiode?

Om te voorkomen dat je wordt aangerekend, kun je de abonnement op elk moment tijdens de proefperiode annuleren.

Is er een extra kosten naast de gratis proefperiode?

Ja, na de gratis proefperiode word je de maandelijkse abonnementskosten in rekening gebracht. De kosten kunnen variëren afhankelijk van je locatie.

Kan ik YouTube TV buiten de Verenigde Staten kijken?

Nee, YouTube TV is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Eindoverwegingen

De afgelopen jaren is er een toename waarneembaar in het aantal mensen die de voordelen zien van het gaan voor draadloos. Om gebruik te maken van de huidige aanbiedingen die door streaming bedrijven worden gedaan, stappen sommige consumenten zelfs over op het afschaffen van hun kabelabonnement. Het probleem is dat de lidmaatschapsprijzen voor premium bedrijven zoals YouTube TV erg hoog zijn.

Inde feite heeft YouTube TV veel voordelen. Het vermogen om lokale netwerkprogrammering te bekijken zonder een kabelbox of een ingewikkelde antenne te installeren, is een mooie bijkomstigheid. De bibliotheek van programma’s is goed geselecteerd en de gebruikersinterface is eenvoudig.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *