Angus Cloud Mom deelt zijn originele ‘Euphoria’-auditiebanden

Lisa Cloud, de moeder van wijlen Angus Cloud, een acteur uit Euphoria, heeft op Facebook de eerste castingtapes van haar zoon onthuld. Deze tapes speelden een cruciale rol om hem een formele auditie te bezorgen. Voor het personage Fezco “Fez” O’Neill in HBO’s veelgeprezen serie.

Angus was pas 19 jaar oud toen hij op straat werd gezien. En de kans kreeg om deel te nemen aan het auditieproces voor Euphoria. Dit inzicht komt van Rolling Stone.

angus cloud

“Dit werd me net toegestuurd door Jennifer Venditti, die Angus scoutte in Brooklyn,” schreef Lisa Cloud op Facebook. “Het is zijn eerste tape. Nadat dit was gezien door de makers van ‘Euphoria,’ werd hij gevraagd om te lezen voor Fezco. Het geeft echt de buitengewone geest van mijn zoon weer.”

Fans van de overleden acteur kunnen zijn casting tapes hier bekijken.

In de video’s wordt de toen nog onbekende Angus Cloud een reeks vragen gesteld over zijn leven. Zoals hoe hij zichzelf zou beschrijven aan een vreemde. “Waarschijnlijk maf,” antwoordt hij. “Ik doe gewoon wat er voor je neus staat. Probeer er optimaal van te profiteren. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar we noemen het ‘peppin’. Dat is wanneer je een willekeurige, spontane activiteit onderneemt. We gaan gewoon het huis uit en vinden een heleboel leuke dingen om te doen die normale mensen niet zouden doen.”

Lisa Cloud deelde eerder op Facebook dat ze niet gelooft dat de dood van haar zoon zelfmoord was.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *