Aquaman 2 regisseur steunt zorgen van fans over ‘Trailer voor een Trailer’

Aquaman 2 regisseur James Wan erkent fans in zijn kritiek op Warner Bros.’s pre-Trailer promotie voor Aquaman and the Lost Kingdom.

Als laatste deel in de ‘oude’ DCU staat de film voor een uitdagende release in december. Ondanks de populariteit van Jason Momoa hebben recente DCU-films het moeilijk gehad aan de kassa. En zelfs de regisseur zelf, James Wan, pakt het luchtig aan door in te stemmen met de klachten van fans over de recente onthulling van de “trailer”.

Onlangs verklaarde James Wan enthousiast te zijn over de aanstaande release van de Aquaman 2 trailer deze week. Hij deelde echter ook een lach met fans die hun bezorgdheid uitten over het concept van een “trailer voor een trailer”. Wan erkende terloops de onconventionele vroege trailerpromotie.

Lees Ook

Beste originele films op Amazon Prime Video in Nederland [2023]

Eerder vertelde James Wan zijn aanpak voor de Aquaman 2. Hij benadrukte dat hij het eerder als een op zichzelf staand verhaal ziet dan als een onderdeel van een groter verhaal. “Nou, Aquaman – zelfs de eerste film – is altijd een erg op zichzelf staande film geweest. Dat is altijd onze insteek geweest. Dat het in zijn eigen wereld leeft. En zo hebben we The Lost Kingdom ook benaderd.”

Aquaman and the Lost Kingdom verschijnt op 20 december. Aquaman is currently streaming on Amazon Prime.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *