Arnold Schwarzenegger heeft vrede gesloten met Sylvester Stallone.

Hollywood stars Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone konden meer dan twee decennia lang niet met elkaar overweg.

Ze zijn twee gerespecteerde namen in de entertainmentindustrie en kunnen tegenwoordig goed met elkaar opschieten, maar Hoewel Schwarzenegger Stallone aan het begin van zijn carrière haatte, bracht een beroemde Hollywood-advocaat verzoening tot stand.

Arnold Schwarzenegger vertelde tijdens een herdenkingsdienst voor de inmiddels overleden Hollywood-advocaat Jake Bloom dat Bloom erin slaagde om de vete tussen Schwarzenegger en Stallone te sussen. De twee actiehelden uit films konden elkaar niet uitstaan omdat ze elkaar voortdurend met elkaar vergeleken vanwege hun competitiviteit. Van de omvang van hun spieren tot hun salarissen.

In de Netflix-docuserie Arnold blikt Stallone terug op zijn rivaliteit met Schwarzenegger en vergelijkt de situatie met twee wereldberoemde boksers: “We werden ongelooflijk competitief. Zoals Muhammad Ali en Joe Frazier, of andere grootheden die dezelfde weg volgen: er was maar ruimte voor één van ons.”

Volgens de Telegraph Toen Schwarzenegger hoorde dat Bloom Sly als cliënt had genomen, werd hij furieus. Dit ging zelfs nog verder in 1991, toen Bloom ervoor koos Stallone te betrekken als eigenaar van de restaurantketen Planet Hollywood, waar ook Bruce Willis en Demi Moore bij betrokken waren. De rivaliteit tussen Schwarzenegger en Stallone duurde ongeveer twee decennia, waarin ze elkaar regelmatig in de pers aanvielen.

Op aandringen van Bloom groeiden de twee in de late jaren 90 dichter naar elkaar toe. Arnie en Stallone brachten zoveel tijd door met het promoten van de hamburgerzaak dat hun vijandigheid uiteindelijk verdween. Nu zijn ze goede vrienden en hebben ze samen in verschillende films gespeeld, waaronder Escape Plan en de filmreeks The Expendables. Schwarzenegger nodigde Stallone ook uit voor verschillende inauguraties tijdens zijn tijd als gouverneur van Californië.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *