Euphoria’s Angus Cloud Overleden op 25-Jarige Leeftijd

Angus Cloud, de getalenteerde ster bekend om zijn vertolking van de geliefde personage Fezco O’Neill in de hitserie Euphoria van HBO, is op tragische wijze overleden op de jonge leeftijd van 25 jaar.

Het nieuws werd maandag bevestigd door zijn familie in een hartverscheurende verklaring.

Als kunstenaar, vriend, broer en zoon had Angus een speciale plek in de harten van velen. Slechts vorige week werd hij geconfronteerd met het verwoestende verlies van zijn vader, met wie hij een onbreekbare band deelde. Nu is hij herenigd met zijn geliefde vader, die hij beschouwde als zijn beste vriend.

Euphoria's Angus Cloud Overleden op 25-Jarige Leeftijd

De verklaring van zijn familie benadrukte ook Angus’ openheid over zijn worstelingen met de geestelijke gezondheid. Ter nagedachtenis aan hem dringen ze er bij anderen die vergelijkbare gevechten voeren op om te onthouden dat ze niet alleen zijn en hulp moeten zoeken in plaats van in stilte te strijden.

Angus Cloud’s uitzonderlijke talent en humor wonnen hem vele bewonderaars, vooral in zijn rol als de goedhartige drugsdealer Fezco in Euphoria.

Gedurende zijn twee seizoenen in de serie toonde hij opmerkelijke chemie met medespelers Zendaya en Maude Apatow.

Geboren in 1998 begon Angus Cloud’s reis naar roem onverwacht toen casting director Jennifer Venditti hem ontdekte. Hoewel hij aanvankelijk sceptisch was, greep hij de kans, wat leidde tot zijn grote doorbraak in Euphoria.

Ondanks zijn pasverworven roem bleef Angus bescheiden maar ook voorzichtig met de schijnwerpers. Hommages stromen binnen, waarbij HBO diepe droefheid uitdrukt en oprechte condoleances betuigt aan zijn dierbaren.

Angus Cloud laat een erfenis achter die talloze harten raakte. Hij was niet alleen een begaafd acteur, maar ook het gezicht van prominente merken zoals AMIRI en verscheen in muziekvideo’s van gevierde artiesten zoals Noah Cyrus en Juice WRLD.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *