Calvin Harris trouwt met zijn vriendin Vick Hope

Calvin Harris en Vick Hope hebben afgelopen zaterdag hun geloften uitgewisseld tijdens een extravagante ceremonie.

In het weekend is de 39-jarige Schotse DJ en muziekproducer Calvin Harris in het huwelijk getreden met de 33-jarige Radio 1 presentatrice Vick Hope. Het nieuws werd bevestigd door een naaste bron van het koppel aan People.

calvin harris

Het stel verloofde zich vorig jaar in de lente. Ze wisselden hun geloften uit tijdens een pittoreske ceremonie in de open lucht in het noordoosten van Engeland. De huwelijksreceptie werd gehouden in een prachtig versierde tent, omringd door weelderig groen en bloemdecoraties.

Zoals The Sun UK meldde, kwamen Nile Rodgers en zijn Chic band overgevlogen uit de VS om de gasten een serenade te brengen. Waaronder BBC radio persoonlijkheden Scott Mills, Vernon Kay, Jordan North en AJ Odudu, de gastheer van de Britse Big Brother. Chic’s optreden omvatte vertolkingen van klassiekers zoals Luther Vandross’ “Never Too Much,” hits van David Bowie, Beyoncé en Madonna, met als hoogtepunt hun eigen iconische nummer, “Good Times”.

In mei 2022 droeg Vick Hope een smaragdgroene diamanten verlovingsring met Calvin Harris op de Chelsea Flower Show in Londen. Toen Hello! haar vroeg naar hun trouwdatum, gaf Hope er de voorkeur aan om hun privéleven geheim te houden. Ze zei: “Ik heb nog nooit zoveel interesse in mijn privéleven ervaren, maar het is alleen voor ons.”

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *