Regisseur Betreurt De Laatste Twee Hunger Games Films

De Hunger Games Regisseur Francis Lawrence keert terug naar de franchise en betreurt een ingrijpende keuze in de laatste 2 films.

De Hunger Games-franchise staat gepland voor een triomfantelijke terugkeer deze november met The Ballad of Songbirds and Snakes. Geregisseerd door Francis Lawrence, neemt de film ons terug naar de dystopische wereld van Panem, maar dit keer als een prequel op de originele serie.

Lawrence, die geen vreemde is in de franchise, heeft een onverwachte openbaring gedaan. Hoewel zowel Mockingjay Deel 1 als Deel 2 kritisch werden geprezen en financieel succesvol waren, voelt Lawrence dat deze keuze wellicht niet het beste was voor de fans. Hij erkent dat de twee films elk unieke dramatische bogen hadden, maar de beslissing om het verhaal te verdelen, veranderde de kijkervaring.

In een recent interview met People.com gaf Lawrence toe dat hij spijt had van een cruciale beslissing die werd genomen tijdens het maken van de laatste twee films van de originele Hunger Games-serie. “Ik betreur het absoluut. Het is misschien niet voor iedereen, maar het is dat zeker voor mij,” zei de regisseur. “Ik stel me voor dat fans boos waren,” vervolgde hij.

De film heeft Tom Blyth en Rachel Zegler in de hoofdrollen. Hun optredens beloven nieuw leven te blazen in deze intrigerende prequel.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes zal op 16 november in Nederlandse bioscopen te zien zijn. Fans kunnen niet wachten om de terugkeer van de franchise te ervaren. Hoewel het spijt over de splitsing van Mockingjay aanhoudt, is het duidelijk dat The Ballad of Songbirds and Snakes streeft naar een frisse kijk op de wereld waar fans van zijn gaan houden.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *