Angela Groothuizen Krap hoe goed kandidaten De Talent Scouts worden beschermd

Angela Groothuizen had het moeilijk tijdens het werken aan het nieuwe SBS6-programma De Talent Scouts. Het was heel anders dan The Voice of Holland, een soortgelijke zangwedstrijd met juryleden die zangers kiezen om hen naar de overwinning te begeleiden.

Het jurylid sprak met Veronica Superguide ,,De grootste verandering is het zogenaamde ‘vierogenprincipe’. Dat betekent dat bij echt elk gesprek iemand van de producent aanwezig is. Dat was toen ook wel vaak zo, maar nu is het véél strenger. Ze zijn zo geraakt door alles wat er bij The Voice is gebeurd dat ze nu heel voorzichtig zijn. Als ik iemand online spreek, luistert er ook iemand mee.”

de talent scouts

Ze zei verder dat de dingen anders waren in haar tijd als coach bij The Voice. ,,Toen maakte ik altijd een app-groep aan met mijn talenten, konden we onderling van alles met elkaar bespreken. Ze leren namelijk het meest van elkaar, hè. Dat mocht nu niet. Pas bij de halve finales heb ik gevraagd of ik dan mijn telefoonnummer aan mijn talenten mocht geven. Dan kunnen ze zelf beslissen of ze contact willen. Ze zullen toch wel begrijpen dat ik geen gevaar vorm?”

Volgens Groothuizen was het ‘bijna krap’ hoe goed de kandidaten van De Talent Scouts worden beschermd. Ze zei dat je niet meer kon samenwerken zoals je zou moeten, maar de noodzaak werd goed begrepen.

De nieuwe talentenjacht is vanaf zaterdag 8 juli te zien op SBS6.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *