Britney Spears & Sam Asghari beëindigen hun huwelijk na 14 maanden

Popicoon Britney Spears en haar man Sam Asghari gaan naar verluidt scheiden.

Het stel, dat in juni 2022 in het huwelijksbootje stapte, gaat uit elkaar vanwege “onoverbrugbare verschillen”, zo staat te lezen in de scheidingspapieren die Asghari heeft ingediend. Asghari wil met name de huwelijkse voorwaarden aanvechten, omdat hij onzekerheid claimt over de verdeling van de bezittingen tussen de twee.

In reactie op deze ontwikkeling heeft Spears een team van prominente juristen ingeschakeld, waaronder Mathew Rosengart. Die haar eerder bijstond in haar geruchtmakende strijd om een einde te maken aan de curatele van haar vader. Spears was verloofd met Asghari toen ze nog onder voogdij van haar vader stond. Een situatie die slechts twee maanden na hun verloving eindigde. Tijdens haar juridische procedure uitte Spears haar wens om te trouwen en een gezin te stichten, aspecten die tijdens de voogdij onder de goedkeuring van haar vader vielen.

britney spears

De relatie van het stel begon in 2016 toen ze elkaar ontmoetten op de set van Spears’ videoclip ‘Slumber Party‘. Volgens eerdere berichten van TMZ had het stel af en toe meningsverschillen. Tot nu toe hebben noch Spears noch Asghari commentaar gegeven op de zaak via hun sociale media.

Britney Spears is twee keer eerder getrouwd geweest. Haar eerste huwelijk, met jeugdvriend Jason Alexander, eindigde na slechts 55 uur in 2004. Hetzelfde jaar trouwde ze met Kevin Federline, met wie ze twee zonen deelt. Hun huwelijk eindigde in 2007. Deze aanstaande scheiding markeert een nieuw hoofdstuk in Spears’ persoonlijke reis, te midden van aanhoudende publieke interesse in haar leven en carrière.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *