Denzel Washington nieuwste film ‘Equalizer 3’ breekt franchise record

Equalizer 3 vestigt een nieuw box office record voor de franchise. De nieuwste film heeft het hoogste openingsweekend in de wacht gesleept en is daarmee een mijlpaal voor de serie.

Denzel Washingtons nieuwste rol als Robert McCall bracht in het openingsweekend een indrukwekkende 60,6 miljoen dollar op. Het overtrof de prestaties van de vorige twee films in de actiefranchise, volgens Deadline.

equalizer 3

Equalizer 3 is het verhaal over McCall, die een rustig leven probeert te leiden in Zuid-Italië. Later wordt hij weer in actie getrokken wanneer de maffia vrienden uit zijn nieuwe leven bedreigt.

Denzel deelde onlangs dat de laatste film het einde betekent van deze franchise en bevestigde dat er geen plannen waren voor een vierde film.

In het weekend had The Equalizer 3 een indrukwekkend wereldwijd debuut. De film bracht $ 60,6 miljoen op en behaalde daarmee de beste opening ooit voor de franchise. Met name de internationale prestaties van de film waren uitzonderlijk. Met een debuut van 26,1 miljoen dollar in 49 internationale boxoffice markten vestigde hij een nieuw record voor de serie onder leiding van Denzel Washington.

lees ook

Hoe Je Amerikaanse Netflix Kunt Kijken In Nederland [2023]

Vergeleken met het vorige deel ligt de internationale start 19% voor. En het is 29% beter dan de originele film in vergelijkbare markten tegen de huidige wisselkoersen. Bovendien staan er nog een paar releases gepland, waaronder Mexico, Brazilië, Japan en Korea in oktober.

The Equalizer 1 en 2 worden momenteel gestreamd op Netflix.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *