ABC annuleert ‘The Wonder Years’ na twee seizoenen

ABC heeft officieel de stekker uit The Wonder Years getrokken na slechts twee seizoenen.

Deze moderne reboot, geïnspireerd op de gelijknamige serie uit 1988. Volgde een zwarte familie uit de middenklasse in Montgomery, Alabama, tijdens de late jaren 1960. Het verhaal werd verteld door de volwassen Dean Williams. Vertolkt door Don Cheadle, die herinneringen ophaalt aan zijn jeugd. Hij geeft inzichtelijke en humoristische reflecties over hoe zijn familie hun eigen “wonderjaren” beleefde. De cast bestaat uit Elisha “EJ” Williams, Dulé Hill, Saycon Sengbloh, Laura Kariuki, Julian Lerner, Amari O’Neil en Milan Ray.

the wonder years

The Wonder Years is de laatste toevoeging aan ABC’s lijst van geannuleerde scriptseries dit jaar. Ook “Big Sky”, “Alaska Daily” en “The Company You Keep” zijn geannuleerd. De laatste drie annuleringen werden in mei bevestigd tijdens de staking van de Writers Guild of America (WGA). Terwijl de beslissing om de reboot te stoppen samenvalt met de betrokkenheid van SAG-AFTRA in de staking.

lees ook

Hulu VPN: Beste VPN voor Hulu in Nederland [2023]

ABC heeft nog geen vernieuwingsbeslissingen aangekondigd voor The Rookie: Feds en Home Economics nog niet aangekondigd. Ze hebben echter onlangs een pilot besteld voor The Good Doctor spinoff, The Good Lawyer, met Felicity Huffman en Kennedy McMann in de hoofdrollen.

De serie werd geproduceerd door Lee Daniels, Marc Velez van Lee Daniels Entertainment en Fred Savage, de oorspronkelijke ster van de show. Saladin Patterson was de schrijver en uitvoerend producent. The Wonder Years wordt geproduceerd door 20th Television, een divisie van Disney Television Studios.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *