Beyoncé Woont de Filmpremière bij van Taylor Swift’s Eras Tour

Taylor Swifts Eras Tour concertfilm, gedistribueerd door AMC, komt vrijdag in de bioscoop. Beyoncé was te zien op de première van de Eras Tour, die ook van plan is om dit jaar haar concertfilm uit te brengen, en ze verscheen om Swift te steunen, zelfs na de vertoning samen foto’s te maken.

De 12-voudige Grammy-winnaar, op 33-jarige leeftijd, koos persoonlijk 2.200 van haar grootste fans, bekend als ‘Swifties’, om als eersten naar de concertbeelden op het grote scherm te kijken.

Gekleed in een elegante jurk van $12.000 van Oscar de la Renta, liep Swift over de rode loper voordat ze plaatsnam in een van de 14 uitverkochte filmzalen in de AMC-bioscoop in het openlucht winkelcentrum. Swifts film legt een van de zes uitverkochte shows vast die ze gaf in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië, als onderdeel van haar voortdurende Eras Tour. De concertfilm heeft al een indrukwekkende $100 miljoen aan voorverkoopkaartverkoop opgebracht en zal exclusief te zien zijn in AMC-bioscopen vanaf vrijdag 13 oktober.

In een soortgelijke beweging brengt Beyoncé haar Renaissance-tour naar de bioscoop, waarmee ze de tweede pop-superster van dit seizoen wordt die van een blockbusterconcert een bioscoopervaring maakt. Renaissance: A Film by Beyoncé staat gepland om op 1 december in bioscopen in de VS, Canada en Mexico te verschijnen, waarbij AMC, Cinemark en Regal al kaartjes verkopen. AMC heeft plannen om dit uiteindelijk wereldwijd te lanceren, zoals gemeld door The Verge.

Deze aankondiging komt nadat de concertfilm van Taylor Swift, The Eras Tour, de records voor voorverkoop doorbrak en op slechts één dag $26 miljoen aan kaartverkoop binnenhaalde. Terwijl Swifts film aanvankelijk alleen beschikbaar was bij AMC tijdens de voorbestellingsperiode, wordt verwacht dat Beyoncés Renaissance breder beschikbaar zal zijn.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *