Davina McCall wil gastrol in Big Brother reboot

Voormalig Big Brother presentatrice Davina McCall, deelt haar wens om een cameo te hebben in de herlancering van Big Brother op ITV.

Tijdens haar toespraak in Fleur East’s Hits Radio ontbijtshow, sprak McCall haar wens uit om haar iconische ‘fancy another one’ slogan nog één keer te laten herleven in de show.

“Ik wil maar één keer verschijnen en dan zal ik er nooit meer in te zien zijn. En ik zal vanaf mijn bank kijken, maar ik denk dat ik voor de titels moet zijn en ik denk dat ik moet zeggen. ‘Hé, zin in nog eentje?” zei ze.

big brother

Tijdens haar ambtstermijn, van 2000 tot 2010, gebruikte Davina regelmatig de zin voordat ze de huisgenoten introduceerde. En tot op de dag van vandaag circuleren die clips nog steeds op sociale media, zelfs jaren nadat de show is afgelopen.

De presentatoren van de show werden onthuld tijdens de aankondiging van de reboot. Will Best en AJ Odudu zijn de verwachte presentatoren voor het nieuwe seizoen.

Lees Ook

Beste TV shows op ITV om te bekijken in Nederland [2023]

Davina deelde ook dat ze contact heeft gehad met AJ om haar succes te wensen met de serie. “Ik dacht, ik neem even contact met haar op en zeg dat ik zo blij voor je ben. En toen vertelde ik haar alle redenen waarom ze absoluut de baas wordt. Ten eerste is het iets waar je helemaal in op kunt gaan. Ik weet dat ze zich er helemaal in zal storten en het geweldig zal vinden. Maar ten tweede kan ze zowel grappig als serieus zijn.” voegde Davina eraan toe.

De reboot van Big Brother wordt in oktober verwacht op ITV2 en ITVX.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *