De serie Máxima van Videoland is al verkocht aan Duitsland.

De Máxima-serie is al overgenomen door RTL in Duitsland, maar het zal pas in het voorjaar van 2024 in Nederland op Videoland in première gaan.

Máxima, een dramatische serie van zes delen, duikt in het leven van koningin en is gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten. Het vertelt het opmerkelijke verhaal van Máxima, van haar vroege dagen in Argentinië en New York tot haar toekomstige rol als koningin van Nederland. Het verhaal begint in Sevilla in 1999 wanneer Máxima het pad kruist met kroonprins Willem-Alexander en verweeft zich met haar eerdere ervaringen die haar hebben gevormd tot de vrouw die ze vandaag is.

“Tevens is er veel interesse vanuit andere internationale landen,” zo kondigden Videoland, producent Millstreet Films en internationale verkooppartner BETA Film dit aan tijdens MIPCOM in Cannes.

De serie volgt de reis van terwijl ze haar relatie met de Nederlandse kroonprins navigeert en opklimt naar haar uiteindelijke koninklijke positie. Onderweg wordt ze geconfronteerd met verschillende uitdagingen, waaronder controverses die verband houden met de politieke betrokkenheid van haar vader tijdens het regime van Videla.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Máxima, waarbij haar vastberadenheid en ambitie worden benadrukt, evenals haar strijd om loyaliteit aan haar familie en haar eigen identiteit in evenwicht te brengen. Máxima is te zien op Videoland in het voorjaar van 2024.

maryam ahtesham
maryam ahtesham
Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *