Angus Cloud moeder vertelt dat zijn laatste dag vreugdevol was

In een verklaring die vrijdagavond op sociale media is geplaatst, denkt Lisa Cloud, de moeder van acteur Angus Cloud, met liefde terug aan de activiteiten van haar zoon in de momenten voorafgaand aan zijn vroegtijdige overlijden op maandag op de jonge leeftijd van 25 jaar.

“Vrienden, ik wil dat jullie allemaal weten dat ik jullie liefde voor mijn familie waardeer in deze moeilijke tijd. Ik wil ook dat jullie weten dat, hoewel mijn zoon veel verdriet had over zijn vaders vroegtijdige dood aan mesothelioom, zijn laatste dag een vreugdevolle was.”

angus cloud

Lisa Cloud heeft publiekelijk haar overtuiging uitgesproken dat de dood van haar zoon geen zelfmoord was. Op maandag rond 11.30 uur reageerde de Oakland brandweer op een medisch noodgeval. En troffen de patiënt, Angus Cloud, al overleden aan. De officiële doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld en de zaak is nog steeds een “actief doodsonderzoek”.

“Hij was zijn kamer aan het reorganiseren. En hij plaatste spullen in huis met de bedoeling nog een tijdje te blijven in het huis waar hij van hield. Hij sprak over zijn intentie om te helpen voor zijn zussen te zorgen op de universiteit. En ook om zijn moeder emotioneel en financieel te helpen. Hij was niet van plan om een einde aan zijn leven te maken.”

Lisa Cloud ging verder. “Toen we elkaar omhelsden, zeiden we hoeveel we van elkaar hielden. En hij zei dat hij me morgenochtend zou zien. Ik weet niet of en wat hij daarna in zijn lichaam heeft gestopt. Ik weet alleen dat hij zijn hoofd op het bureau heeft gelegd. Waar hij aan een kunstproject werkte, in slaap viel en niet meer wakker werd. Misschien komen we erachter dat hij per ongeluk een tragische overdosis heeft genomen. Maar het is overduidelijk dat hij niet van plan was om uit te checken uit deze wereld.”

Moeder herinnert zich Angus Cloud’s talent, prijst zijn Euphoria optreden in hartelijk eerbetoon.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *