Concertbeleving komt naar theaters met ‘Taylor Swift Eras Tour’ film

Later dit jaar, in oktober, zal de ‘Taylor Swift Eras Tour’ de bioscopen opluisteren met vier dagelijkse voorstellingen.

De ‘Taylor Swift Eras Tour’ film zal worden uitgebracht in theaters in de hele V.S. De releasedatum voor deze concertfilm is vrijdag 13 oktober.

taylor swift

Om ervoor te zorgen dat de aanwezigheid van de zangeres groots blijft, wordt de film exclusief op premium schermen vertoond. Imax- en Dolby Cinema-vestigingen binnen de keten hebben toegezegd de film tijdens de eerste run dagelijks minstens vier keer op donderdag tot en met zondag te vertonen.

Taylor Swift deelde op haar Instagram. “De Eras Tour is tot nu toe de meest betekenisvolle, elektrische ervaring van mijn leven geweest. En ik ben dolblij jullie te kunnen vertellen dat het binnenkort op het witte doek te zien zal zijn.

Er is geen informatie opgedoken over internationale optredens. De Eras Tour zal dus niet fysiek aanwezig zijn buiten Amerika tot 2024. Het grootste deel van het volgende jaar zal Swift zich richten op tournees door Europa, Japan, Australië en andere regio’s.

Lees ook

Nieuw op Netflix in Augustus: Binge-Waardig Series en Films

Sam Wrench is de regisseur van de film. Hij staat bekend om zijn samenwerking met bekende muzikanten. Hij regisseerde onder andere Brandi Carlile’s Imax concert “In the Canyon Haze Live” (2022), “Billie Eilish Live at the O2”, “Lizzo: Live in Concert”. En “BTS: Permission to Dance on Stage.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *