Deadpool 3 wordt naar verwachting rauw en brutaal

Regisseur Shawn Levy verzekert fans dat Deadpool 3 trouw zal blijven aan zijn oneerbiedige en raunchy stijl, in lijn met de R-rated erfenis van het personage. De comic superheldenfranchise staat bekend om zijn expliciete thema’s en zal volgens de filmmaker zijn kenmerkende toon behouden. Fans kunnen ook meer van dezelfde gewaagde humor en op volwassenen gerichte inhoud verwachten die de serie heeft gedefinieerd.

deadpool 3

“Lang voordat ik van Ryan Reynolds hield, hield ik van Deadpool. Ik hou van Deadpool,” vertelde Levy aan Deadline. “Deadpool 1 is voor mij een perfecte film. Dus ik was niet van plan om te knoeien met het DNA van die franchise.”

Levy voegde er vervolgens aan toe: “Onze film is rauw, gedurfd, heel erg R-rated. We hebben er veel moeite voor gedaan om de film niet op soundstages met digitale omgevingen op te nemen. Het internet heeft dat bewezen door foto’s van onze opnames te onthullen,” vervolgde hij.

Lees Ook

Marvel’s mooiste: Beste Superhelden in Marvel [2023]

“Maar nee, we wilden iets dat geaard en echt aanvoelde. Je zet Hugh Jackman in zijn meest iconische personage naast Ryan Reynolds in zijn meest iconische personage. Ik zou zeggen dat het meer een afstammeling is van Midnight Run, 48 Hours en Planes, Trains, and Automobiles dan dat het een afstammeling is van Airplane.”

Vanaf nu is de productie van Deadpool 3 stilgelegd vanwege de SAG-AFTRA staking.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *