Aaron Taylor-Johnson onthulde dat hij grote franchises afwees

Aaron Taylor-Johnson, bekend om zijn rollen in box office hits als Avengers: Age of Ultron en Godzilla, heeft een bewuste beslissing onthuld om belangrijke aanbiedingen voor franchises af te slaan. Ondanks het bereiken van Hollywood sterrendom, verkoos Taylor-Johnson zich te concentreren op het doorbrengen van tijd met zijn familie boven het nastreven van meer spraakmakende filmprojecten.

aaron taylor johnson

Taylor-Johnson zei in een interview met esquires magazine. “Er was ‘Kick-Ass’ en er was ‘Godzilla’ en ‘Avengers’. En al die dingen stonden op een rij voor mij. Maar ik gaf er niet echt om. [Ik ging voor films waar niemand van wist – grote, gigantische franchises die in het spel waren. Ik wilde alleen maar bij mijn kinderen zijn. Ik wilde niet van ze weggenomen worden. Ik worstelde met hoe dat zou zijn.”

Taylor-Johnson uitte ook zijn afkeer van een snelle overgang van het ene filmproject naar het andere. Hij benadrukte zijn recente reeks projecten, waaronder Kraven the Hunter, The Fall Guy en Nosferatu. Hij onthulde de uitdagende prestatie van het opnemen van deze drie films achter elkaar, met slechts 24 uur tussen elke onderneming.

Hij besloot met: “Naar mijn mening wordt de acteur die van job naar job gaat verdomd saai. Je weet dat iemand je ophaalt, je naar je werk brengt, je make-up doet en zegt: ‘Dit is je tekst. Dit zijn je tekst. Je bent geweldig! En op naar de volgende klus. Rot op. Ik weet zeker dat mensen daarvan dromen. Als dit is wat je wilt doen, dat is geweldig. Het voedt mijn ziel niet. Ik geniet van de normale dingen, de alledaagse dingen. Mijn kinderen ‘s ochtends klaarmaken, ze naar school brengen en activiteiten doen, dat is genoeg. Dat voedt mijn ziel.”

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *