David Harbour zegt dat einde van ‘Stranger Things’ ‘erg ontroerend’ is

Temidden van de arbeidsconflicten in Hollywood die het laatste seizoen van Stranger Things vertragen, ontving David Harbour de scripts voor seizoen 5 vóór de staking.

Hij plaagde een ontroerend einde op de podcast Happy Sad Confused, hoewel hij de eindscène nog niet heeft gelezen. “Ik weet wat het is,” zei hij over het einde in een interview van voor de SAG-AFTRA staking. “Ik weet waar we uitkomen en het is heel, heel ontroerend. Dat is de term die ik zal gebruiken.

stranger things

David Harbour, die Jim Hopper speelt in de sci-fi hit van Netflix, liet doorschemeren dat seizoen 5 van Stranger Things niet meteen de nasleep van seizoen 4 zal volgen. Het vorige seizoen eindigde met Max (Sadie Sink) in een coma. En het binnendringen van de Upside Down in Hawkins.

“Na waar seizoen 4 eindigde, als je ons op die heuvel naar de as ziet kijken. En de rookbranden – we gaan daarna ergens beginnen.” zei hij. “Dus je moet je voorstellen dat de wereld er anders uitziet.”

Bovendien vermeldde hij op prikkelende wijze dat het aankomende laatste hoofdstuk van “Stranger Things” het meest omvangrijke zal zijn. Maar hij prees ook showrunners Matt en Ross Duffer.

“Ze zijn geweldig, zoals gewoonlijk. Ze blijven zichzelf overtreffen, deze stakende schrijvers genaamd de Duffer Brothers.” zei Harbour. “Het is ook een geweldige onderneming. Ik bedoel, de decorstukken en de dingen in de scripts die we hebben gezien zijn groter dan alles wat we in het verleden hebben gedaan.”

“Het zal een tijdje duren om te filmen, wat moeilijk zal zijn omdat we nog niet kunnen beginnen, maar het is wat het is. Ik ben enthousiast om terug te gaan. Ik ben opgewonden om het op een gedurfde, geweldige manier af te ronden,” zei Harbour.

Netflix introduceerde ‘Stranger Things’ seizoen 4 in twee delen in 2022, maar het releaseschema voor seizoen 5 blijft onzeker.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *