Disney+ onthult de releasedatum van de Percy Jackson Series

De tv-serie gebaseerd op de Percy Jackson boeken heeft een bijzondere startdatum. Disney+ heeft op 18 augustus een korte spannende video gedeeld waarin de releasedatum van de serie wordt onthuld.

percy jackson

Deze tv-afleveringen zullen lijken op de beroemde boeken van Rick Riordan. Het eerste seizoen volgt het verhaal uit het eerste boek, genaamd The Lightning Thief. Dit verhaal gaat over Percy Jackson, gespeeld door Walker Scobell. Een normale jongen die ontdekt dat hij eigenlijk de zoon is van een Griekse god genaamd Poseidon. Percy moet samen met zijn vrienden Annabeth (Leah Sava Jeffries) en Grover (Aryan Simhadri) op avontuur om Zeus zijn krachtige bliksemschicht terug te geven. Maar de reis is zwaar, met veel grote monsters en vijanden

Lees ook

Nieuw op Disney Plus films: Nederland TOP 10 Favorieten [2023]

In de teaservideo hebben ze een tipje van de sluier opgelicht van wat komen gaat in de serie. Ares (Adam Copeland) was ook voor het eerst te zien, een personage dat nog niet eerder in de films voorkwam. En er is een kort deel met Jessica Parker Kennedy als Medusa. Zij heeft slangenhaar en maakt het Percy erg moeilijk in het eerste boek.

Het is inderdaad spannend nieuws voor fans van Percy Jackson. Het wachten is bijna voorbij, want op 20 december kun je beginnen met kijken en genieten van de avonturen van Percy Jackson en zijn vrienden.

alifyasaifygt
alifyasaifygt
Artikelen: 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *